2016-11-22

„Pabėgėliai“ musulmonai Vokietijoje sudegino konferencijų centrą, nes jiems „ten pritrūko Nutella ir Gummibears!“

Diuseldorfo gyventojai stebėjo šimtus metrų į dangų kylančias liepsnas ir juodų dūmų kamuolius.

„Pabėgėliai“ musulmonai Vokietijoje, netoli Diuseldorfo, sudegino 10 milijonų eurų kainuojantį konferencijų centrą ir sužeidė 26 žmones švento musulmonų mėnesio Ramadano metu, nes manė, kad vokiečiai jiems per mažai duoda šokolado ir saldainių, rašoma Donaldą Trampą remiančiame portale Braitbart.

„Tai iššaukė ginčus Ramadano metu“, pasakė federalinio teismo spaudos sekretorius apie šį „pabėgėlių“ nusikaltimą, kurio metu buvo padaryta 10 milijonų eurų žala ir sužeisti 26 žmonės.

Centras, kuris buvo rengiamos konferencijos ir parodos, visiškai sudegė.

Vokietijos Raudonojo Kryžiaus darbuotojai pranešė, kad centras buvo padegtas birželio 7 dieną Ramadano metu, kada jie pasninkauja ir šviesiu paros metu musulmonai nevalgo.

Ramadano metu šiame centre gyvenantiems „pabėgėliams“ dėl Ramadano nebuvo tiekiami pietūs, ir tai sukėlė nepasitenkinimą ten gyvenusių ne musulmonų. Karštas maistas jiems buvo duodamas tiktai anksti ryte ir vėlai vakare. Šaltas maistas dieną buvo išduodamas tiktai tiems „Merkel svečiams“, kurie nepasninkavo.

Vokietijos Raudonojo Kryžiaus vadovas pasakė, kad centrą padegę migrantai išaiškinti. Jo žodžiais, padegimo priežastimi buvo tai, kad musulmonams ant švediško stalo saldumynų. Jie rėkė, kad jiems „trūksta Nutella, Gummibears, ir šokolado“.

Vokietijos Raudonijo Kryžiaus atstovas teisinosi: „dauguma buvo patenkinti. Ten visada mažai kas skundžiasi“

Du vyrai, kuriems dabar iškelti įtarimai dėl padegimo ir sunkių kūno sužalojimų yra alžyrietis Adel D. ir marokietis Muchamedas B., kurie skatino kitus „pabėgėlius“ padegti pastatą.

Kas mėnesį vykdoma apklausa parodė, kad Vokietija aplenkė Didžiąją Britaniją, kaip labiausiai tinkanti imigracijai valstybė Europoje.

Merkel planai sunaikinti Vokietiją sparčiai vykdomi.

Izraelio ekspertas, buvęs žvalgybos „Nativ“ šefas Jakovas Kedmi apie migracijos į Vokietiją problemą yra pasakęs: „Jeigu vokiečiai nori valgyti šitą mėšlą, tegul sau valgo į sveikatą.“


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą