2022-07-11

Migracijos krizė Austrijoje ir Italijoje. 2d.

 


Straipsnio pradžia:https://viesulas22.blogspot.com/2022/07/migracijos-krize-austrijoje-ir-italijoje.html

Imigracijos chaosas Italijoje.

NVO, faktiškai užsiimančios nelegalių imigrantų kontrabanda, į Italiją 2022 m. jau atplukdė daugiau kaip 30 000 nekviestų svečių.

Lampedūzos saloje, esančioje arčiausiai Afrikos, yra apgyvendinta apie 2 000 nelegalių imigrantų, nors jų priėmimo centre tėra 350 vietų. Lampedūzos meras paragino skubiai susitikti su Italijos vidaus reikalų ministre Luciana Lamorgese, kad būtų galima spręsti šią problemą. Naujienų tarnybos ANSA pranešime teigiama, kad Lampedūzos centre migrantai gyvena skurdžiomis sąlygomis, nes priėmimo centrą dengia kalnai šiukšlių ir purvini čiužiniai. "Jie visi sugrūsti į krūvą. Yra ir moterų, iš kurių keturios nėščios, taip pat vaikų ir ligonių, kuriems reikia gydymo, kurie miega ir valgo ant žemės tarp šiukšlių", - sakė buvęs Lampedūzos meras Giusi Nicolini.

Il Giornale rašoma, kad kol bandoma atlaisvinti Cala Imbriacola karštąjį nelegalų priėmimo centrą, nevyriausybinė organizacija "Gydytojai be sienų" laivas "Geo Barents" jau įsitaisė priešais Italijos krantus, teigdamas, kad yra saugus uostas. "Teigiamas atsakymas turi būti duotas dabar", - teigia NVO. Šiuo metu laivas yra maždaug už 14 mylių nuo Italijos teritorinių vandenų ribos netoli Augustos, vieno iš uostų, kurie dažniausiai priskiriami nevyriausybinėms organizacijoms. Jie tikriausiai tikisi, kad per kelias artimiausias valandas tas pats uostas bus paskirtas išlaipinti 314 laive esančių migrantų.

Laivas "Geo Barents", rašoma Il Giornale, plaukioja su Norvegijos vėliava, todėl 314 laive esančių asmenų turėtų būti laikomi jau priimtais Skandinavijos šalies. Italija turėtų atlikti tik tarpinės šalies, kurioje migrantai išliptų į krantą ir būtų mediciniškai sutvarkyti prieš juos perkeliant į Norvegiją, vaidmenį. Tačiau taip dar niekada nebuvo ir nebus šį kartą, todėl Italija turės pasirūpinti migrantais ir paskirstyti juos savo priėmimo centruose.

P.S. Labai liūdna, kad Lietuvoje vis atsiranda naudingų idiotų, kurie tiki sorošinių „Amnesty International“, „Gydytojų be sienų“ ir pan. NVO ataskaitomis ir jų globalistiniais paistalais, kurie lieja krokodilo ašaras dėl nusikaltėlių, neteisėtai įsiveržusių į Lietuvos teritoriją, bet yra abuojūs Lietuvos ir lietuvių Tautos interesams. Pateikiu sorošistinio idiotizmo  pavyzdį - Nidos Vasiliauskaitės globalistinius paistalus:

 


https://youtu.be/cYS_WrARN4I

Nuorodos:

https://www.breitbart.com/europe/2022/07/10/over-1800-migrants-flood-into-italian-island-centre-meant-for-350/

https://www.ilgiornale.it/news/cronache/italia-collasso-nella-gestione-dei-migranti-ne-arrivano-2050123.html









Komentarų nėra:

Rašyti komentarą