2022-07-01

Šimonytės vyriausybė išrado naują valstybės sienos gynybos būdą – rodyti nuogus užpakalius

 


Vakar Lenkija pranešė, kad pilnai atsitvėrė nuo jai grėsmę keliančios Baltarusijos 187 kilometrų ilgio ir 5 metrų aukščio plienine siena su stebėjimo įranga, nutiestu greta keliu.

Kaip sieną saugo Ingridos Šimonytės vyriausybė šiandien glaustai papasakojo A.Orlauskas savo laidoje „Skandalas! Valstybės sienos saugotojai palikti likimo valiai !“


https://youtu.be/07edp9Qh-xc 

Šita PIŠ vagių šaika, švaistanti skolintus biudžeto milijardus, nuginklavo pasieniečius. Keturi tūkstančiai pasieniečių turi du šimtus automatų ir nei vieno šovinio jiems!  

Pagiros apie užtvaros statybas šiais metais irgi pritilo. Lyginant su lenkų pastatyta siena, kuri yra vengrų pastatytos užtvaros analogas, lietuviški bandymai kažką statyti yra kažkokia apgailėtina parodija.

Esant tokiai apverktinai padėčiai prie valstybės sienos, aš siūlau apsivogusei PIŠ vyriausybei labai senai kaimiečių išbandytą kovos su kaimynais būdą: nusimauti kelnes ir rodyti kaimynams nuogus užpakalius.

Manau, kad Alenksandras Lukašenka labai išsigąstų, pamatęs per binoklį ant aukštumos ties Medininkais Ingridos Šimonytės nuogą panoramą.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą