2016-11-04

Rusai ėmė priešintis jų tautos kultūros griovėjams


Šiandien, gruodžio 4 dieną, Krasnojarske žydų kilmės režisierius Konstantinas Bogomolovas parodė spektaklį „Gargantiua ir Pantagriuelis“, kurio metu aktorius nusimovė apatines kelnaites ir po sceną vaikštinėjo nuogomis genitalijomis. Stačiatikių portale „Rusija Trečioji Roma“ pasirodė atsiliepimas į šį akibrokštą. Straipsnis pavadintas „Rusijos kultūra – masinio naikinimo ginklas! Kagalinis lupanarijus naikina Rusią... Žiūrovus Krasnojarske supykdė nusiėmęs kelnaites scenoje aktorius.“ Siūlome šio atsiliepimo vertimą.

Žiūrovai buvo pasipiktinę tuo, kad aktorius nusiėmė baltinius spektaklio metu Krasnojarsko operos ir baleto teatro scenoje, pranešė „Komjaunimo tiesa Krasnojarske“ penktadienį, lapkričio 4 dieną. Tai įvyko spektaklyje „Gargantiua ir Pantagriuelis“, kurį pastatė maskvietis režisierius Konstantinas Bogomolovas.

Daugelis išėjo iš salės tuojau po apsinuoginimo. Kiti išėjo iš teatro pertraukos metu. Viso iš spektaklio išėjo apie trečdalį auditorijos.

„Režisierius tyrinėja žmogaus kūno prigimtį. Bogomolovas atsisako nuo politinių, religinių ir socialinių romano linijų, kad pilnai sufokusuoti žiūrovo dėmesį į žmogaus prigimtį kaip tokią“, — kalbama spektaklio anonse.


Režisieriaus žodžiais, jis pašalino iš pjesės daugelį „nešvankybių ir juokelių žemiau plintuso“, kurie buvo romane. „Mūsų tikslas — žiūrovo nugramzdinimas į kūniškumo pajautimą, kuris yra aukščiau gėdos. Nes pas Rablė nėra gėdos suvokimo“, — aiškinama anotacijoje.


„Gargantiua ir Pantagriuelį“ Konstantinas Bogomolovas pastatė Maskvos „Nacijų teatrui“ pagal šešioliktojo amžiaus prancūzų rašytojo Fransua Rablė romaną. Premjera įvyko 2014 metų gegužės 12 dieną. Spektaklio trukmė apie tris valandas.


„Rusija Trečioji Roma“ redakcijos pastaba. - Šitie Dievo prakeiktos genties atstovai, kurių tėvas – šetonas, skiepija rusų tautai savo Dievui šlykščias aistras. It tai tikra epidemija: kai tik režisierius ir TV-šou, spektaklio, kino, parodos autorius, su kuriuo susijęs skandalas, tai būtinai atstovas šio kagalo. Ir šita liga progresuoja ir veda į dvasinę Rusijos mirtį.

Broliai ir seserys! Reikia nuoširdžiai melsti Dievo išgelbėti Rusiją, ją išlaisvinti iš žiauriausio žydiško antikrikščioniško jungo ir dovanoti rusų tautai Carą – Dievo pateptąjį. Padėk mums Viešpatie!


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą