2018-11-28

Europos Komisija kraustosi iš proto dėl „šiltnamio efekto“



Trečiadienį, gruodžio 27 dieną, Europos komisija, vadovaujama chroniško alkoholiko ir idioto Žano Klodo Junkerio, pateikė „naują klimato strategiją iki 2050 metų“, kuri numato „ES klimatinį neutralumą“. Įgyvendinus projektą numatoma užbaigti epochą kuro (anglies, naftos, dujų) deginimo Europoje. EK siūlo, kad šiltnamio dujų išmetimai į atmosferą ES iki 2030 metų sumažėtų iki 45%, o iki amžiaus vidurio pilnai išnyktų. Naudodama didelius mokesčius EK nori priversti ES valstybes-nares, kad ik 2050 metų 80% elektroenergijos būtų gaminamos iš atsinaujinančių energijos šaltinių. Kad pasiekti šiuos tikslus, bus papildomos investicijos į ekologinę energetiką nuo 175 iki 290 milijardų eurų per metus.



Mano nuomone, tik visiškų idiotų ar alkoholikų galvose gali kilti tokia beprotybė. Visi alternatyvios energijos šaltiniai šiuo metu yra dotuojami iš biudžetų. EK beprotystės sunkiai pakeliamos net Vokietijai, kuri uždarinėja branduolines jėgaines, kovoja su dyzeliniais automobilių varikliais.

Man teko domėtis biodujų jėgainėmis, elektros gamyba iš dumblių. Visos šios el. jėgainės nėra rentabilios ir yra dotuojamos iš biudžetų.


Apie „šiltnamio efektą“ pasisakė garsus Rusijos ekonomistas prof. Valentinas Katasonovas. Jis yra dirbęs Pasaulio banke, kur kuravo šią problemą. Eksperto nuomone, „šiltnamio efektas“ - globalistų blefas (video 19:55), siekiant įvestį pasaulio vyriausybės valdymą. Tai supranta JAV prezidentas Donaldas Trampas, todėl atmetė "Kioto protokolo" susitarimą.







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą