2018-04-01

Kas dabar paneigs, kad Skvernelis yra kvailys?


Premjero apsilankymas krepšinio rungtynėse Lietuvoje ne naujiena. Pavaizduoti tariamą savo artumą „su liaudimi“ mėgo premjeras A.Brazauskas, A.Šleževičius, G.Kirkilas, A.Butkevičius ir kiti, bet jie buvo protingi. Ko niekaip nepasakysi apie Saulių Skvernelį premjerą-policininką. Jo pasirodymas užvakar „Žalgirio“ arenoje, pro langą izoliuotame kabinete, su alaus bokalu... 

Taip elgtis gali tik neadekvatus žmogus, per klaidą pasodintas į valstybės premjero postą.

Mes visi pamatėme, mes suprantame, kad tai menkystė, bijanti islamo teroristų, kuriuos pats veža į Lietuvą. Mes visi suprantame, kad jis mums meluoja, kad jo vežami „pabėgėliai“ mums nekelia grėsmės! Kam tada jis įrengė antiteroristinius stulpus prie vyriausybės, kam tada ruošiasi aptverti seimą antiteroristinėmis tvoromis, kam pats slapstosi, kaip kokia žiurkė, izoliuotuose sporto arenos kabinete? 

O gal jis bijo lietuvių, krepšinio aistruolių?

Jei bijai, kam tai demonstruoti viešai?

O ar ne geriau viešam asmeniui girtuokliauti vienam, kai niekas nemato, negu viešintis, kad esi alkoholikas, kuris negali ištverti negėręs pusantros valandos?

Pirmieji asmenys taip nedaro. Net alaus tėvynėje Vokietijoje jos kanclerė Angela Merkel buvo stipriai kritikuojama, po to, kai su alaus bokalų pasirodė Octoberfieste. Bet ji tai darė viešai, tarp žmonių.

Įlįsti į atskirą kabinetą ir demonstruoti per stiklą bokalą...?! Taip gali elgtis tik kvailys, o kvailiui ne vieta premjero kėdėje!




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą