2023-05-07

Kenedis demaskuoja blefą dėl "klimato neutralumo"

 


Europos parlamento puslapyje rašoma: 

Siekdamas kovoti su klimato kaita, Europos Parlamentas priėmė Europos klimato įstatymą, kurio ES išmetamųjų teršalų mažinimo tikslas yra 55 proc. iki 2030 m. (padidintas nuo 40 proc.), o klimato neutralumą norima pasiekti iki 2050 m.

Kokiais apskaičiavimais paremtas šis ES klimato įstatymas? Kiek ES kainuos šitos klimato haliucinacijos, kiek laipsnių sumažės "klimato atšilimas" įdiegus "klimato neutralumą"? 

Pasirodo, kad nėra jokių skaičiavimų, o visa ši klimato politika yra afera ir blefas. JAV, kurios faktinė kolonija yra ES, siekiai tokie patys: klimato neutralumą ketinama pasiekti iki 2050 metų ir tam išleisti 50 trilijonų dolerių!


Šią savaitę, rašoma JAV portale "Breitbart", per Senato asignavimų pakomitečio posėdį Baideno energetikos sekretoriaus pavaduotojas Deividas Turkas išryškino klimato apgaulės absurdiškumą, kai senatorius Džonas Kenedis (John Kennedy, R-LA) negalėjo iš jo išgauti tiesaus atsakymo apie "neutralaus anglies dioksido išmetimo" kainą.


Per įtemptą pokalbį Kenedis ne kartą bandė priversti Turką tiesiai atsakyti, kiek Amerikos mokesčių mokėtojai turės sumokėti, kad būtų pasiektas Bideno administracijos tikslas iki 2050 m. pasiekti, jog JAV anglies dioksido emisija būtų neutrali.

Kai Kenedis paklausė, ar kai kurie Turko minėti "ekspertai" teisingai apskaičiavo 50 trilijonų JAV dolerių sumą, Turkas linktelėjo galva ir atsakė: "Tai kainuos trilijonus dolerių, dėl to nekyla abejonių."

"Jei išleisime 50 trilijonų dolerių, kad iki 2050 m. Jungtinėse Amerikos Valstijose taptume neutralūs anglies dioksido atžvilgiu, kiek tai sumažins pasaulio temperatūrą?" atsakė Kenedis. Pokalbis tęsėsi toliau (transkripcija per Daily Caller)

Turkas: "Taigi, kiekviena pasaulio šalis turi susiprasti. Dabar mūsų išmetamų teršalų kiekis sudaro apie 13 proc. viso pasaulio išmetamų teršalų kiekio..."

Kenedis: "Kenedis: "Taip, bet jei galėtumėte atsakyti į mano klausimą. Jei išleisime 50 trilijonų JAV dolerių, kad iki 2050 m. taptume neutralūs anglies dioksido atžvilgiu, jūs esate energetikos sekretoriaus pavaduotojas, pateikite man savo skaičiavimus, kiek tai sumažins pasaulio temperatūrą."

Turkas: "Taigi, visų pirma, tai grynosios išlaidos. Tai, kokią, hm, naudą mes gauname, kai susitvarkome ir sumažiname visas tas išlaidas ir naudą klimatui..."

Kennedy: "Tai, ką mes darome, yra labai svarbu: "Leiskite man jūsų paklausti. Galbūt aš nesuprantu aiškiai. Jei išleisime 50 trilijonų JAV dolerių, kad iki 2050 m. Jungtinėse Amerikos Valstijose taptume neutralūs anglies dioksido atžvilgiu, kiek tai sumažins pasaulio temperatūrą?"


Turkas: "Tai pasaulinė problema, todėl mums reikia sumažinti išmetamųjų teršalų kiekį ir daryti viską, kad..."

Kenedis: "Ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne, ne: Ken Ken: "Kiek tai padės sumažinti pasaulio temperatūrą?"

Turkas: "Taigi, mes išmetame 13 proc. pasaulinių teršalų..."

Kenedis: "Tai, ką mes darome, kai išmetame daugiau teršalų, nei yra išmetama į atmosferą?" - sako Dž: Kenkas: "Jūs nežinote, ar ne? Jūs nežinote, ar ne?"

Tada visiškai apstulbęs Turkas sako: "Mano širdimi, pasaulis niekaip nesusitvarkys su klimato kaita, jei JAV nevadovaus."

Žiūrėkite (visas pokalbis čia).

Kaip "Daily Caller" rašo energetikos ekspertas Davidas Blackmonas:

Štai ir turime. Amerikiečių prašoma sutikti, kad jiems prievarta būtų diegiama neįtikėtinai radikali politika, kurios kaina neturi precedento pasaulio istorijoje, kad būtų pasiektas "anglies dioksido neutralumo" tikslas, kurio nauda yra tokia miglota, nereikšminga ir visiškai priklausoma nuo kitų šalių bendradarbiavimo veiksmų, kurių JAV nekontroliuoja, kad jos neįmanoma patikimai įvertinti.

Vietoj to, aukštas pareigas užimantys politiniai pareigūnai, verčiantys vykdyti šią politiką, mums sako, kad turėtume jais pasitikėti, nes jie mano, kad taip elgtis yra teisinga.

Tai beprotybė. 50 trilijonų JAV dolerių yra suma, viršijanti JAV, Kinijos, Indijos, Vokietijos ir Japonijos bendrąjį vidaus produktą kartu sudėjus. Šis skaičius smarkiai viršija visą JAV valstybės skolą. Tai daugiau nei 135 kartus daugiau nei 369 mlrd. dolerių žaliosios energijos subsidijų, numatytų praėjusių metų orveliško pavadinimo Infliacijos mažinimo įstatyme (IRA).

Tai yra penki nauji IRA kasmet per ateinančius 27 metus. Beprotybė.

Tikra beprotybė.

Twitter Embed
Twitter Embed

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą