2024-07-15

Tamsėjančio Europos futbolo ateitis

Dar niekada Europos futbolo čempionatuose nebuvo tiek daug juodaodžių futbolistų. Man, tūlam Lietuvos gyventojui, tai nekelia nuostabos, nes mūsų šalelės kiekvienas miestelis, vietoj to, kad kviestų sportuoti lietuvius, prisiperka būrius juodaodžių. Matome rezultatą: pajuodavusios krepšinio ir futbolo komandos nesugeba išauginti tinkamų žaidėjų nacionalinėms komandoms, kurios taip ir lieka autsaiderėmis, o olimpiniai medaliai tėra prisiminimu tų laikų, kai saboniai dar buvo neapipjaustyti, o patriotizmas nebuvo totaliai pakeistas į 30 sidabrinių.

Globalistams, svajojantiems Europą paversti mišrios rasės žmonių žemynu dar nuo "ES tėvo" Kudenhove-Kalergi laikų, nusišypsojo tikra laimė: geriausiu jaunuoju futbolininku pripažintas migrantų iš Afrikos atžala, 17-metis  Lamine Yamal. Jis yra Mouniro Nasraoui yra Mouniro Nasraoui, kuris į Ispaniją imigravo iš Maroko, ir Sheilos Ebanos, kuri į Ispaniją imigravo iš Pusiaujo Gvinėjos, sūnus. Tėvai išsiskyrė, kai jam buvo 3 metai, tačiau Yamal augino kartu.


"Euro 2024" pusfinalio rungtynėse Ispanijos rinktinei pavyko įveikti Prancūziją 2:1. Po šio susitikimo buvo paskelbta Ispanijos rinktinės puolėjo Lamine'o Jamalo 16 metų senumo nuotrauka, kurioje jį laiko Argentinos rinktinės puolėjas Lionelis Messi.

Paaiškėjo, kad šios nuotraukos darytos 2008 m. Barselonos fondo solidarumo kalendoriui, kuris buvo sukurtas bendradarbiaujant su Ispanijos leidiniu "Diario SPORT" ir UNICEF fondu.




https://www.youtube.com/watch?v=kMgUZuCRB1c

https://www.youtube.com/watch?v=EWCHoaO6YTw



Epilogas:

Ar matote, išmirštantys europiečiai, kokį gėrį jums sorošai ir švabai veža iš Afrikos kontrabandininkų laiveliuose ir juodų moterų pilvuose? Po septyniolikos metų už jus žais šimtai štai tokių Yamalų, o jūs girti ir kvaili staugsite tribūnose ir pildysite globalistų kišenes. Ar ne nuostabios perspektyvos?




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą