2022-07-01

Geert Vanden Bossche: Mes privalome bet kokiomis priemonėmis saugoti savo vaikus nuo dūrių!

 


Spėju, kad tai matėte:

https://www.livemint.com/news/world/world-health-network-declares-monkeypox-a-pandemic-11655951549860.html.

Neilgai trukus jie taip pat turės paskelbti paukščių gripo pandemija (dabar tik pandemijos grėsmė)

Neabejoju, kad beždžionių raupai ir paukščių gripas paveiks ir kitas žinduolių rūšis (t. y. ne tik beždžiones ir paukščius): ypač galvijus (nežinau, ar kas nors sekė masinį galvijų gaišimą Kanzase? Neatmetu paukščių gripo galimybės...) ir apskritai gyvulių.

Kodėl esu toks tikras?

Nes visos dėlionės dalys dera tarpusavyje. Norite tikėkite, norite ne: Tai netiesioginė masinės vakcinacijos C-19 pasekmė.

Mes gauname visą šį š..., o vis dar laukiame kitos C-19 superpandemijos, kurią sukels labai užkrečiamas ir labai virulentiškas SC-2 imunitetui nepavaldus variantas. Šis bus tiesioginė masinio vakcinacijos eksperimento pasekmė. Čia pirmas požymis bus staigus hospitalizacijų augimas jaunesnėse skiepytų žmonių amžiaus grupėse, kurios - kita vertus - vis sėkmingiau susidoros su SC-2 kontrolinėje grupėje. Netrukus po to prasidės masinės vyresnio amžiaus žmonių aukos. Jei išdrįsime skiepyti savo vaikus, ten taip pat bus masinių C-19 mirčių (nes skiepai tiesiog negrįžtamai slopins jų įgimtos imuninės sistemos lavinimą, kartu skatindami nuo Ab priklausomą infekcijos ir ligos stiprinimą).

Nenoriu to sakyti, bet šių trijų pandemijų derinys iš tiesų paskatins natūralią žmonių rūšies atranką. Manau, kad man nereikia jums sakyti, koks bus atrankos kriterijus (yra tik vienas). Laikas, kai sunkios skiepytųjų ligos pirmiausia kildavo dėl šalutinės imunologinės žalos, praėjo; SC-2 labai greitai perims šią funkciją (nes ji greitai pagerės patekusi į plaučius). Nuo sunkių ligų nebėra jokios apsaugos.

Imuninė sistema yra sudėtingiausias mūsų turimas organas; ji apsaugo mus nuo milijonų priešiškų išorinių poveikių; jei ją "masiškai" sugadinsi, štai ką gausi.

OMG: "Pažiūrėkite, ką jie padarė su mano .....pasauliu"...!

Pateikiu tai raštu, kad žinotumėte, jog esu nusiteikęs daugiau nei rimtai ir nesu įsitraukęs į pražūties pamokslavimo režimą! Jūs neprivalote manimi tikėti, tiesiog pažiūrėkite, kas vyksta ir ar tai atitinka mano prognozę.

Jau per vėlu tai sustabdyti. Bet jei norime išsaugoti savo rūšį, privalome bet kokiomis priemonėmis užkirsti kelią mūsų vaikų žalojimui!!!

Kaip visada sakiau: Afrika nugalės

https://www.voiceforscienceandsolidarity.org/scientific-blog/we-must-prevent-our-children-from-getting-jabbed-by-all-means



Geertas Vanden Bossche Gento universitete (Belgija) įgijo daktaro laipsnį, o Hohenheimo universitete (Vokietija) - virusologijos daktaro laipsnį. Jis dirbo papildomu dėstytoju Belgijos ir Vokietijos universitetuose. Po karjeros akademinėje srityje Geertas pradėjo dirbti keliose vakcinų bendrovėse ("GSK Biologicals", "Novartis Vaccines", "Solvay Biologicals") ir ėjo įvairias pareigas vakcinų mokslinių tyrimų ir plėtros srityje bei vėlyvojo vakcinų kūrimo srityje.

Po to Geertas prisijungė prie Bilo ir Melindos Geitsų fondo (Bill & Melinda Gates Foundation) Pasaulinės sveikatos atradimų grupės Sietle (JAV), kur ėjo vyresniojo programų pareigūno pareigas; vėliau jis dirbo Pasauliniame vakcinų ir imunizacijos aljanse (GAVI) Ženevoje vyresniuoju Ebolos programos vadovu. GAVI jis stebėjo pastangas sukurti vakciną nuo Ebolos. Jis taip pat atstovavo GAVI forumuose su kitais partneriais, įskaitant PSO, kuriuose buvo apžvelgiama kovos su Ebolos virusu pažanga ir kuriami pasaulinės pasirengimo pandemijai planai.

Dar 2015 m. Geertas kruopščiai išnagrinėjo ir suabejojo Ebolos vakcinos, kuri buvo naudojama PSO Gvinėjoje vykdytuose žiedinės vakcinacijos bandymuose, saugumu. Jo kritiška mokslinė analizė ir ataskaita apie PSO 2015 m. žurnale "Lancet" paskelbtus duomenis buvo išsiųsta visoms tarptautinėms sveikatos priežiūros ir reguliavimo institucijoms, dalyvaujančioms Ebolos vakcinacijos programoje. Po darbo GAVI Geertas pradėjo dirbti Vokietijos infekcijų tyrimų centre Kelne vakcinų kūrimo biuro vadovu. Šiuo metu jis daugiausia dirba biotechnologijų ir (arba) vakcinų konsultantu, taip pat atlieka savo tyrimus, susijusius su natūraliomis ląstelėmis žudikėmis pagrįstomis vakcinomis.

El. paštas: info@voiceforscienceandsolidarity.org


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą