2018-11-11

Trys vinys į Lietuvos karstą: Globalus migracijos paktas, vaikų grobimas ir homoseksualistų "santuokos". 3 dalis



Lietuvos Seime, iš esmės, yra vienintelė partija – neoliberalų. Tarp Seimo neoliberlių partijų, nors ir pasivadinusių skirtingais pavadinimais, kad apgauti rinkėją, vyksta grumtynės tik dėl „lovio“, o ne dėl ideologijos ir „vertybių“. Tradicinis partijų suskirstymas į kairiuosius ir dešiniuosius ES nebeveikia, tai įrodė Italija, kurios valdantieji „populistai“ yra tradicinės „dešinės“ ir „kairės“ koalicija.

Neoliberalizmas, kaip sako Izraelis Šamiras (žiūr. šio straipsnio 1 dalį) yra „mokymas apie „liberalią demokratiją ir žmogaus teises“, yra „kriptoreligija, sekuliarizuota judaizmo forma, arba neo-judaizmas“. „Šiuolaikinis liberalizmas – tai judaizmas jo specialioje, skirtoje ne-žydams versijoje“. „Vienu iš neoliberalizmo koncepcijos punktų yra „Moterų gynimas ir homoseksualūs santykiai – turima omenyje šeimos likvidacija. - Judaizmas netiki į gojo šeimą. Šeimos likvidavimas padidina darbininko našumą.“

Aš savo straipsnyje liečiu du šeimos naikinimo metodus, kuriuos taiko neoliberalizmas, kovodamas su gojų šeima: vaikų grobimą iš šeimų ir homoseksualizmo diegimą. Šie abu gojų genocido ir pavertimo „kiekybės žmonėmis“ metodai tampriai tarpusavyje susipynę.

Homoseksualistų „santuokos“ skirtos griauti normalią šeimą

Juodaodis žydas Barakas Obama, buvęs JAV prezidentas, 2015 metais priekaištavo Zimbabvės prezidentui Robertui Mugabei (šaliai vadovavo 1987−2017 m.), kad šis neįteisina vienalyčių santuokų, o kelis „susituokusius“ homoseksualistus pasodino į kalėjimą.



Robertas Mugabė tuomet pareiškė, kad jei jau JAV dabar leidžiamos vienalytės sąjungos, jis pasirengęs sudaryti tokią sąjungą su prezidentu Baraku Obama. Jei kuris nors iš jų pastos, tuomet Zimbabvėje bus įteisintos vienalytės santuokos.

„Jeigu prezidentas Obama palaiko vienalytes santuokas ir gina homoseksualistus, aš pasiruošęs, jeigu bus būtinybė, nuvykti į Vašingtoną, atsiklaupti ant kelio ir paprašyti jo rankos“. - pareiškė Mugabė.

„Tai Amerikos prezidentas, Obama, kurio tėvas buvo afrikietis, kalba, kad mūsų nerems, jeigu mes neremsim homoseksualistų. Mes klausiame jo: jus pagimdė homoseksualistai? Mums reikia pratęsti mūsų giminę, o tam reikalingi vyrai ir moterys, o ne seks-mažumų atstovai“, - pasakė Zimbabvės prezidentas.

Barakas Obama tarp didžiausių savo pasiekimų būnant JAV prezidento poste įvardino vienalyčių santuokų įteisinimą.

Visai kitaip žydai reaguoja į homoseksualizmą tarp žydų.

Ynet paskelbė savo portale vyriausiojo Ramat-Gana rabino Jakovo Arielio pasisakymą forume, kuris vyko Ramalos mieste. Rabinas pasakė: „Homoseksualistai… tai invalidai, kenčiantys nuo problemos, kurią reikia gydyti medicinos procedūrų ir vaistų pagalba“. Jis taip pat pažymėjo, rašoma 9tv, kad: „Normali šeima — tai tėvas, mama ir vaikai. Visa kita — tai nukrypimas nuo normos, ir šis nukrypimas susietas su psichologinėmis problemomis.“

Rabinas Arielis taip pat pasakė, kad gėjų-aktyvistai stengiasi pavaizduoti savo lytinę orientaciją kaip kažką progresyvaus, ko pasekoje vienos lyties meile susidomi daugelis jaunų žmonių.

Šiuo savo pasisakymu rabinas Arielis palaikė kitą rabiną – vieną iš religinio sionizmo lyderių, karinės ešivos Eli gyvenvietėje rabiną Igalį Levinšteiną. Levinšteinas, be kita ko, apkaltino Izraelio visuomenę pasyvumu stebint tai, kaip iškrypėliai ima kontroliuoti armiją. Rabinas pareiškė: „Gėjų bendruomenė… tai bepročių judėjimas, kuris atstumia pačią normalumo sąvoką šiame gyvenime“.

Atstumta normalumo sąvoka

Pasaulio MIP nesenai paviešino beprotišką faktą. 1949 metų kovo 11 dieną gimęs olandas Emile Ratelband teismui pareiškė, kad nori perkelti savo gimimo datą dviem dešimtmečiais vėliau – į 1969 metų kovo 11-ąją. Šių metų lapkričio 5 dieną jis teismui pareiškė, kad jo prašymas yra panašus į prašymą dėl asmens lyties pakeitimo dokumente. „Šiandien galime rinktis darbą, lytį, politinę ir lytinę orientaciją. Mes net turime teisę pasikeisti savo vardą. Tai kodėl neturime teisės pasikeisti amžių?“ – stebėjosi jis.

Olandas visiškai teisus, nes beprotystė apie lyties pasirinkimą niekuo nesiskiria nuo beprotystės dėl amžiaus pasirinkimo.

Paaiškinimas paprastas: jei ligonio smegenyse gali kilti noras nepaisyti objektyvios realybės, o teismas ligą pripažįsta už normą, tuomet nėra skirtumo, kokios biologinės realijos nepaisoma: ar lyčių genetinės diferencijacijos, ar gerantologijos.

Lyčių diferencijacija ir senėjimas yra pasekmė genetinių procesų, vykstančių kiekvienoje žmogaus ląstelėje, o pastarieji nieko bendro neturi su nesveiko žmogaus smegenyse atsirandančiomis haliucinacijomis apie galimybę rinktis lytį ar amžių.

Žmogaus lytį nusako buvimas X ar Y chromosomų, o amžius – sąlygojamas chromosomų galimybe dalintis, nes su amžiumi chromosomos (mažasis jų petys) kiekvieno ląstelės dalijimosi ciklo metu sutrumpėja viena nukleotidų pora. Mirtis ateina, kai chromosomos nebegali dalintis jai pernelyg sutrumpėjus. Kiekvienas žmogus gali nustatyti, kiek metų jam liko gyventi, jei jis nenumirs dėl ligų ar nelaimingų atsitikimų. Tai išmatuoja fizikiniais metodais: suskaičiuojamos chromosomoje esantys nukleotidai.

Lytis — nuo neoliberalizmo dogmų nepriklausanti požymių visuma, pagal kurią organizmai, turintys gebėjimą lytiškai daugintis, skirstomi į vyriškus ir moteriškus. Lyties sąvoka taikoma tiek aukštesniesiems organizmams, tiek ir žemesnėms gyvybėms formoms. Įvairiose gyvūnų organizmų vystymosi pakopose galima aptikti įvairias lyčių diferenciacijos stadijas. Pas vienaląsčius organizmus ta pati ląstelė gali būti ir kūno ir lytine ląstele. Pas daugialąsčius gyvūnus vienos ląstelės vystosi į moteriškas lytines ląsteles (kiaušinėlius), o kitos – į vyriškas lytines ląsteles (spermatozoidus). Organizmai, kurie produkuoja abi lytinių ląstelių grupes yra hermafroditai.

Lyčių atsiskyrimas turi evoliucinę prasmę, taip užtikrinamas didesnis kintamumas, nes apvaisinimo metu įvyksta kaita paveldimų požymių, kurie paveldimi iš tėvinių ir motininių organizmų. Lytis — priklausymas organizmų grupei, kuri produkuoja vyriškas arba moteriškas lytines ląsteles. Pas visus žinduolius, tarp jų ir žmogų, lytis apsprendžiama genotipiškai, apvaisinimo metu.

Moterų lytinė ląstelė turi 22 poras autosomų ir vieną porą lytinių chromosomų, žymimų X-chromosomomis. Vyriškos lytinės ląstelės irgi turi 22 autosomas, o lytinėse chromosomose pusė jų – Y chromosomos.
Jeigu kiaušinėlis apvaisinimas spermijumi su X-chromosoma, iš jo išsivysto moteris. Jeigu ji apvaisina spermijus su Y-chromosoma, tai vystosi vyras, kurio kūno ląstelėse yra 22 poros autosomų, viena X ir viena Y chromosoma.

Lytinių požymių vystymasis vyksta po to, kai pas embrioną diferencijuojasi lytinės liaukos ir ima veikti lytiniai hormonai. Lytiniai hormonai veikia į tam tikras audinių ląstelių chromosomų vietas ir inicijuoja RNR ir baltymų sintezę. Vyksta procesai, įvardijami kaip atgalinis ryšys: genai apsprendžia vidaus sekrecijos liaukų veiklą, o šių liaukų sekrecija savo ruožtu veikia genus.

Vokietijos AfD portale "afd-thueringen" šios partijos atstovė Nadine Hoffmann, komentuodama Vokietijos KT sprendimą, kuriuo šioje šalyje buvo įteisinta „trečioji lytis,“ pasakė, kad X ir Y chromosomų mutacijos „galimos, bet jos nesukuria naujų lyties rūšių“. Jos žodžiais, „Vargu ar kas nors neigia, kad yra žmonių, kurie aiškiai nepriklauso moterų, nei vyrų lyčiai. Kadangi yra lytinių chromosomų mutacijų, pakeista hormonų gamyba ar kitos priežastys. Tai vadinamas interseksualumas arba pseudohermafroditizmas, kuris nėra biologinė lytis.“

Nadine Hoffmann kiekvieną, kas turi mokslinių įrodymų, kad egzistuoja „trečioji lytis“, juos siūlo pateikti. Suprantama, sako ji, – „tokių mokslinių įrodymų nėra.“



Hoffman rašo: „Skirtingai nuo šio lyties pseudo mokslo, mokslas žino apie galimus genų pokyčius ir jų padarinius.“ Sergant Turnerio sindromu yra tik viena lyties chromosoma X, vietoj XX. Pas tokias moteris nefunkcionuoja kiaušidės. Tai neleidžia „Turner-moteris“ priskirti naujai lyčiai. Pas vyrus yra sutinkamas Klinefelterio sindromas, jie turi XXY chromosomas. Tai sukelia sėklidžių hipofunkciją.

„Genderis – tai mokslas be mokslo“, - sako straipsnio autorė. Jos žodžiais, tai, kad yra žmonių, kurie negali būti aiškiai priskirti prie vyriškos ar moteriškos lyčių, pvz. dėl lytinių organų anomalijų, nėra naujos „trečiosios lyties“ požymis.

Nepriklausomas Federalinio Konstitucinio Teismo sprendimas?

Nadine Hoffmann mano, kad Vokietijos Konstitucinio teismo antimokslinį sprendimą sąlygojo Vokietijoje įsigalėjusios iškrypėlių organizacijos, tarp kurių išsiskiria „kairieji“ ir „žalieji“, jų visiems gerai žinomi aktyvistai-iškrypėliai: Claudia Roth ir Cem Özdemir, Daniel Cohn-Bendit ir Jürgen Trittin. AfD atstovė abejoja teisėjų nepriklausomybe ir siūlo tai patikrinti.

Kokį košmarą iškrypėliai rengia Europos tautoms?

Vokietijos laikraštis "Sueddeutsche Zeitung" AT surengtą bakhanaliją pavadino "revoliucija". Ši permanentinė iškrypėlių „revoliucija“ turės skaudžias pasekmes. Laikraštyje rašoma, kad pirmiausiai bus keičiami asmens duomenys, kad trečioji lytis būtų įtraukta į registracijos knygas. Tam reikės keisti registracijos įstatymus. Ši nutartis įneš sumaištį į santuokos registraciją nes neaišku, ar žmogus su neapibrėžtais lytiniais požymiais galės „tuoktis“ su žmogumi turinčiu lytį, kaip yra su lytį turinčių homoseksualistų „santuokomis“. Pakeitimai turės pakeisti ir tradicinį kreipinį „gerbiami ponai ir ponios“, dabar ZC nuomone, kreipinys bus „gerbiami žmonės“.

Pasaulis 1917 metais pergyveno bolševikų revoliuciją, kuri sukėlė rusų ir kitų Rusijos imperijos tautų genocidą, per kurį žuvo 80 milijonų žmonių, 2017 metais Vakarų Europoje įvyko iškrypėlių sukelta revoliucija, kuri, mano giliu įsitikinimu, dar baisesnė ir sunaikins baltųjų rasę. 2018 metų homoseksualizmo maras pasiekė Lietuvą ir pasibeldė į Konstitucinio teismo duris.

Vengrijos valdžia 2018 metais atsisakė genderinių tyrimo programų aukštosiose mokyklose finansavinmo, nes „tai ideologija, o ne mokslas.“

Vengrijos valstybė nutraukė genderio tyrimo programas valstybiniuose universitetuose, nes tai, šios šalies valdžios nuomone, nieko bendro neturi su mokslu, neatneša visuomenei jokios naudos, o yra „ideologija, o ne mokslas“, kaip ir „marksizmas-leninizmas.“

Vengrijos žmogiškų išteklių ministerijos (EMMI) sekretorius Bence Rétvári pasakė, kas aukštasis mokslas turi remtis mokslo pagrindais, tuo metu kai genderiniai tyrimai, „kaip marksizmas-leninizmas“, labiau ideologija, negu mokslas, todėl netinkamas universitetinio lygio švietimui, o genderio programas studijavę universitetų absolventai nėra reikalingi Vengrijos darbo rinkai. Šios studijos „atima vertingus resursus iš kitų programų, blogindamos universitetų ekonominį stabilumą.“ „Valstybės universitetai, valdomi iš valstybės lėšų, turi atsižvelgti į šiuos faktorius, nes jų šių aukštųjų mokyklų tikslas yra užtikrinti realius socialinius ir darbo rinkos poreikius,“ - pasakė jis.

Lietuvos valdžia nėra tokia atspari žalingoms ideologijoms, tarp jų ir vienai pavojingiausių – genderizmo. Mūsų valdžia nuosekliai vykdo lietuvių tautos genocidą, todėl didžiausią dėmesį ji skiria mokslo ir švietimo naikinimui Lietuvoje. Genderizmas tautos naikinimui – labai tinkama ideologija.

Jokios nupirktos pasaulinės medikų organizacijos negali pakeisti nei žmogaus lyties nei jo amžiaus, nes tai apsprendžia ląstelėje esančios DNR sandara.

Homoseksualistų „šeima“ - neoliberalizmo kūrinys, skirtas sunaikinti žmogaus genetikos ir prigimties apspręstai vyro ir moters sąjungai.

Lietuvai primestas ir grupės niekšų įdiegtas vaikų apsaugos nuo smurto įstatymas, tapęs vaikų grobimo iš šeimų įrankiu, sutapo su neoliberalų ataką prieš tradicinę šeimą, Konstitucinio teismo numatoma svarstyti byla dėl iškrypėlių Olandijoje sudarytos "santuokos" pripažinimo.

Olandija neoliberalizmo beprotystės židinius tapo ne atsitiktinai, tai pasekmė šioje šalyje jau kelis dešimtmečius legalizuotos prekybos narkotikais ir masinės narkomanijos, atvedusios prie smegenų degenercijos pas daugelį šios šalies gyventojų.

Globalus migracijos paktas, vaikų grobimas ir homoseksualistų šeimos turi bendrą šaltinį – neoliberalizmą, kuris yra gojams skirtas judaizmas.








Komentarų nėra:

Rašyti komentarą