2017-08-01

Sankcijos Rusijai: merginos, neduokite Lietuvoje poilsiaujantiems rusams, tai bus pati geriausia sankcija!


Kokių galėtų imtis Grybauskaitė sankcijų prieš Rusiją? Juk reikia imtis. Jei suverenas JAV ėmėsi, tai ir vasalams reikia bizenti iš paskui.

1939 metais, kai Tarybų Sąjunga (Rusija) grąžino Lenkijos okupuotą Vilnių Lietuvai, vienas Širvintų rajono klebonas lenkas savo parapijietėms iš sakyklos išplatino tokį pareiškimą:

Neduokite chamams litvinams, o jeigu duosite, nusipirkite ūkinio muilo ir gerai išplaukite ..., kad šituo chamišku kvapu nesmirdėtų.“

Ko mums neperėmus lenkiškos patirties?


Štai dar viena galima sankcija prieš rusus: cepelinus Palangoje rusams pardavinėti ne po 20 eurų, kaip lietuviams, o, pavyzdžiui, po 100!? Ir verslininkų godumas patenkintas ir Lietuvai pliusas!

Aš manau, kad mūsų valdžiai seksis su sankcijomis. Jei ūkininkauti nesiseka, kažkas turi sektis. Negali gi jokios pasaulio valstybės valdžioje būti vieni vagys ir debilai?


Antisankcijos mums nebaisios!

Rusai neapsiribos beveik tūkstančio Amerikos diplomatų išsiuntimu, tai tapo aišku, kai vienas vaikinas iš Odesos, perbėgęs iš Ukrainos pas Putiną, gražia rusiška pavarde Vasermanas, sugalvojo labai klastingą antisankciją Amerikai. Štai ką tas Anatolijus Vasermanas vakar KP pasakė:

„Atsakysime į sankcijas: politikus iš JAV leisime į Rusiją tiktai per Krymą. Tai padaryti elementaru. Žinoma, kas rašė straipsnius, tapusias pretekstu šioms sankcijoms. Sąrašas šitų žmonių perduodamas į pasienio tarnybą. Ir jeigu kažkas iš jų pabandys kirsti Rusijos sieną ne Kryme, jį apsuka atgalios. Sąrašus paskelbsime iš anksto, kad politikai nesiskųstų. O jeigu kas nors nepanorės vykti į Rusiją, tai jie mums čia nereikalingi. Jie važiuoja į Rusiją, kad gauti sau kokią naudą, o ne atnešti naudą mums“.

Aš manau, kad Lietuvos politikams nebaisios tokios sankcijos važinėti į Rusiją per kurortą!



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą