2017-06-02

Išsipildė Hitlerio svajonė, po 72 metų Vokietijos kanclerė, pagaliau, valdo pasaulį!


„Merkel pagaliau pasaulio lyderis! Vokietija valdo pasaulį!“ - rašoma vokiečių portale Pi-news. Portalo žodžiais, „faktai nemeluoja. Visų kontinentų lyderis jau visa savaitę neginčijamai yra Angela Merkel“. Pasitraukus Trampui jį savo triumfą pradėjo susitikimais G7, G199 ir NATO. Koks sutapimas, viena diena vėliau Miuncheno alinėje jai plojo koalicijos CSU partneriai!



Pačiu laiku atsiradusiam Indijos premjerui Narendra Modi, kuris su visu Indijos subkontinentu ir 1,2 milijardais gyventojų pasiprašė pasaulio fiurerės Merkel globos, ji už milijardą eurų padovanojo kinietiškų saulės baterijų.


Pasaulio spauda: „Trampai renkis kuo šilčiau!“



Tiktai chemijos daktarė Merkel žino, kaip iš mūsų planetos pašalinti CO2, išvengti klimato šilimo, palaikyti visoje žemėje 20 laipsnių C temperatūrą. Vokietija turi labai daug patirties statydama vėjo malūnus, biodujų jėgaines, ir jeigu Trampas Paryžiaus susitarimą dėl CO2 emisijos išmes į šiukšlių dėžę, kanclerė gali atšaldyti ir Vašingtoną. 


„Šiandien Vokietija, o ryt mums priklausys visas pasaulis!“ - rašo Pi-news.

„Artimiausiu metu iš Turkijos Inžerliko bazės Vokietijos oro pajėgos persikels į šiaurę, į Krymą, kad paimti putinišką Rusiją už gerklės. Mūsų blondinė Uršulė fon Lajen (Vokietijos gynybos ministrė) toliaregiškai jau dislokavo sausumos kariuomenę Malyje su uniformomis nėščioms moterims, kad ši kariuomenė besiporuodama su negrais įsisavintų visą Afriką ir juodaisiais praturtintų Vokietiją.“


Pietų Amerikai irgi sugalvotas savo planas, neabejoja Pi-news. Pavyzdžiui, pagirdyti juos eurais.

„Viešpatavimas pasaulyje bet kokiu atveju, tai realybė“. „Nes rytoj visas pasaulis priklausys Vokietijai!“ Su kitais Merkel planai portalas kviečia susipažinti turkų laikraštyje, kurio viršelio nuotrauką ir pateikia.


Grybauskaitė skuba  į pagalbą Merkel! 



Mes, Lietuvos gyventojai, kurių šalis paversta kariniu NATO poligonu, žinome, kad mūsų vietinės reikšmės fiureris visada ateis frau Merkel į pagalbą ir užlipusi ant tanko šarvų, su kardu rankose, puls Rusiją šiaurėje, okupuos Karaliaučiaus sritį ir Archangelsko karinę jūrų bazę, o pakeliui Petrapilio miestą. Taip Rusija liks be Šiaurės ir Baltijos laivynų, bus nuginkluota.

Pastaba: Tankas geriausia vieta "Baltijos ekonominio tigro" prezidentei fotografuotis, nes, įlindus iki juosmens į tanką, nematyti to "Baltijos tigro" nuogo užpakalio.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą