2016-11-21

Le Pen prezidento rinkimų apklausų lyderė

Apklausos rodo, kad Prancūzijos Nacionalinio fronto lyderė Marin Le Pen yra būsimų prezidento rinkimų lyderė šioje šalyje, ir aštuoniais procentiniais punktais lenkia savo artimiausią varžovą, rašoma Breitbart.

Kompanijos Ipsos atlikta gyventojų apklausa parodė, kad Le Pen turi 29 procentinę paramą ir aštuonias procentais lenkia eksprezidentą Nikolia Sarkozy, atstovaujantį respublikonus, ir 15 procentų kairįjį Žaką-Liuką Melanšoną.

2012 metais vykusiuose prezidento rinkimuose Le Pen buvo trečia. Tada ji surinko 17,9 procentus balsų, o Sarkozy - 27,2 procentus. Tada laimėjo Olandas su 28,6 procentais balsų.
Per praėjusį laikotarpį La Pen Nacionalinis frontas ženkliai sustiprėjo, o Fransua Olandas tapo pačiu nepopuliariausiu Prancūzijos prezidentu per visą Respublikos istoriją – jį palaiko vos 2 procentai prancūzų.

Manoma, kad transatlantinių globalistinių jėgų, palaikiusių Hilary Klinton, triuškinantis pralaimėjimas JAV prezidento rinkimuose, dar prisidėjo prie Le Pen pozicijos sustiprėjimo.
Transnacionalinių korporacijų kontroliuojama Vakarų spauda griežtai pasisako prieš Marin Le Pen, bet Brexit Anglijoje ir prezidento rinkimai JAV parodė, kad rinkėjai įgijo imunitetą jų skleidžiamam melui ir dezinformacijai. Tai – nebedirba.

BBC laidoje prieš savaitę Le Pen pasakė, kad Trampo pergalė buvo „tautos pergalė prieš elitas“, kad „tai globali revoliucija“.

Le Pen vadovaujams Nacionalinis frontas 2014 metais rinkimuose į Europarlamentą laimėjo 21 vietą iš 74 Prancūzijos vietų. Po metų regioniniuose rinkimuose jos partija laimėjo 356 deputatų mandatus.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą