2018-04-27

Amerikoniškas išsigimimas: satanistai teisiasi dėl „diskriminacinio“ paminklo Dekalogui


JAV satanistų bažnyčia padavė ieškinį Arkanzaso valstijos teismui, nes, jų nuomone, nesenai Kapitolijuje pastatytas paminklas Dekalogui yra nekonstitucinis ir diskriminacinis. Apie tai savo Facebook rašo satanistų atstovas ir jų bažnyčios vienas iš steigėjų Lucien Greaves.


Paminklas Dešimčiai Dievo įstatymų Kapitolijuje stovėjo jau senai, tik jis buvo rekonstruotas po to, kai jį sudaužė automobilis.


Satanistai pasiūlė vietoj jo pastatyti paminklą Bafometui. Paminklas velniu, satanistų nuomone, simbolizuotų religinį pliuralizmą. Ši iniciatyva buvo užblokuota įstatymo, draudžiančio Kapitolijau meno ir žemės komisijai nagrinėti projektą, kol tai nebus patvirtinta įstatymų leidėjų.


Satanistai tvirtina, kad atsisakymas nuo jų monumento įtvirtina religinę diskriminaciją.

„Kai tik kitos suinteresuotos pusės paduos savo ieškinius, ginčydami paminklo „Dešimt įstatymų“ konstituciškumą, mes suformuosime vieningą frontą“, - pasakė Lucien Greaves.

Nenustebsiu, jeigu Satanistai laimės teisme. Bafometas jau senai valdo JAV, o pagrindinės jo šventyklos yra Federalinio rezervo sistema ir jai priklausantys bankai.

Kaupiasi vis daugiau faktų, kad ir Romos popiežius priklauso ne Kristaus, bet satanistų bažnyčiai.

Nuorodos:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą