2016-11-24

Seniai besmegeniai ir sniego bobos išbraukė žodžio ir spaudos laisvę iš ES vertybių sąrašo?


Istorija kartojasi


Prie ES pagrindinių vertybių priklauso pederastija, islamizacija, beribės Briuselio biurokratų privilegijos, toleranciją bet kokiam blogiui ir t.t., ir pan. Su tuo man viskas aišku, o štai žodžio ir spaudos laisvė nuo gruodžio 23 dienos vertybė, ar jau ne vertybė, kai EP priėmė lenkės Anos Fotygos rezoliuciją dėl rusų propagandos ir sulygino rusus su islamo teroristais?

Ar tiesa nuo vakar, jei ji bus pasakyta ruso, jau ne tiesa, o propaganda? O jei melas bus skelbiamas Vakaruose, tai jau - tiesa?

O jei rusas pasakys, kad pederastija yra didžiausias žmonijos gėris, arba jis pasakys, kad Vokietija be islamizacijos, be milijonų arabų ir negrų sužlugs, kaip tada? Gal tos EP lenkų fertygos tada rėks, kad tai propaganda?

Kaip aš suprantu vakar įvykusį balsavimą Europos parlamente, kad kažkoks Briuselio perdyla man parašys tiesų sąrašą: kuri tiesa yra naudojimui tinkanti tiesa, o kurios tiesos aš jau naudoti negalėsiu.

Aš, prisipažinsiu, tokio žingsnio iš Europos parlamento ir laukiau. Viskas toje ES supuvo iki pat pašaknų, apsisuko ratu ir sugrįžo į tą patį rudai raudoną, hitleriniu totalitarizmu prasmirdusį praėjusį šimtmetį, net su jo „Drang nach Osten!“

Net neabejoju, bus tame puvėke ES, tame tautų konclageryje, labai greitai ant laikraščių parašyta didelėmis raidėmis - „Tiesa“, „Sodomo Tiesa,“ „Islamo Tiesa“ ir t.t. Ir visi žinos, kad tai „Tiesa“, o kur valdžios neparašyta „Tiesa“, tai ir nėra tiesa, ten propaganda, suprantama - rusiška.

Visa netiesa nuo šios idiotiškos Europarlamento rezoliucijos priėmimo dienos bus rusiška.

O ko jie siekia tokiomis rezoliucijomis?

Šitai senių besmegenių ir sniego bobų šutvei baisiai knieti atstumti kuo toliau Rusiją nuo Europos?

Na gerai, jie Rusiją atstums, nustums į Kinijos glėbį, į šių valstybių karinę ir ekonominę sąjungą, o ką darys tada šitas Eurazijos kontinento priedėlis, šita nupederastinta ir islamizuota ES?

Ką tada darys tie seniai besmegeniai ir sniego bobos fertygos iš niekam nereikalingos įstaigos – Europos Parlamento?


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą