2017-06-19

Molekulinės istorijos mokslo smūgis „rusai puola“ trizniams: etniniai rusai yra baltų genetiniai giminės, o Rusijos valstybės įkūrėjai Riurikovičiai buvo pietiniai baltai (video)


Manęs neįtikina, kad po Pabradės miesto parduotuvę besitrinantis negras raudonomis akimis iš JAV yra mano gynėjas, o mano genetinė giminė rusas yra man priešas! Manęs neįtikina, kad vokietis kryžiuotis, kuris du šimtus metų vykdė mūsų tautos genocidą iki pat 1410 metų, lietuvius naikino per pirmą ir antrą pasaulinius karus, yra lietuvio gynėjas. Taip nebūna istorijoje. Mums rusai yra giminės, jų valstybės įkūrėjų Riurikovičių dinastija yra kilusi iš pietinių baltų ir mums lemta gyventi išvien su savo giminėmis rusais, lenkais, baltarusiais, ukrainiečiais, čekais, slovakais... O juodas vaikinas, raudonomis akimis, ar kryžiuotis iš Alpių lankų, tegul saugo savo protėvių teritorijas. Jam yra ką ten veikti ir nuo ko saugoti savo šalį, kuri baigiama užtvindyti okupantais- "pabėgėliais".

Anatolijus Kliosovas – chemijos mokslų daktaras, Harvardo (JAV) universiteto profesorius nuo 1989 metų. Jis mokslo srities DNR geneologija pradininkas.

DNR geneologija tai žmogas kilmės tyrimas, paremtas Y chromosomos DNR struktūros analize. Vyrišką lytį pasprendžianti Y chromosoma sudaryta iš 52 milijonų nukleotidų porų. Joje yra didelė sritis, kurioje nėra genų, bet yra mutacijų. Šitų mutacijų palyginimas ir yra raktas į žmogaus geneologiją.

Ankstesnės publikacijos apie prof. A.Kiosovo mokslinius darbus:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą