2018-11-06

ES liberal-fašistai planuoja į Lietuvą atvežti 61,6 milijonus Afrikos ir Azijos okupantų


Vokiečių portalas MM news rašo, kad JTO Pasaulio migracijos paktas, numatytas pasirašyti Maroke gruodžio 10 dieną tėra tik Europos tautų genocido uvertiūra. Europos tautų sunaikinimo planai jau senai paruošti.

Briuselio liberal-fašistai Europos sunaikinimo planus sudarė taip, kaip leidžia jų paranoja sergančios smegenys: numatomą į Europą atvežti kelių šimtų milijonų okupantų skaičių padalino iš ES valstybių užimamo ploto.



Visa ši Briuselio nusikaltėlių paranoja yra pavadinta "Tyrimu dėl tarptautinės apsaugos prašytojų perkėlimo galimybių".



Pagal šias „galimybes“ į Lietuvą planuojama atvežti 61,6 milijonus Afrikos ir Azijos barmalėjų, pasižyminčių 60-70 IQ, neraštingų, temokančių parazituoti socialinę sistemą, daugintis, prievartauti, sprogdinti, pjauti ir kapoti europiečius kirviais.

Į Vokietiją planuojama atvežti dar 192 milijonus „Merkel svečių“, tuomet bendras gyventojų skaičius šioje valstybėje padidėtų iki 274,5 milijonų gyventojų.

Austrijai numatyta 75,5 milijonų okupantų, o didelę teritoriją turinčiai Švedijai – 440,8 milijonai. Mūsų kaimynei Lenijai – 274,5 milijonų, o Latvijai – 62,7 milijonų.

Didelį okupantų absorbavimo potencialą, Briuselio liberal-fašistų nuomone, turi Ispanija. Jai planuojama skirti 460,3 milijonų šios „pabėgėlių“ biomasės.

Jei šis dokumentas bus įgyvendintas, šiandieninėje Europoje nieko neliks, rašoma MM news. Žurnalistė Eva Herman klausia: ar Jungtinių Tautų pasaulinis migracijos susitarimas, kuris bus pasirašytas Maroko Marakeše 2018 m. pruodžio mėn., būtinas kaip ledlaužis, siekiant ES dokumento tikslų?

Šiuo metu ES yra 500 milijonų žmonių. Numatoma atvežti dar 3,8 milijardus.

Briuseliui parsidavusi Lietuvos valdžia tyli apie šį Lietuvai pražūtingą paktą, apie baisius Lietuvos sunaikinimo planus, tyli užsienio kapitalo kontroliuojamos MIP.

Skirtingai nuo JAV, Australijos, Austrijos, Japonijos, Vengrijos, Lenkijos, Danijos, Kroatijos, Italijos, Šveicarijos ir kitų demokratinių valstybių, kurios dėl galimų pasekmių išėjo iš sutarties arba tai ruošiasi daryti, Lietuvos valdžia lieka šiame projekte.

Gali kilti klausimas, kas organizuoja šį nusikaltimą prieš Europą, europiečius, baltąją rase? Matomiausi yra žydų tautybės veikėjai Džordžas Sorošas, Bergoglio (popiežius Pranciškus), Merkel, Makronas, o už jų nugaros stovi visą planetos turtą ir pinigus kontroliuojančių žydų bankininkų šeimos, iš kurių labiausiai matomi Rotšildai ir jų bankas Godman Sachs. Manoma, kad visam šiam bankininkų-trilijonierių kagalui vadovauja Baruchų dinastija.

„Global Compact for Migration“ tekstas anglų ir vokiečių kalba:

Nuorodos:

Dėkoju gerb. Ivonai Visockei už MM news nuorodą.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą