2017-06-19

Italai Sorošo bendražygę išvertė iš Lampedusa merės kėdės


Lampedusos saloje fiesta. Praėjusią savaitę jos gyventojai iš mero kėdės išvertė SNO premija už migrantų priėmimą apdovanotą merę Giusi Nicolini. Tarptautinio nusikaltėlio mafiozio Džordžo Sorošo, kuris į Europą šiais metais pažadėjo atvežti milijoną atėjūnų iš Afrikos, pagaliau išvyta iš merijos ofiso.

Ši Lampedusos merė-salos naikintoja buvo pasirašiusi kontraktą su Džordžu Sorošu, kad paversti mažytę Lampedusos salą vartais į Europą migrantams, vykstantiems iš Afrikos, rašoma Breitbart.



Lampedusa salos, turinčios vos 6000 vietos gyventojų, namų sienas papuošė grafičiai „Ačiū, jūs išoperavote Lampedusos vėžį“ po to, kai iš merės kėdės jos gyventojai pašalino Sorošo agentę Džuzi Nikolini.

Mero rinkimus praėjusį sekmadienį laimėjo verslininkas Salvatore “Totò” Martello , kuris rinkimų kompanijos metu sakė, kad „negali žiūrėti abejingai, kai pilna migrantų“.

Užėmusi 2012 metais mero postą Nikolini pavertė salą „vartais į Europą“, kurioje yra 700 prieglobsčio prašytojų iš Afrikos.

Prieš du mėnesius ši Europos naikintojo Sorošo bendražygė, kuri panaudojo savo užimamas pareigas, kad daugelį kartų padidinti nelegalią migraciją į Europą, gavo JUNESCO taikos premiją „už beribį žmoniškumą ir tvirtą ryžtą vykdyti pabėgėlių krizių valdymą ir integraciją“.


Tuojau po rinkimų buvusi merė puolė naikinti dokumentų failus, papasakojo MIP. To priežastis – jos ryšiai su Sorošu, mano Italijos žurnalistai. 2014 metais ji pasirašė „tarpusavio supratimo memorandumą“ su Sorošo finansuojama organizacija Open Society Initiative for Europe (OSIFE), kuriame tuometinė merė sutiko stiprinti Lampedusos galimybes priimti migrantus.


Iki šiol sala veikė kaip afrikiečių nelegalių migrantų-sienos pažeidėju greitoji pagalba.

Iš patekusių į viešumą OSIFE dokumentų paaiškėjo, kad Sorošas paskelbė, kad masinė migracija į Europą reikia laikyti „nauja norma“, kuri atneša su savimi „naujas galimybes“ šiam milijardieriui globaliu mastu.

Lietuvos valstybei reikia kuo skubiau likviduoti visas su šiuo tarptautiniu nusikaltėliu Sorošu susietas ir jo finansuojamas organizacijas, kurios faktiškai pažeidinėja ES galiojančius sienų kontrolės įstatymus, skatina terorizmą Europoje.

Apie situaciją Lampedusa saloje, jos buvusią merę, pasakoja birželio 18 dienos Rusijos TV laida „Savaitės panorama“ (žiūr. video).



Paskutinės publikacijos nelegalios migracijos į Europą tema:

http://lebionka.blogspot.lt/2017/06/viktoras-orbanas-vengrijos-radijo.html
http://lebionka.blogspot.lt/2017/06/afrikiecius-i-es-vezancias-mafijozio.html
http://lebionka.blogspot.lt/2017/06/602000-nigerijos-gyventoju-nelegaliai.html
http://lebionka.blogspot.lt/2017/06/genocidas-italijoje.html
http://lebionka.blogspot.lt/2017/06/nevyriausybines-organizacijos-moka.html
http://lebionka.blogspot.lt/2017/06/europoje-vykdomas-pats-didziausias.html



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą