2017-06-26

Kova prieš žmoniją


-Švedijos premjeras Stefan Leven (Stefan Lofven) pareiškė, kad jis ketina priversti visus švedų bažnyčios kunigus tuokti vienalytes poras.

-Švedijos justicijos ministrė Morgan Johansson pareiškė, kad vyriausybė planuoja įtraukti „genderinės saviraiškos ir identitetą“ į kovos su nusikalstamumu neapykantos pagrindu įstatymus.

-Kanados Ontario provincijoje, kuriai vadovauja vieša lesbietė priėmė „vaikų, jaunimo ir šeimos palaikymo įstatymą Nr.89, kuris leis paimti vaikus iš šeimų, kurios atsisako priimti savo vaiko „genderinį pasirinkimą“.

-Švedijoje vaikų skaičius, kurie tvirtina, kad nori pakeisti lytį padidėja per metus 100% procentų. Psichiatrės Luiza Frisen žodžiais, vaikai pareiškę apie tai kas metai tampa vis jaunesni.

Gamtoje homoseksualizmas ar „lyčių pasirinkimas“ neegzistuoja. Y ir X chromosomos, nulemiančios vaiko lytį, atkeliauja į kiaušialąstę su spermatozoidu ir pasiskirsto santykiu 1:1. Suprantama, kad vyro anusas nėra ta vieta, kurioje užsimezga vaisius, juo labiau, ir dvi moterys negali produkuoti spermatozoidų, nepaisant, kaip jos „pasirinktų lytį“. Biologijos prasme, „lyties pasirinkimas“ yra absoliutus idiotizmas. Šitą idiotizą teigiantys ir propaguojantys žmonės, kurie šiuo idiotizmu prievartauja vaikus ir nesubrendusią vaikų psichiką, yra siaubingi nusikaltėliai žmogiškumui ir žmonijai. Tai daroma farmacijos koncernų pasipelnymo ir baltosios rasės žmonių sunaikinimo tikslu.



Rusijos atsakymas homoseksualiam Europos nuosprendžiui

Europos žmogaus teisių teismas, kuris nagrinėjo LGBT aktyvistų iš Rusijos Federacijos skundą, nutarė, kad Rusijos įstatymas dėl homoseksualizmo propagandos pažeidžia du Europos žmogaus teisių gynimo konvencijos straipsnius. Dar daugiau: kiekvienam ieškovui EŽTT priteisė kelis tūkstančius eurų kompensacijos.

Anatolijus Vasermanas pakomentavo šį EŽTT akibrokštą:



„Kompensacijų ieškovai negavo ir, tikiuosi, niekada negaus, ir štai kodėl.

Jeigu kvalifikuoti homoseksualaus gyvenimo būdo propagandą tarp nepilnamečių kaip žodžio laisvės draudimą, tai tokiu pačiu būdų persekiojimais reikia pripažinti reklamuoti mokyklose ekshibicionizmą ar girtuoklystę.

Žinoma, išeinant iš dabartinės europinės ideologijos homoseksualumas yra normos rūšis. Nėra abejonės, galima priimti įstatymus, skelbiančius norma, kad ir homoseksualizmą, kad ir ekshibicionizmą, kad ir girtuoklystę. Bet pats faktas, kad homoseksualistinis ryšys techniškai negali pasibaigti vaikų gimimu, kalba apie tai, kad tai nėra biologinė norma. […] Ir jeigu EŽTT kada nors paskelbs homoseksualų sugyvenimą ne tai kad leidžiamu, o privalomu — nuo to jis netaps norma ir nebus reklamuojamas. Jeigu EŽTT iš tikrųjų bando paskelbti normą tai, kas visai akivaizdžiai kenkia žmogui ir žmonijai — tada, mano požiūriu, jo veikimą reikia kvalifikuoti kaip nusikaltimą prieš žmoniją. O tokie nusikaltimai, kaip žinoma, neturi senaties termino ir turi būti baudžiami visų valstybių, skaitančių, kad gali būti bendrijos dalimi. [...]

Tai štai: bet kokiu atveju žinoma, kad nepilnamečiai visame pasaulyje sudaro kažkuria prasme išimtį bendros teisės normų. Priminsiu, kad sueitis su nepilnamečiais baudžiama – ir pakankamai griežtai, nors vertinamas kaip elgesio norma. Nepilnamečiams negalioja paplitę žodžio laisvės reikalavimai. Todėl EŽTT verdiktas nepagrįstas kokiomis nors visuotinai priimtomis normomis.“

„Jeigu Europos žmogaus teisių teismas toliau priiminės sprendimus, tiesiogiai prieštaraujančios Rusijos įstatymams, – jis pasieks tik tai, kad Rusijos Federacija išeis iš tarptautinių susitarimų, užtikrinančių šio teismo veiklą.“

Man homoseksualizmo reiškinys primena autoimuninę reakciją, kuomet žmogaus imuninės ląstelės ima naikinti to paties žmogaus ląsteles.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą