2018-11-27

Narkotikų ir velnio apsėsta Aušrinė Armonaitė. Būtinas egzorcizmas!


Katalikų bažnyčia pripažįsta velnio išvarymo praktiką - egzorcizmą. Seime velnių išvarymas vadinasi kitaip – apkalta. Lietuvos visuomenė jau kelios savaitės reikalaują įvykdyti seimo narės Dovilės Šakalienės egzorcizmą. Visuomenė kviečiama pasirašyti peticiją, kad ši užsienio įtakos agentė būtų išmesta iš Seimo, o nepaprastai žalingas vaikų atiminėjimo įstatymas, norvegiško Barnevernet replika, būtų atšauktas.

Šis velnioniškas įstatymas, dar vadinamas „Matuko įstatymu“, pavadintas berniuko, kurį nužudė mamos sugyventinis narkomanas. Vaiko nužudymo priežastis – narkotikai! Narkotikus vartojantis ir nuo jų apsvaigęs žmogus nužudė vaiką!



Seime yra dar viena velnio apsėsta narė - Aušrinė Armonaitė. Lapkričio 26 dieną ši narkotikų legalizavimo lobistė suorganizavo skandalingą konferenciją seime (žiūr. video), kurios tikrasis tikslas – narkotizuoti Lietuvą, naikinti mūsų valstybę.

Šioje konferencijoje dalyvavo trys narkotikų platinimo lobistai iš Čekijos, Norvegijos ir Sakartvelo, diegiantys narkomaniją savo valstybėse. Savo velnioniškus tikslus šie degeneratai dangstė rūpesčiu, neva žalojami likimai jaunuolių, kurie platina narkotikus ir už šį nusikaltimą baudžiami. Šio Armonaitės šabašo moto – sukurkime šiltnamio sąlygas narkomanams ir narkotikų platintojams.

O kaip su Matuku ir kitais mažyliais, negyvai uždaužytais „jaunuolių“, kuriems Armonaitė sudarys sąlygos viešai vartoti narkotikus, kurie už narkotikų platinimą nebus baudžiami, dangstantis melu apie „narkotikus asmeniniam naudojimui“.

Ar ne seimo narė Armonaitė yra nusikaltimo prieš vaikus bendrininkė? Matuką juk nužudė narkotikai, kuriuos ji nuolatos propaguoja! 

Kodėl tūkstančiai šeimų turės kentėti, kad kažkokia moralinė išsigimėlė ir jos bendrai legalizuos narkotikus, o kiti išsigimėliai iš blaivių žmonių atiminės vaikus?

Aš siūlau dar vieną egzorcizmo seansą Seimui! Šį kartą narkotikų lobistei Armonaitei.


Dienraščio „Respublika“ nuotrauka.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą