2018-11-16

Europa vargsta nuo socialinių parazitų



Parazitai yra dviejų tipų. Pirmam tipui priklauso žmogaus organizmo parazitai: virusai, bakterijos, pirmuonys, grybai, kirmėlės ir pan. Antro tipo parazitai yra socialiniai, tai grupės žmonių, kurios nedirba, bet vartoja visuomenės, į kurią jie prasiskverbia, sukurtą turtą. Tipiškas tokių socialinių parazitų pavyzdys ekonominiai imigrantai, kuriuos neoliberalai melagingai vadinami „pabėgėliais“. Jeigu nuo kitų parazitų žmonija gali apsisaugoti medicinos pagalba, tai nuo socialinių parazitų apsisaugoti daug sunkiau ir jų žala daug didesnė.

Gruodžio 12 dieną plenarinėje Europos Parlamento sesijoje Strasbūre po Angelos Merkel kalbos Europos parlamento deputatas nuo Prancūzijos Bernaras Mono apkaltino Vokietijos kanclerę Angelą Merkel ES griovimu. Jis pasakė: „Ponia kanclere, jūsų 13 metų buvimas valdžioje atvedė Europos Sąjungą prie ekonominio, socialinio ir kultūrinio suirimo. Kas tikrai pateks į istoriją jūsų veiksmų pasekmėje – tai jūsų neatsakingas ir vienašališkas sprendimas atidaryti Vokietiją imigrantams, nuolankiai palaikytas pono Junkerio. Nuo 2015 metų ES priėmė iš viso 4 milijonus jaunų migrantų pagal taip vadinamą teisę į prieglobstį“. Jis pažymėjo, kad „blogiausia dar prieš akis“, kad į Europą ims veržtis 10 milijonų taip vadinamų ekologinių migrantų.

12 vokiečių turi dirbti ir mokėti mokesčius, kad išlaikytų 1 socialinį parazitą



Vokietijoje buvo bandoma bent apytikriai apskaičiuoti kiek kainuoja Merkel svečiai. Rezultatai šokiravo. Nuo 2014 metų iki 2017 pabaigos Vokietijoje prieglobsčio paprašė 1,7 milijono imigrantų. Vyriausybė išlaidas šių imigrantų išlaikymui vertina 30-40 milijardų, bet neaišku kokios yra papildomos išlaidos vaikų darželiams, mokykloms, teisėjams advokatams, sveikatos apsaugai ir t.t.

Vokietijos vystymosi ministras Gerdas Miuleris nurodė, kad milijonas pabėgėlių Vokietijos federalinei vyriausybei ir savivaldybėms kainavo 30 milijardų eurų per metus, arba 2500 eurų vienas žmogus per mėnesį! Tai mokesčių naštą 12 vokiečių, kurie uždirba po 3000 eurų per mėnesį. Nelydimiems nepilnamečiams išlaidos siekia 5000 eurų per mėnesį. Manoma, kad šios išlaidos yra ženkliai didesnės, nes pabėgėliai nedirba, arba dirba ne pilną dieną. Dauguma jų yra beraščiai.

Savo autobiografijoje "Tiesos paieškoje" garsiausias Vokietijos ekonomistas profesorius Hansas-Werneris Sinn sako, kad migrantų krizė gali kainuoti šaliai beveik vieną trilijoną eurų. Sinnas yra buvęs Angelos Merkel patarėjas ir iki pernai buvęs ekonominių tyrimų IFO instituto prezidentas.

Nuo 2015 metų Vokietija priėmė 1,5 milijono migrantų, kurie, kaip sako Sinnas, nėra stomatologai, teisininkai ir branduolinės energijos mokslininkai, tačiau dažniausiai neturi kvalifikacijos ir jokio išsilavinimo. Tarp jų 59 procentai buvo beraščiai. Profesorius nuomone, šie žmonės jų gyvenimo metu niekada grąžins to, ką gavo iš Vokietijos gerovės valstybės. Kiekvienas „pabėgėlis“ Vokietijai per savo gyvenimą kainuos 450000 eurų, atskaičius jo indėlį į šalies ekonomiką.

Vokietijos federalinė vyriausybė pabėgėliams 2016 metais išleido per 21,7 mlrd. eurų. Dar tiek pat išleido savivaldybės iš savo biudžetų. Prie šių išlaidų dar reikia priskaičiuoti valdymo, socialinio poveikio, medicinos draudimo, saugumo, personalo, transporto, juridines, padaromų nusikaltimų išlaidas, imigrantų šeimų susijungimo kainą.

Į savo kilmės šalis 2017 metais šie „pabėgėliai“ iš Vokietijos išsiuntė 17,7 milijardus eurų. Todėl, reikia manyti, kad išlaidos jų išlaikymui yra kelis kartus didesnė, nei deklaruota Vokietijos vyriausybė.

Šokiruojantys socialinio parazitizmo pavyzdžiai iš Švedijos.

Jie nedirba

Per keturis pastaruosius metus Švedijabe darbystės reitinguose nukrito iš 12 vietos į 18-tą, nors vyriausybė dėjo visas pastangas mažinti nedarbą. Švedija labai atsilieka nuo Lenkijos, Čekijos, Vengrijos, kurios nepriėmė „pabėgėlių“. SEB bankas prognozuoja Švedijoje nedarbo didėjimą iki 6,6 procentų 2021 metais. Dauguma bedarbių yra žmonės gimę už ES ribų.

Sparčiai dauginasi

„Pabėgėlis“ iš Somalio Isakas nuo pat atsibastymo į Švediją prieš 6 metus niekur nedirba, bet gerai moka daryti vaikus. Jų turi 9, bet rengiasi Švedijai padovanoti dar daugiau dykaduonių. Mažiausiai dar du. Somaliečio pagrindinė problema – susirasti didesnį būstą, už kurį, žinoma, sumokės išprotėjusi Švedijos valdžia. Abu su žmona jie nei minutės Švedijoje nedirbo, bet nori būsto, kuris Švedijos mokesčių mokėtojams kainuos 4000 eurų per mėnesį.


Nori dar daugiau vartoti, nors nieko neduoda valstybei

Niekur nedirbantys dykaduoniais iš Somalio Švedijoje surengė demonstraciją. Jie protestavo, kad čia yra diskriminuojami.

Statistika rodo, kad virš 80 procentų darbingų somaliečių Švedijoje nedirba ir gyvena iš pašalpų. Nepaisant to, jie tvirtina, kad „somaliečiai diskriminuojami“.

Protestuojanti afrikietė video sako: „mes turime teisę į būstą, Švedijoje kiekvienas turi teises“.


Negriukas sako: „Mes nenorime naujų namų. Kurių nebuvo užsakiusi mamytė“. „Mes norime ne šiaip trijų kambarių, ar kažką panašaus, mes norime tiek, kiek mama sako“. „Mes norime to, kas mums patinka“.

Tai vyksta tuo metu, kai pagyvenę ir benamiai švedai priklauso nuo labdaros organizacijų, kurios jiems leidžia pavalgyti bent kartą per dieną!

Švedų mokesčių mokėtojai, kurie suteikia šitiems kukliems ekonominiams „pabėgėliams“ viską, ko jiems reikia, ir daugiau, privalo protestuoti gatvėse“, - rašoma portale Voice of Europe.









Komentarų nėra:

Rašyti komentarą