2017-10-07

Prezidente Trampai, Jūs klystate! „Fake news“ yra ne CNN, o Ldiena ir Laisvas laikraštis


Trampas nekaltas, jis nebuvo žento Kušnerio informuotas, kad kažkur antrarūšiame universitete, narko-homikų sostinėje Amsterdame, sužibo pasaulinio lygio MIP analitikė P.O.Indriūnaitė, kuri it elektroninis mikroskopas ištyrė smulkiausią MIP mikropasaulį ir aptiko didžiausius vakarų demokratijos kenkėjus: Laisvą laikraštį, Ekspertai.eu, Ldiena.lt, Infa ir dar kelis.  

Delfyje pasirodė šios „analitikės“ magistro darbo kvintesencija, o apie tai informavo Ldiena.


Aš nesiimu vertinti šios MIP „analitikės“ darbo svarbos visai ES, visai globalizmo ir narko-homoseksualizmo raidai, bet pajutau, kad visa tai, ką ji rašo, aš jau kažkada girdėjau kalbant iš Sovietų Sąjungos Komunistų partijos suvažiavimų tribūnų maždaug septintame ar aštuntame praėjusio šimtmečio dešimtmetyje.

Ir kitaminčių persekiojimas tada buvo, ir kalbos apie užsienio šnipus buvo, ir užsienio agentų paieška buvo, ir jų demaskavimas buvo, ir kvietimas prieš juos imtis priemonių... irgi buvo, ir represijos buvo. Visa tai jau buvo!

Ko tik ten Sovietų Sąjungoje nebuvo, bet stebuklingu būdu, kas buvo ten ir tada, atsirado Amsterdamo magistrantės leksikoje. Nors ko stebėtis, juk Vakarų libelal-totalitarizmo ideologija yra gryniausias marksizmo-leninizmo-trockizmo-stalinizmo kokteilis, viso to sovietinio brudo ir blūdo replika.

Aš įsitikinęs, kad Donaldas Trampas kada nors praregės ir supras, kad Fake news yra Ldiena ir Laisvas laikraštis, bet ne CNN. Indriūnaitė iš „Delfi“ tribūnos tai jam įrodys.

P.S. Esu dėkingas P.O.Indriūnaitei už mano straipsnio „Prezidente Grybauskaite, kodėl jūs taip nekenčiate lietuvių tautos, kodėl vykdote josgenocidą?“ paminėjimą.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą