2018-11-26

Valcmanas ar Šalomovas: už kurį liesime kraują?



Į rytus nuo Lietuvos – dvi didžiulės žydų valdomos valstybės: Rusija ir Ukraina. Ar yra Ukrainos valdžioje nors vienas ukrainietis – klausimas. Tarp šią šalį valdančių oligarchų – ukrainiečių negirdėti nematyti, tarp pretendentų į šios šalies prezidentus – irgi (Hodos-video.com). Lygiai tokia pati padėtis Rusijoje. Pradedant prezidentu Putinu-Šalomovu ir baigiant D.Medvedevo ministrų kabinetu, Centrinio banko valdytoja ir kitais šios šalies veikėjais, ką jau kalbėti apie „rusų“ oligarchus, melžiančius Rusiją. Net Centrinėje Rusijos televizijoje rusų neliko. Patys rusai klausia ar tai Rusijos televizija, ar tai Izraelio televizija rusų kalba?

Rusijos patriotai, kaip generolas L.Ivašovas, ekonomistas profesorius V.Katasonovas supranta, kad plano tikslas – Rusijos ir kitų slavų šalių depopuliaciją, suskaldymas į smulkesnius teritorinius darinius. Tada nuskurdusiems slavams pakaks atkišti lėkštę Maltos sriubos, kaip daro Grybauskaitė. Ukrainoje gyventojų mažėjimo statistika lygiai tokia pati, kaip Lietuvoje: nuo 1991 metų liko perpus mažiau gyventojų. Visi šie žydų ortodoksų Habad Liubavič planai dėl postsovietinių respublikų depopuliacijos atskleisti garsaus Ukrainoje gyvenančio žydų publicisto Eduardo Hodos, todėl aš nesileisiu į jo išdėstytų faktų perpasakojimą. Su šiais faktai galima susipažinti portale Hodos-video.com.






Mane jaudina ne tik tai. Mane jaudino žydės, buvusios JAV valstybės sekretorės Hilary Klinton pasakymas, kad Lietuva yra „pafrontės zona“, mane jaudina be proto ir be saiko Lietuvos perkami ginklai, Dalios Grybauskaitės šalyje paskleista karinė psichozė, beprotiški poligonų statybos mastai. Mane jaudina baisus Lietuvos žmonių skurdas, emigracija dėl skurdo, vaikų grobimai iš šeimų, kryptingas lietuviškos šeimos griovimas, homoseksualizmo propaganda, lietuviškos mokyklos naikinimas. Tai lietuvių tautos genocidas, kurį vykdo tos pačios jėgos, kurios griauna Ukrainą ir Rusiją. Džordžui Sorošui ir už jo stovintiems Rotšildams nereikia gyventi Lietuvoje, kad ją naikinti, pakanka čia įsteigti savo ardomuosius fondus, užgrobti bankų sistemą. To pakanka, kad sunaikinti Lietuvą.

Aš matau savo gatve žygiuojančius Lietuvos kareivėlius ir sakau: vargšai vaikai, jie gins ne Lietuvą, jie lies savo kraują kažkur rytuose vien tam, kad kažkas suplanavo sunaikinti mūsų tautą, ukrainiečių tautą, rusų tautą.

Ką laimėjo Ukraina iš 2014 Maidano? Skurdą! Ką laimėjo Rusija iš Sirijos avantiūros? Skurdą! Manęs niekas neįtikins, kad žydas Ukrainos prezidentas kovos už ukrainiečių tautos interesus, o žydas Rusijos prezidentas – už Rusijos. Mane niekas neįtikins, kad žydų kapitalo banko nusamdyta žiurkė Gitanas Nausėda negrauš Lietuvos stuburo, nečiulps jos smegenų, neės jos vaikų. Ės, nes į Byvį panašų kiborgą Nausėda Valenbergų bankas sukonstravo, kad galutinai kolonizuoti Lietuvą ir ją sunaikinti.

Vakar Azovo jūroje įvyko karinis konfliktas: Valcmano laivus apšaudė ir į Kerčės uostą nuvarė Šalomovo laivynas. Už kurį dabar mums kovoti?

O gal geriau pasiklausti Vilniaus rabino iš Chabad Liubavič sektos, kurio šventose knygose rašoma, kad mes, gojai, esame su „gyvuliškomis sielomis“ ir į „žmones panašūs, kad būtų ne taip bjauru žydams“?

P.S.: dabar ukrainiečiai nebegalės protestuoti pries dujų kainų kėlimą ir Parošenkos (Valcmano) "žydų jungą" (kaip sakė Ukrainos didvyrė Nadežda Savčenko). Dviem mėnesiams įvestas "karo stovis", kuriuo metu draudžiamos demonstracijos ir mitingai. Štai kam buvo reikalinga provokacija prie Kerčės tilto.

Nuorodos:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą