2017-06-18

Austrijos „pabėgėliai“ irgi vyksta atostogauti į savo kilmės šalis, kur jiems buvo „grėsmė gyvybei“


Austrijos dienraštis Krone šiandien rašo, kad prieš kelias dienas pasirodęs Vokietijos migracijos tarnybos pranešimas, kad „pabėgėliai“ vyksta atostogauti į savo kilmės šalis, sukėlė audrą Vokietijoje. Apie tai aš rašiau savo bloge vakar:     
http://lebionka.blogspot.lt/2017/06/europos-okupantai-pabegeliai-vyksta.html

Austrijos vidaus reikalų ministras Volfgangas Sobotka patvirtino, kad „pabėgėliai“ iš Austrijos irgi vyksta į savo kilmės šalis atostogauti ir kitais privačiais reikalais. Austrai, kaip ir vokiečiai, neturi įstatymų, kurie leistų automatiškai anuliuoti pabėgėlio statusą šiems apsimetėliams.


Prieš kelis mėnesius aš buvau apskųstas vienos sorošinės-pederastinės organizacijos už straipsnį apie socialinius parazitus atvežtus į Lietuvą iš Eritrėjos. Po visos šios gausybės faktų apie visus šituos pseudopabėgėlius ar dar yra pas ką nors abejonės, kad tai yra ne pabėgėliai, o socialiniai parazitai, kuriuos sionistai sorošai veža į Europą todėl, kad vykdo baltosios rasės žmonių genocidą, suplanuotą dar „Europos sąjungos tėvo“ masono Kudenchove-Kalergi prieš šimtą metų.







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą