2020-03-11

Gerbiamas kunige Alfonsai, krikščionims reikia Šventinto vandens, o buvusiems KGB-istams ir komunistams – dezinfekuojančio skysčio


Kovo 11 į lietuvių Tautos šventovę - Katedrą ir vėl sugužės banda buvusių KGB-istų ir komunistų. Štai šitiems išverstakailiams, 30-metų naikinusiems lietuvių tautą, išvogusiems jos turtą, praskolinusiems šalį, iškirtusiems gražuolius miškus, pardavusiems lietuvių žemę užsieniečiams, išvariusiems milijoną lietuvių iš Tėvynės, badu marinantiems senelius ir vaikelius, diegiantiems sodomijos ir genderizmo ideologijas, propaguojantiems „globalios Lietuvos marą“, tiems, kurie apsimeta esą krikščionys, nes yra šetono tarnai, jiems ir reikia dezinfekavimo skysčio bažnyčioje, o ne Šventinto vandens. Jei tik jie galėtų, jie ir Kristų bažnyčioje pakeistų velniu, jei tik galėtų, jei jau būtų duotas signalas iš mūsų dienų Maskvos-Briuselio.

Vaistų nuo koronaviruso Covid-19 nėra, su juo susitvarko žmogaus imuninė sistema. Tikėjimas – yra imuninę sistemą stimuliuojantis faktorius, tai patvirtins bet kuris protaujantis mokslininkas, todėl ir pasveiksta tikintys, todėl ir neužsikrečia tikintys bažnyčioje.


Jeigu į bažnyčią ateina netikintys, turistai, ar „krikščionys“- apsimetėliai, kaip bus Kovo 11 Katedroje, štai šitai publikai dezinfekuojantis skystis yra tiesiog būtinas. Jiems ir Komuniją reikia sterilinti autoklave ir dalinti su steriliomis pirštinėmis, ir kunigą reikia apvilkti steriliu kombinezonu, kauke, uždėti antveidį. Nepamaišytų ir Katedrą bakteriacidinėmis lempomis per naktį pašvytinti.

Kristus buvo ryžtingas, jam pakako drąsos išvaryti šekelių keitėjus iš Šventyklos. Lietuvos vyskupams nepakanka ryžto išvaikyti „krikščionis“ - apsimetėlius iš Katedros. Štai todėl ir vyksta šitas cirkas su Šventintu vandeniu, primenantis „Narsiojo kareivio Šveiko nuotykius“, kai šis vyskupo šventinto aliejaus, paskutiniam patepimui, ėjo pirkti į vaistinę, o po to į aliejaus parduotuvę.

Gerbiamas kunige Alfonsai, štai todėl krikščionims reikia Šventinto vandens, o buvusiems KGB-istams ir komunistams – dezinfekuojančio skysčio. Kiekvienam savo.

Biomedicinos dr. Algimantas Lebionka





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą