2018-11-05

Lietuvai mirtinai pavojingi Vyriausybės ketinimai prisijungti prie JTO Globalaus migracijos susitarimo


Gruodžio 10 diena Lietuvos vyriausybė nori prisijungti prie Globalaus migracijos susitarimo „Global Compact for Migration“, kuris migrantams iš viso pasaulio atvers duris į Lietuvą ir suteiks jiems plačias teises. Nei seime, nei vyriausybėje, nei visuomenėje nevyksta jokia diskusija dėl šio pakto, apie jį Lietuvos feikinės MIP neteikia jokios informacijos.

Paktas nėra privalomas, bet gali būti naudojamas poveikis per tarptautines organizacijas, teismus, NVO, kad jo nuostatos taptų galiojančiomis.

Pakto pasekmės gali tapti dramatiškos Lietuvai. Tolimesnėje perspektyvoje, lietuvių tauta bus išstumta primityvių kultūrų žmonių, kurių tikslas labai dažnai yra gyventi parazitinį išlaikytinių gyvenimą, primesti priimančiai šaliai savo laukinius šariato įstatymus. Pasirašydama šią sutartį vyriausybė stimuliuos imigraciją.



Skirtingai nuo JAV, Australijos, Austrijos, Japonijos, Vengrijos, Lenkijos, Danijos, Kroatijos, Italijos, Šveicarijos ir kitų demokratinių valstybių, kurios dėl galimų pasekmių išėjo iš sutarties arba tai ruošiasi daryti, Lietuvos valdžia lieka šiame projekte.

Globalus migracijos susitarimas buvo inicijuotas JTO, be demokratinė legitimacijos, jis praktiškai nustato tik „migrantų“ teises ir pareigas šalių, į kurias šie atvyksta. Tai užslėpta programa perkėlimo ekonominių migrantų ir bėgančių nuo skurdo. Ji suteikia visiems būsimiems imigrantams teisę naudotis priimančios šalies socialine sistema, į kurios sukūrimą jie nieko neįnešė. Sutartis sulygina politinius pabėgėlius su ekologiniais, klimato ir skurdo pabėgėliais. Visos migracijos sąnaudos (pavyzdžiui, socialinės išmokos, konsultacijos, visų rūšių kursai, vertimai, teisinės paslaugos ir t.t.) tenka priimančiai šaliai. Ši sutartis panaikina Konstitucijos garantuojamą žodžio ir spaudos laisvę, nes įpareigoja filtruoti neigiamą informaciją apie migraciją, migrantų nusikaltimus. Ši sutarti iš esmės pakirs valstybių suverenitetą, galimybę priimti į šalį tik tuos imigrantus, kuriuos valstybė skaito tikslinga priimti. Ši sutartis suteiks papildomą stimulą nelegaliai migracijai.

Iki šiol nėra šios sutarties teksto lietuvių kaba!

Visuomenei laikas prabusti, nes iki šios vergovinės sutarties pasirašymo teliko 34 dienos!

„Global Compact for Migration“ tekstas anglų kalba:





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą