2023-05-13

FOX NEWS: Kongresmenai pareikalavo, kad J. Bidenas atliktų kognityvinį testą

 

Respublikonų partijos atstovai raštu kreipėsi į JAV prezidentą Joe Bideną, reikalaudami, kad jis arba atliktų intelekto testą, arba pasitrauktų iš 2024 m. rinkimų, pranešė "Fox News".

"Raginame Jus arba atsisakyti bandymo siekti perrinkimo antrai kadencijai, arba atlikti kliniškai patvirtintą protinių gebėjimų įvertinimą ir pateikti šiuos rezultatus visuomenei", - rašoma dokumente.



Teksasui atstovaujantis kongresmenas Ronny Jacksonas vadovavo 61 respublikonų laiškui, kuriame reikalaujama, kad prezidentas J. Bidenas atliktų intelekto testą arba pasitrauktų iš 2024 m. prezidento rinkimų. 


Laišką inicijavo kongresmenas Ronnie Jacksonas, o iš viso jį pasirašė 61 respublikonas. Jie nurodo, kad nuo tada, kai J. Bidenas tapo prezidentu, išsiuntė tris laiškus su panašiais prašymais, tačiau Baltieji rūmai visus juos ignoravo. Ir nors 2021 ir 2023 m. prezidentui buvo atlikti fiziniai patikrinimai, nėra jokių duomenų, kad jam buvo pasiūlyta atlikti kokius nors kognityvinius testus.

80 metų J. Bidenas tapo seniausiu JAV prezidentu istorijoje. Jis nuolat patenka į juokingas situacijas ir klysta.

Kiti JAV prezidento rinkimai numatyti 2024 m. lapkritį. Balandžio pabaigoje J. Bidenas pareiškė, kad sieks būti perrinktas į aukščiausią šalies postą.

https://www.foxnews.com/politics/dozens-house-republicans-demand-biden-take-cognitive-test-drop-out-2024-race


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą