2017-06-20

„Pabėgėlių diena“ - minima kartą metuose, pabėgėlių-teroro dienos Europoje „švenčiamos“ jau kiekvieną dieną

Birželio 20 minima „pabėgėlių diena“. Jeigu pernai pabėgėlių-teroristų įvykdyti teroro aktai ES vyko kas keli mėnesiai, tai per pirmuosius 5 šių metų mėnesius – kas 9 dienos, o prasidėjus vasarai pabėgėlių teroro aktai vyksta praktiškai jau kiekvieną dieną.



Teroristas, su furgonu įsirėžęs į policininkus birželio 19 dieną Paryžiuje

Vakar islamo teroristas-pabėgėlis Eliziejaus laukuose Paryžiuje taranavo policijos automobilį ir buvo nušautas policininkų. Teroristas buvo ginkluotas austrišku „Glock“ pistoletu (jais ginkluota Lietuvos policija).


Šiandien pabėgėliai užmušė lenką furos vairuotoją ties Kalė

Birželio 20 dieną ties Kalė 4 valandą iš ryto pabėgėliai ant kelio užritino rastą, kad sustabdyti į Britaniją vykstantį sunkvežimį. Sunkvežimio vairuotas buvo priverstas manevruoti, kad išvengti susidūrimo, ir įsirėžė į stovėjusią mašiną. Kilo gaistas, vairuotojas lenkas žuvo.


Pabėgėlių- teroristų ir banditų išprievartauta Europos policija yra bejėgė

Europa nebesusitvarko su pabėgėliais-teroristais. Vokietijos policija bejėgė prieš banditus pabėgėlius iš Artimųjų Rytų.

Gatestone aprašo tiesiog skandalingą Vokietijos teisėsaugos bejėgiškumo prieš pabėgėlių smurtą atvejį Hameln mieste. 2014 metais 26 metų amžiaus pabėgėlis kurdas buvo areštuotas už plėšimą. Jis bandė bėgti iš teismo salės ir iššoko iš septinto pastato aukšto lango, po ko buvo nuvežtas į ligoninę, kur jis numirė. Tada jo giminės pabėgėliai kurdai užpuolė ligoninę, ją išplėšė, užpuolė teismą, akmenimis ir kitais daiktais sužeidė 24 policininkus ir 6 policijos karininkus. Labiausiai visuomenę nustebino Hanoverio teismo sprendimas. Šie teroristai buvo nubausti lygtinėmis bausmėmis. Teisėjas pasakė, kad buvo švelnus, nes teisiamieji tapo liudininkais, kai jų tėvynainis gavo traumas.

Šis ir panašūs pabėgėlių nebaudžiamo teroro prieš vokiečių policininkus faktai sukėlė masinį pareigūnų bėgimą iš policijos gretų. Saksonijos policininkų profsąjungos vadovas paaiškino, kad „visi policininkai tikisi valstybės palaikymo“. „Kas puola ant policijos – puola valstybę“, - pasakė jis.

Säpo šefas Andersas Tornbergas ( Anders Thornberg) Švedijos informacijos agentūrai ТТ apie teroristų skaičiaus augimą šalyje pasakė: .„Mes niekada nematėme nieko panašaus“. „Mes pasakytume, kad jų skaičius nuo šimtų padidėjo iki tūkstančių dabar“, - pasakė jis.


Pabėgėliai nori eurabijos, o globalistai nori sunaikinti baltą Europą

Douglas Reed savo knygoje „The Controversy of Zion“ konstatuoja, kad nebuvo žmonijos istorijoje tokios imperijos, kurios nebūtų sunaikinę žydai. Dabar eilė atėjo Europos Sąjungai. Žymus mokslininkas marokietis prof. Abdessamad Belhaj perspėja, kad migracija į Europą organizuota tam, kad islamizuoti kontinentą. Mokslininko nuomone, migrantų-musulmonų pagalba globalistai nori suskaldyti Europos bendruomenę į socialiai atskiras vartotojų bendruomenes. Masinė migracija yra „pražūtinga“ Europos tautoms, nes neoliberalių elitų siekis naudoti islamo terorizmą lobimo tikslams galiausiai sukels degradaciją ir bankrotą. Islamo terorizmas ES efektyviai naudojamas socialiniam pasipriešinimui slopinti.

"Pabėgėlių diena" - šventė? O gal mirtinos ligos diagnozė mirštančiai ES?




Paskutinės autoriaus publikacijos nelegalios migracijos ir europiečių genocido tema:



http://lebionka.blogspot.lt/2017/05/prancuzu-tautos-negrizacija-ir-baltuju.html

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą