2017-06-21

„Pabėgėliai“ į Vokietiją atnešė tuberkuliozę. Bünsdorfe „pabėgėlis“ apkrėtė vaikų darželio auklėtinius


Vokietijoje skirtingai nuo landsgrybių nualintos Lietuvos nebuvo tuberkuliozės, o važiuodami į Lietuvą turtingų Vakarų Europos šalių gyventojai skiepydavosi nuo šios baisios oro-lašeliniu būdu platinamos ligos.

Vokietijos kanclerės Angelos Merkel svečiai-pabėgėliai į Europą per atviras jos sienas atnešė ne tik terorą, bet ir tuberkuliozę.

Nedideliame Bünsdorfo miestelyje Šlezvigo-Holsšteino žemėje, dėl „pabėgėlių“ geradarių iš liuteronų-evangelikų parapijos pastoriaus kvailumo ir aplaidumo šiai parapijai priklausančio vaikų darželio auklėtiniai. Nuo gegužės mėnesio nelegalus ekonominis migrantas iš Jemeno, neturintis teisės į prieglobstį, nepaisant to, evangelikų prieglaudoje gyveno ir buvo globojamas.

Būdamas prieglaudoje šis nelegalus migrantas ir geresnio gyvenimo ieškotojas kontaktavo su 50 vaikų – 18 mergaičių ir berniukų iš parapijos vaikų darželio ir dar su 25 parapijos vaikais. Dabar tapo žinoma, kad „geresnio gyvenimo ieškotojas“ serga „atvira užkrečiama tuberkuliozės forma“, ir jis, galimai, apkrėtė vaikus.

Tai ne pirmas tokio pobūdžio atvejis. Praėjusiais metais panašus recidyvas įvyko Bavarijoje. Ten identifikuotas Vokietijos kanclerės svečias iš Arabijos pusiasalio sergantis atvira tuberkuliozės forma.

Dar 2014 metais specialistai perspėjo, kad dėl masinės migracija iš Afrikos ir Azijos ir Rytų Europos tuberkuliozė vėl sugrįš į Vokietiją. Tačiau reikiamų priemonių nesiimta.


XXI amžiaus fašistų tikslas – sunaikinti europiečius, todėl jie mums veža mirtį

(šis mano straipsnis publikuotas 2016 metų liepos mėn. likviduotame portale „Šauksmas“)

Tam, kad vežioti iš kontinento į kontinentą katiną, šunį, kaktusą reikia pažymėjimo, kad jie neserga. Tam, kad perkelti į Europos kontinentą milijonus žmonių, tarp kurių daugybė sergančių sunkiomis užkrečiamomis ligomis, Merkel ir kitiems ES valdantiems fašistams jokių karantinų ar sveikatos patikrinimų nereikia, nes jų tikslas – sunaikinti europiečius. Kitaip paaiškinti šį vykdomą nusikaltimą prieš Europos tautas neįmanoma.

Pabėgėliai neša į Europą mirtį

ES gydytojai dar 2015 metais, kilus migracijos bangai, perspėjo, kad „pabėgėliai neša į Europą mirtį“.

Jei pabėgėlių antplūdis nebus sustabdytas, tai Europos žemynas išmirs nuo epidemijų, o ne nuo trečiojo pasaulinio karo.“ – teigė Vokietijos portalas Fair-News.de  straipsnyje „Flüchtlinge bringen nach Europa Tod.“

Epidemijos yra pavojingiausi gamtos reiškiniai žmonėms, rašoma šiame straipsnyje. Infekcinės ligos, nusinešusios milijonus gyvybių, plito visais istorijos laikotarpiais. Keletas pavyzdžių:
Justiniano maras nužudė apie 100 milijonų žmonių. Nuo ispaniško gripo mirė bent 50 milijonų žmonių. Be to dar cholera, vidurių šiltinė …

Dabar pasaulyje siaučia AIDS, maliarija, tuberkuliozė ir kitos baisios ligos, įskaitant tymus.
Tymai yra viena iš labiausiai užkrečiamų infekcinių ligų. Nuo jos nėra jokio specifinio gydymo, ligai gali būti užkirstas kelias tik vakcinacija. Infekcinės ligos daugiausia pasireiškia vaikams iki 5 metų, tačiau suaugusieji taip pat kenčia nuo tymų, jei jie nesirgo šia liga ir nebuvo vakcinuoti. Mirtis tokiais atvejais nėra reta. Tymai šiandien yra alkanų ir vargšų liga. Tokie būtent šių regionų gyventojai. Skurdas ir badas stumia žmones į Europą, – kaip jie įsivaizduoja – turtingą ir sočią.
2002 metais Europos regionas buvo pripažintas laisvu nuo tymų. Tačiau pastaraisiais metais ligos pavojus tapo daug didesnis. To priežastys yra masinis emigrantų vežimas į Europą, kurį vykdo bankininkai globalistai su savo tarnų, tokių kaip Sorošas, ir savo statytinių ES vadovų pagalba.

Pabėgėliai atvyksta į Europą ir atveža čia AIDS, tuberkuliozę ir Dievas žino ką dar! Kas trečias pabėgėlis yra įvairių ligų „saugykla.“ Padėtis Sirijoje yra katastrofiška. Tarptautiniai visuomenės sveikatos ekspertai sako: „Ligos nužudo du kartus daugiau sirų, negu šalyje viešpataujantis smurtas“.

Pernai Austrijoje kilo paniką. Policija aptiko sunkvežimyje 71 negyvų pabėgėlių. Po lavonų skrodimo paaiškėjo, kad 23 pabėgėliai buvo ŽIV / AIDS infekuoti ir 17 sirgo tymais. Kiti, tikriausiai, buvo užsikrėtę tymais nuo sergančio vaiko. Kadangi pabėgėliai buvo kelias dienas uždaryti sunkvežimyje, todėl, kaip praneša šaltinis iš policijos, jie buvo taip greitai pažeisti infekcijos.

Gydytojai konstatuoja: Jei pabėgėlių antplūdis nebus sustabdytas, tai Europos žemynas išmirs nuo epidemijų, o ne nuo trečiojo pasaulinio karo.

Tymai – tai ūmi, itin užkrečiama virusinė (sukėlėjas Morbillivirus) infekcija plintanti oro lašeliniu būdu ir pasireiškianti karščiavimu, bėrimu ir kvėpavimo takų bei akių junginės uždegimu. Tymai yra viena dažniausių mirčių priežasčių tarp visų vakcinomis kontroliuojamų ligų.
Tymų protrūkiai Europoje būna dažniausiai rugsėjo mėnesį. Vokietija yra ne išimtis. Šiandien šalyje įsteigta tūkstančiai priėmimo vietų migrantams. Pagal Berlyno žemės valstybinę Sveikatos ir socialinių reikalų tarnybą, prieglobsčio prašytojai turi didelę infekcijos riziką. Tai buvo ypač akivaizdu, kai 2014 m. įsiplieskė tymai Pabėgėlių centruose Berlyne, Miunchene, Hesene ir Karlsruhe. Nors šios vietos buvo iš karto izoliuoto, bet ši liga pradėjo plisti dideliu greičiu tarp vietinių gyventojų, pagrindinai tarp suaugusiųjų.

Migrantai į Graikiją atnešė maliariją

Dvylikoje iš 325 Graikijos savivaldybių aptikti susirgimo maliarija atvejai. Tarp susirgusių turistai ir vietiniai gyventojai. Atėnų universiteto mikrobiologijos profesorius Athanassios Tsakris pasakė žurnalistams, kad reikia užkirsti kelią ligos plitimui. Tam, jo žodžiais, būtina suaktyvinti imigrantų patikrinimą. Šiais metais jau buvo užfiksuoti 65 susirgimo maliarija atvejai, pernai – 85 atvejai.
Maliarija buvo pilnai išnaikinta Graikijoje dar 1970 metais, bet atsinaujino su migracijos banga, kuri prasidėjo prieš keturis metus. Iki šiol užregistruoti 61 maliarijos atvejai šiais metais. Visi maliarijos nešiotojai buvo iš kraštų, kur siaučia maliarija. Paprastai tai Afrika ir Indijos subkontinentas.

Graikijos valdžia stokoja lėšų uodų lervas užmušančių repelentų pirkimui, todėl tarp įvairių žinybų kilo ginčai ir Graikijos parlamentarai nuo konservatyvios opozicijos apkaltino Graikijos Sveikatos apsaugos ministeriją nekompetencija ir nesugebėjimu susidoroti su pavojumi, bei pakvietė ministerijos sekretorių atsistatydinti.

Šiuo metu į Graikiją iš Turkijos atvyksta kiekvieną dieną maždaug po 100 migrantų. Nors migrantų skaičius ir mažesnis, migrantų krizė lieka neišspręsta problema.

Tuo tarpu migracija į Italiją iš Afrikos tik auga. 2016 metų Birželio mėnesį per vieną dieną atplaukė net 4500 migrantų. Imigracija Italijoje yra praktiškai nevaldoma.

Difteriją į Daniją atnešė migrantai

Danijoje paskutini kartą susirgimas difterija buvo užfiksuotas 1998 metais. 2015 metais šią ligą į šalį atvežė du nelegalūs migrantai iš Libijos.

Difterija – tai užkrečiama liga, paveikianti nosį, gerklę, kartais odą. Jos sukėlėjai – Corynebacterium diphtheriae ir Corynebacterium ulcerans. Šios bakterijos į aplinką išskiria stiprų nuodą (toksiną), kuris ir sukelia visus difterijai būdingus ligos požymius bei pažeidžia įvairius organus, taip sukeldamas įvairias ligos komplikacijas. Šia liga užsikrečiama nuo sergančio žmogaus, sveikstančio ligonio ar bakterijų nešiotojo per kvėpavimo takus – kosint, čiaudint, kalbant (oro lašiniu būdu).

Pas pabėgėlius iš Libijos Danijoje išaiškino difteriją, tuberkuliozę ir maliariją. Danijos Valstybinio serologijos instituto darbuotojas Kurt Fursted pasakė, kad difterija yra labai pavojinga tiems, kas nebuvo skiepytas vaikystėje. O niekas Danijoje iš jaunų gyventojų skiepytas nebuvo.

Odos leišmaniozė

Odos leišmaniozę į Europą atnešė migrantai iš Sirijos. Leišmaniozė – tai Leishmania genties parazitinių pirmuonių sukeliama užsikrečiama liga, kurią perneša Phlebotominae pošeimio moskitai. Gali pasireikšti trimis formomis: kaip odos, odos ir gleivinių bei vidaus organų leišmaniozė, pastaroji dar vadinama visceraline leišmanioze, tropine splenomegalija, Kala-azar – juodąja karštine arba Dumdumo karštine. Sergant odos leišmanioze išopėja oda, sergant odos ir gleivinių – oda, burna ir nosis, o sergant pačia sunkiausia, vidaus organų leišmanioze, liga prasideda odos opomis, paskui ligonis ima karščiuoti, sumažėja raudonųjų kraujo kūnelių skaičius ir padidėja blužnis bei kepenys.

Šią ligą jau užfiksavo Turkijoje, pabėgėlių stovykloje, liga diagnozuota pas kelis šimtus migrantų.
The Daily Mail tvirtinimu, dabar ekspertai būgštauja, kad liga bus pernešta ir į kitas Europos valstybes.

Pabėgėliai mums atneš difterija, raupsus, kirmėles ir ebolą

Pasaulio sveikatos organizacijos duomenimis iš Afganistano keliauja: maliarija, raupsus, trachomą, odos ir visceralinę leišmaniozę, cholerą.

Iš Etiopijos — geltonąją karštligę, meningokokinę infekciją, drakunkuliozę, odos ir visceralinę leišmaniozę, raupsus, limfinę filariozę, trachomą, maliariją.

Iš Sirijos — poliomielitą, leišmaniozę, raupsus.

Ir iš visur difteriją, tymus, tuberkuliozę.

Gydytojai taip pat perspėja, kad iš Afrikos ir Azijos gali atvežti, be visų aukščiau išvardintų ligų, žarnyno helmintus, lytiniu keliu plintančias ligas, ŽIV-infekciją ir kitas ligas.

Briuselio fašistai ir lietuviški idiotai

Ten, Briuselyje, jiems svarbi katino, šuns, kaktuso sveikata, bet nesvarbi žmogaus, balto europiečio sveikata, nes jie yra užkietėję fašistai, Europos tautų naikintojai. Na, o tie jų pasturgalių laižytojai iš ES periferijos yra užkietėję idiotai, už centus parduodantys savo tautiečių ateitį.

Lietuvos valdžia, nepaisydama Lietuvos žmonių saugumo, jų interesų, forsuoja nelegalių migrantų vežimą į Lietuvą, o kartu su jais ir atvežimą sunkių problemų: terorizmo, bedarbystės, nusikalstamumo, narkomanijos ir t.t. Viena iš pagrindinių problemų bus užkrečiamos ligos. Nuskurdusioje, praskolintoje Lietuvoje nėra net vakcinos nuo tuberkuliozės naujagimiams ir nusikaltėliai valdžioje verčia skiepyti vaikus pavojingomis jų gyvybei, nesertifikuotomis vakcinomis. Nėra nemokamos medicinos šalyje nemokamų vakcinų nuo erkinio encefalito, laimo ligos, kitų užkrečiamų ligų. Mes visiškai bejėgiai prieš pabėgėlių į Lietuvą vežamas ligas.

Kol mirtis dar neįžengė į mūsų namus, mes visomis išgalėmis privalome priešintis valdžios vykdomam Lietuvių tautos genocidui. Nerinkime į Seimą tų, kurie laižo užpakalius Briuselio fašistams, Europos tautų naikintojams.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą