2022-07-07

Susprogdintas globalistų "Georgia Guidestones" paminklas

 

Pranešama, kad iš dalies susprogdintas Džordžijos valstijoje esantis "Georgia Guidestones" paminklas. "Tyrėjai teigė, kad nežinomi asmenys apie 4 val. ryto susprogdino sprogstamąjį įtaisą, - praneša "Fox 5 Atlanta". JAV portale Zerohedge rašoma, kad per incidentą niekas nenukentėjo.

Vienas iš paminklo "sparnų" buvo visiškai sunaikintas per sprogimą, kuris įvyko nepaisant to, kad vieta buvo nuolat stebima vaizdo kameromis, perduodančiomis informaciją į 911 skambučių centrą.

Džordžijos tyrimų biuras, reaguodamas į sprogimą, atsiuntė išminuotojų komandą. Iš dronu nufilmuotos medžiagos matyti, kad turistų traukos vietai padaryta didelė žala.



Paminklas sulaukė kai kurių žmonių pasipriešinimo dėl šiurpą keliančių užrašų, kuriuose raginama "išlaikyti žmoniją iki 500 milijonų" - tokio skaičiaus pasaulis nematė nuo 1500 m., o norint jį pasiekti, reikėtų atviro masinio genocido.

Akmenyse taip pat raginama įsteigti "pasaulinį teismą" ir reikalaujama, kad žmonės "nebūtų Žemės vėžys".

Džordžijos gidestonai buvo pastatyti 1980 m. už 500 000 dolerių "nedidelės ištikimų amerikiečių grupės", kuri iki šiol lieka neįvardyta, tačiau manoma, kad tarp jų yra filantropas ir populiacijos kontrolės entuziastas Tedas Terneris (Ted Turner), užsakymu.


Turneris ne kartą pasisakė už gyventojų skaičiaus sumažinimą 95 proc. ir dalyvavo keistuose susitikimuose su tokiais asmenimis kaip Billas Gatesas ir George'as Sorosas, kad aptartų, kaip globalistai galėtų panaudoti savo turtus, kad "sulėtintų pasaulio gyventojų skaičiaus augimą".

Kaip aiškina "History Channel", akmenys yra suderinti taip, kad tiksliai sektų astrologinius ir saulės ciklus.

"Rytiniame ir vakariniame paminklo kampuose stebimas saulėtekis ir saulėlydis. Vienoje iš plokščių išpjautas plyšys žymi žiemos ir vasaros saulėgrįžas. Per akmens centrą išgręžta šachta žymi šiaurinę žvaigždę Polarį. O plyšys, išpjautas per viršugalvio akmenį, žymi idealų vidurdienio laiką. Tai reiškia, kad tai tarsi granitinis šveicariškas peilis: Gidestonai turi kalendorių, kompasą, vertėją ir gidą... tai yra bananai."


https://www.zerohedge.com/geopolitical/explosion-partially-destroys-creepy-georgia-guidestones

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą