2018-11-25

Migracijos paktą ruošiasi pasirašyti tik Grybauskaitė, Merkel ir didžiausi pasaulio diktatoriai-kraugeriai


Merkel ketinimas pasirašyti Globalios migracijos paktą aiškinamas jos noru legitimizuoti savo nusikaltimą, kai ji pažeisdama Vokietijos Konstituciją, ES sutartis, atidarė Europos Sąjungos duris milijonams nelegalių imigrantų. Grybauskaitės 30 sidabrinių, už kuriuos ji parduoda Lietuvą pasaulį valdantiesiems globalistams, yra jos egoistinis siekis gauti karališkai apmokamą postą Briuselyje, vietoj ten kadenciją baigiančio Europos vadovų tarybos prezidento Donaldo Tusko, o gal ir vietoj chroniško alkoholiko EK pirmininko Žano Klodo Junkerio. Ten reikalingi renegatai, degeneratai ir savo valstybių išdavikai.

Tarptautinis pasipriešinimas Globalios migracijos paktui auga. Labiausiai paktą remia diktatoriniai režimai, nuo kurių žmonės bėga, rašoma vokiečių portale mmmews. Maiklo Mross nuomone, paktas yra visai ir ne „migracijos paktas“, bet oficialiai „Pasaulinis saugios, tvarios ir reguliarios migracijos paktas“ (Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration, GCM). Jeigu jūs net nežinote jo turinio, kokį signalą jūs siunčiate, pavyzdžiui, Afrikai, kur kas 15 dienų gimsta 1 milijonas naujų keliautojų į Europą?

Tuo metu Jungtinių Tautų Organizacija (JTO) suteikia žmonėms teisę migruoti. Saugiai, tvariai, reguliariai!

Ir kur šie žmonės migruos, klausia Mross? Į Burkina-Faso ar į Europą?

Būtent todėl vis daugiau ir daugiau valstybių atmeta šį paktą. Signalo efektas, greičiausiai, bus katastrofiškas. Tai tikras pakvietimas keliauti į afrikiečių svajonių rojų, į Europą, kur „viskas įskaičiuota“, o migrantų Džordžo Sorošo NVO kontrabandistų laivai jau laukia Viduržemio jūros pakrantėje, kur kitame jūros krante migrantų laukia ES debetinės kortelės ir „chaliaviniai“ ES žmonių prakaitu uždirbti pinigai.

Sąrašas valstybių, kurios atsisakė sutarties, tik augs. Šios šalys atsisakė pasirašyti migracijos sutartį:



JAV, Australija, Šveicarija, Kinija, Japonija, Pietų Korėja, Izraelis, Vengrija, Austrija, Belgija, Lenkija, Bulgarija, Slovėnija, Čekija, Danija, Kroatija, Estija.

Pasirašys sutartį: Sirija, Saudo Arabija, Kongo, Nigerija, Burkina-Faso – tiesiog nurodomos kelios valstybės, kurios ketina pasirašyti paktą. Tarp jų patys žiauriausi pasaulio diktatoriai. Žinoma, susitarimą pasirašo ir kitos valstybės. Pavyzdžiui Mikronezijos jungtinės valstijos, Vokietija ir Lietuva, Rusija.

Niekas neabejoja, kad „saugi, tvari ir reguliari“ migracija vyks ne į Nigeriją ar Tongą, o į Europą, Šiaurės Ameriką, Australiją. Todėl vis daugiau valstybių (net Švedija) atsisako pasirašyti šią katastrofišką ir migraciją skatinančią sutartį. Tai ypač pavojinga Europoje esančioms valstybėms.

Sugadinta JTO sistema

Kokia sutrešusi ir korumpuota JTO, parodo tas faktas, kad būtent Saudo Arabija, žmogaus teisių gynėjų siaubui, vadovauja JTO moterų teisių komisijai, prižiūri, kad visame pasaulyje būtų laikomasi moterų teisių.

JTO žmogaus teisių taryboje prieš kurį laiką viešpatavo šariatas, jai vadovavo Saudo Arabijos princas. JTO žmogaus teisių taryboje yra valstybės, kuriose net nežinoma, ką reiškia „žmogaus teisės“, kur jas nuolatos pažeidžia. Tai Kongas, Ruanda, Uganda, Gabonas. Šios šalys ir jų diktatoriai, ketina pasirašyti JTO migracijos paktą! Jų apsuptyje Angela ir Dalia, dvi buvusios sovietinio saugumo agentės iš Vokietijos ir Lietuvos, o jų kompanijoje buvęs partneris-saugumietis Vladimiras Vladimirovičius. Rusijoje, Lietuvoje ir Vokietijoje nevyko praktiškai jokia diskusija dėl Globalaus migracijos pakto.

Vokietijoje, tuo tarpu, atkreipiamas dėmesys pakto žalą. Kategoriškai prieš paktą pasisako žmonių partija „Alternatyva Vokietijai“ (AfD). Vokietijos MIP kelia nerimą įsipareigojimas dėl migrantų šeimų susijungimo, masinės informacijos priemonių atsakomybė už „nepakantumą“ migrantams.

Vokietijoje net žydiško globalistinio kapitalo valdomame „Bild“ buvo paskelbtas straipsnis su antrašte „Kraugerys Asadas pasirašo“ ir pažymima, kad dalyvavimas pakte diktatorių režimams suteikia reputaciją.

Lietuvoje „Tautos Forumas“ ir eilė visuomeninių judėjimų ir organizacijų paskelbė peticiją, kuri skatina Grybauskaitės neoliberalistinį režimą nepasirašyti šios pražūtingos Lietuvai sutarties.

Kategoriškai prieš Globalų migracijos paktą pasisakė pretendentas į Lietuvos prezidento postą dr. Arvydas Juozaitis.

Savo viešame kreipimesi Juozaitis rašo: „ (…) Jos Ekscelencija teigia, kad paktas esą nesukuria jokių naujų teisinių įsipareigojimų ir pasekmių, o migracijos politika esą liktų suverenia valstybių kompetencija. Niekaip neįmanoma sutikti su tokia mūsų valstybės vadovės pozicija, kadangi šio pakto tekste keliasdešimt kartų paminėtas žodis „įsipareigojame“. Lygiai taip pat neįmanoma sutikti su Prezidentės nuostata, kad šis paktas esą padės spręsti nelegalios migracijos problemą. Atvirkščiai, jau pačioje pakto preambulėje teigiama, kad migracija yra geras, pažangus dalykas.

Iš tiesų paktas siekia ištrinti skirtumą tarp legalios ir nelegalios migracijos, skatinti „reguliarią“ migraciją. Prezidentė teigia, kad drauge su aiškiai neįvardinta ES šalių grupe, pasirašant paktą, pateiks Jungtinėms Tautoms paaiškinimą, kad šios valstybės esą savarankiškai nuspręs, kiek joms dalyvauti šio susitarimo įgyvendinime. Kam tada reikalingas toks susitarimas? Ar ne tam, kad taip valstybės palaipsniui būtų spaudžiamos dalyvauti šio susitarimo įgyvendinime pagal sutartus įsipareigojimus ir pagal jame patvirtintą globalizmo ideologiją? Akivaizdu, kad norima įpiršti nacionalinėms valstybėms „atvirų durų“ politiką, kurią vienašališku sprendimu ėmėsi įgyvendinti Vokietijos kanclerė Angela Merkel. (...)“

Nuorodos:
https://lebionka.blogspot.com/2018/11/globalus-migracijos-paktas-isiverzimo-i.html







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą