2017-06-03

Vildersas: augantys demografiniai pokyčiai reiškia, kad europiečiai gali būti pakeisti


„Taip vadinamoms Europos elitoms, gynimas teisių taip vadinamų prieglobsčio prašytojų svarbiau, negu savų piliečių gynimas“, - konstatuoja Olandijos laisvės partijos (PVV) pirmininkas ir šios šalies parlamento narys savo straipsnyje portale Braitbart.

„Nesenai Vokietija pateikė pribloškiantį tokį pavyzdį: imigrantas iš Ugandos išprievartavo moterį, bet Vokietijos valdžia atsisako jį išsiųsti, nes prievartautojas tvirtina, kad gėjai ir homoseksualistai yra teisiškai persekiojami jo šalyje.
Elitos atsisako ginti savo identitetą ir šiandien olandų laikraščiuose yra toks pavyzdys. Protestantų bažnyčia siūlo oficialią krikščionių šventę Penkiasdešimtinę pakeisti Islamo švente Eid-al-Fitr.

Krikščionių grupė, pateikusi šį pasiūlymą sako, kad nori „prisidėti prie religijų įvairovės“. Tačiau, jei yra viena kultūra žemėje, kuri atmeta įvairovę religijoje, tai islamas. Tiesiog pažiūrėkite į Saudo Arabiją“, - kviečia Vildersas.

„Aš pasirinkau šiuos du pavyzdžius, todėl, kad jie liečia du svarbiausius klausimus su kuriais šiuo metu susiduria Europa: masinė imigracija ir islamo augimas. Jeigu mes nenorime būti ištrinti nuo žemės paviršiaus, nebūtų mūsų gyventojai pakeisti ir mūsų kultūra nebūtų sunaikinta, svarbu, kad mes pradedame veikti energingai ir narsiai, kad apginti mūsų piliečius ir mūsų civilizaciją.

Masinė imigracija tai pirmoji stambi problema, kurią reikia išspręsti. Tie, kas mano, kad nuo 2015 metų, tai kas blogiausia yra praeityje, neteisūs“ , – rašo Vildersas ir pateikia skaičius:

Iki šimtmečio pabaigos Afrikos gyventojų skaičius padidės 4 kartus, per metus jų padaugėja virš 30 milijonų, kas trečias afrikietis nori migruoti į Europą. Praėjusiais metais iš Afrikos į Europą atvyko 180000 migrantų. Šiuo metu 3 milijonai migrantų laukia progos persikelti į Europą (kitais duomenimis - 7 milijonai).

Vildersas klausia: „Kiek teroristų, prievartautojų, prijaučiančių IVIL bus tarp šių žmonių?“

Pernai tik 3 procentai buvo teisėti prieglobsčio ieškotojai, o visi kiti – nelegalūs ekonominiai migrantai.

„Skamba varpas Europai. Jeigu vakarų Europa tęs savo dabartinę atvirų durų politiką, kontinento gyventojai tiesiog bus pakeisti. Prieš potencialų atėjimą 1 milijardo Afrikos gyventojų 700 milijonų europiečių bus tiesiog nykštukais. Be to, dauguma emigrantų yra musulmonai, kas sukelia antrą problemą su kuria mes susiduriame“.

2060 metais musulmonai pasaulyje sudarys 70 procentų. Tai yra jų daugėja du kartus greičiau, negu krikščionių. Muchamedas – jau dabar populiariausias berniukų naujagimių vardas Britanijoje, Prancūzijoje, Olandijoje, Belgijoje ir kitose Europos valstybėse.

„2016 metais mano šalyje, Olandijoje, buvo pats didžiausias gyventojų prieauglis per 15 metų. Bet tai sukėlė imigracija“. Olandai paskaičiavo, kad šis augimas bus katastrofiškas jų šaliai. Socialinės sistemos išlaidų augimas visiškai sunaikins visuotinės gerovės sistemą. Islamiška Olandijos gyventojų dalis nuo dabartinių 6 procentų 2060 padidės iki 31 procento.

Kuo bus šalyje daugiau musulmonų, tuo gyventi Olandijoje bus nesaugiau, nes 2/3 musulmonų Olandijoje skaito islamo taisykles svarbesnėmis, negu pasaulietinės demokratinės valstybės įstatymus.
11 procentai Olandijos musulmonų yra tos nuomonės, kad islamo vardan galima naudoti prievartą. Tai daugiau negu 100000 gyventojų ir du kartus daugiau, negu yra kareivių Olandijos kariuomenėje.

Vildersas apgailestauja, kad „politinės elitos daugumos Europos valstybių pilnai ignoruoja tautų valią.“

„Jeigu mes norime išgyventi, kaip laisvos valstybės ir laisvos tautos ir nebūti pakeisti, mes turime veikti dabar“, - rašo Gerdas Vildersas.  



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą