2016-11-09

Gertas Vildersas sveikina Ameriką!



Savo sveikinimą Amerikai, pavadintą „Antroji Amerikos revoliucija,“ portale Breitbart paskelbė Olandijos parlamento narys ir Olandijos Laisvės partijos (PVV) lyderis Gertas Vildersas, kritikuojantis nekontroliuojamą imigraciją ir Europos islamizaciją. Už šiuos pasisakymus ir pažiūras jis yra Olandijoje teisiamas.

Gertas Vildersas rašo:

Sveikinu Ameriką! Vakar, pačioje didžiausioje pasaulio demokratijoje, mes buvome politinės revoliucijos liudininkais. Amerikiečių tauta pasiuntė galingą signalą visam pasauliui: pakaks, mes vėl norime būti laisvi, mes norime vėl būti didūs!

Donaldas Trampas laimėjo Amerikos rinkimuose pieš MIP, prieš isteblišmentą, prieš elitą, prieš visus reitingus. Ir kokia pergalė!

Sukrečiantis ir iš tikrųjų istorinis pasiekimas. Baltieji rūmai, Atstovų rūmai ir Senatas pirmą kartą nuo 1928 metų Respublikonų rankose.

Aš niekada neabejojau, kad ponas Trampas laimės. Mes esame liudininkais tokio paties sukilimo abiejose Atlanto pusėse. Tautų pavasaris žygiuoja per Vakarų pasaulį. Žmonės stoja prieš susinaikinimą.

Vakar amerikiečiai aiškiai davė suprasti, kad jie nenori eiti Vakarų Europos pėdomis. Jie nenori prarasti savo valstybės. Jie nori išsaugoti savo naciją, savo laisvę, savo gerovę. Jie pajuto, kad atėjo laikas išsilaisvinti.

Amerikos rinkėjai daugiau nenori, kad juos atstovautų politikai, kurie rimtai nevertina jų problemų.

Jie skaito, kad Donaldas Trampas buvo vienintelis, kas jų klauso. Jie nori apginti savo darbo vietas, o ne stebėti, kaip jos išvežamos į užsienį dėl prekybinių susitarimų, kurie naudingi kitoms valstybėms labiau, negu jų šaliai.

Jie serga ir pavargo nuo to, kad jų mokesčių mokėtojų pinigai leidžiami užsienio reikmėms, tuo metu kai vidiniai poreikiai auga. Jie pasisako prieš imigracijos politiką, kuri pritraukia mases žmonių, kurių dauguma nekvalifikuoti ir kurių kultūra yra nesuderinama su Vakarų civilizacija. Jie reikalauja atstatyti teisę ir teisėtvarką, o ne stebėti didėjančią prievartą ir didėjantį nesaugumą.

Vakar ne tik Hilari Klinton buvo sutriuškinta, bet ir MIP, ir inteligentija buvo sutriuškinta. Puiku pamatyti Amerikos ir Europos suglumusias elitas.

Daugelį metų jos užsispyrusiai atsisakydavo pripažinti imigracijos ir islamizacijos žalą paprastiems žmonėms. Elitos pilnai atitrūko nuo problemų, pamiršo paprastų žmonių baimes. Jie atlaidžiai žiūrėjo į Donaldo Trampo išrinkimą, lygiai tokiu pačiu būdu. Kaip 1980 metais, jie sureagavo į Donaldo Reigano išrinkimą.

Savo antros kadencijos metu Donaldas Reiganas buvo didžiausias mūsų laikų prezidentas. Jis nugalėjo komunistinę blogio imperiją. Jis tai padarė be prievartos. Jis buvo tvirtas ir kalbėjo tiesą.

Tokiu būdu, jis įkvėpė laisvę mylinčius žmones Rytų Europoje, kad išsilaisvinti iš tarybinės tironijos.

Aš tikiuosi ir laukiu, kad Donaldas Trampas seks Reigano pėdomis, kad jis bus tvirtas, kalbės teisybę ir įkvėps Vakarų Europą ginti savo laisvę nuo islamizacijos.

Amerikiečiai tiesiog išsivadavo nuo politkorektiškumo. Amerikiečių tauta išreiškė savo norą likti laisvais ir demokratiškais. Dabar atėjo laikas Europai. Mes galime ir darysime tą patį!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą