2018-11-15

Šakalienės sponsorius Norvegija - pedofilų ir Barnevern rojus. Pedofilijos religinės šaknys



Dabar jau aišku, kad vaikų grobimo iš šeimų įstatymo prastūmėja Šakalienė yra „norvegiškų“ fondų įsisavintoja, kuri už 13 sidabrinių pardavė Lietuvą. Jos 13 sidabrinių yra ekvivalentiški 140 tūkstančių eurų. Apie tai praėjusį pirmadienį buvo pasakojama Rūtos Janutienės laidoje „Patriotai“ (video).

Šakalienė tik viena iš daugybės moraliai puolusių pasaulio pinigų šeimininkų fondų įsisavintojų. Tokių „šikalienių“ šimtai, o tie fondai ir šimtai jų sukurtų NVO skirti nupirkti politikus, kad jie tarnautų pinigų šeimininkams ir naikintų savo nacionalines valstybes.

Seime, žinia, priimamų įstatymų niekas neskaito ir nežino apie ką juose kalbama. Jie gi ten, kad savo gyvenimą susitvarkyti, verslą dešimteriopai išplėtoti, gražiai laiką praleisti. Todėl prastumti ten bet ką nėra jokių problemų, ypač jei stumiamas įstatymas kvepia pinigais. Kad yra būtent taip greitai įsitikinsime, kai valdžia mažiau negu po mėnesio pasirašinės net neskaičiusi ir nediskutavusi Globalų migracijos paktą, kuris yra mirtinai žalingas Lietuvai. Lygiai taip buvo su priimama Jungtinių Tautų vaiko teisių konvencija, skirta griauti šeimai, iš kurios išplaukė Šakalienės įstatymas, Stambulo konvencija (Europos Tarybos Konvenciją dėl smurto prieš moteris ir smurto šeimoje prevencijos ir kovos su juo), kuri yra skirta galutinai sunaikinti šeimą ir įdiegti sodomiją. Apie pastarosios žalą visuomenėje, tiesa, buvo kiek daugiau diskutuojama, teisingai kviečiama jos neratifikuoti.

Visų šių Lietuvai primetamų konvencijų tikslas yra mūsų valstybės suvereniteto siaurinimas, griovimas, nors visada deklaruojami taurūs jų tikslai, bet ne jų detalėse tūnantys „velniai“.

JTO, kurianti valstybes, šeimas, žmogaus asmenybę griaunančias konvencija, tarnauja pinigų šeimininkams, kurių pozicija šiai organizacijai pastaraisiais metais ėmė kisti ir todėl JAV prezidentas Donaldas Trampas atvirai suabejojo JTO reikalingumu. Aš manau, kad Chabad Liubvič ortodoksų sektos įtakoje esantis Trampas (patarėjas žentas Kušneris ir duktė Ivanka yra Chabad Liebavič atstovai), perkėlęs JAV ambasadą į Jeruzalę, žino, matomai, pasaulį valdančiųjų planus perkeliant pasaulio vyriausybės valdymo centrą į Jeruzalę, arčiau numatytos atstatyti Jeruzalės šventyklos. Prieš kelias dienas apie Trampo ir Putino ryšius su ortodoksų sektą Chabad Liubavič, papasakojo Eduardas Hodos (video).



Ar jums neatrodo, kad Europos Sąjunga yra pasaulio vyriausybės laboratorija, eksperimentinis daržas, kažkokia dėžė, į kurią pasaulio šeimininkai sandėliuoja pūvančius kopūstus, įdeda, o geresnius ten nededa, kaip Šveicariją, Norvegiją, ar išima, kaip Angliją, laiko sau, kažkokiems kitiems eksperimentams, ar laiko apsigyventi, „saviškiams“, kai kitur gyventi jau nebebus įmanoma dėl žmonijos veiklos padarinių?

Vienas iš tokių į bendrą dėžę neįdėtų kopūstų yra Norvegija – fiordų ir pedofilų šalis.



Norvegija – Šakalienės maitintoja, pedofilų ir jiems vaikus teikiančios Barnevern rojus

Norvegijos MIP periodiškai, maždaug kas 10 dienų, pranešama apie pedofilijos skandalus.

Šių metų balandžio 17 dieną laikrašyis „Nettavisen“ (nettavisen.no) skelbė apie tai, kad vyresnis brolis (26 metų) 5 metus prievartavo jaunesnį (11metų) brolį. Pedofilą suėmė po to, kai jis pedofilijos scenas įkėlė į socialinius tinklus.

Balandžio 6 dieną „Norway Today“ (norwaytoday.info) aprašė medicinos broliuko (50 metų) iš Buskerudo istoriją. Šis pedofilas išprievartavo daugybę berniukų būdamas savanoriu organizacijose, dirbančiose su vaikais ir jaunuoliais. Taip jis „gydė“ vaikus! Prievartos scenas pederastas irgi filmavo.

Bergeno mieste Norvegijoje buvo išaiškintas pedofilų tinklas. Norvegai tame įžvelgė ryšį valstybinės vaikų atėmimo sistemos su pedofilija. Buvo suimta 31 žmogus. Pedofilus sulaikė dėka JAV FBR. Vien tik Vakarų Norvegijoje egzistavusiame pedofilų tinkle buvo 5500 žmonių!

VRM ministras pripažino, kad problema Norvegijoje turėjo gilias šaknis. Ypač norvegus glumina tai, kad jų šalyje veikia vaikų skirstymo sodomitų „šeimoms“ struktūra Barnevern.

Norvegijoje daug metų dirbusi žurnalistė tvirtina, kad vaikai atiduoti į vienalytes šeimas jose yra seksualiai išnaudojami, nes Norvegijos gėjai – dažniausiai yra užslėpti pedofilai.

Vaikų priežiūros tarnyba Barnevern priklauso Norvegijos vaikų ir lygybės ministerijos sistemai. Ši tarnyba atima vaikus iš šeimų „už per didelę meilę“, kad verčia ruošti pamokas, plauti indus ir t.t.

Homoseksualistų santuokos Norvegijoje buvo įteisintos 2009 metais. Jiems reikia vaikų. 2015 metais iš šeimų Norvegijoje buvo atimta 53439 vaikai. Norvegijos valdžia nekalba apie iš šeimos paimtų vaikų ir tėvų psichologines traumas, jos kalba apie tai, kaip padaryti, kad vaikai patektų pas vienalyčių iškrypėlių „šeimas“.

Barnevern kviečia vienalytes „šeimas“ įvaikinti

2012 metais Norvegijos laikraštis Aftenposten rašė: „Vykdydami informacinė kompaniją pagalba filmų, straipsnių ir socialiniuose tinkluose internete Barnevern tikisi, kad daugelis homoseksualių porų pateiks paraiškas, kad paimti įvaikinamą vaiką. Vien tik šiais metais laukia įvaikinimui 1000 vaikų“. Vaikų ir lygybės reikalų ministerijos (kuriai priklauso ir Barnevern) aukštas pareigūnas Mari Trommald šiame straipsnyje rašo: „Daugelis vaikų, kuriuos numatoma įvaikinti, tinka būtent vienalytėms šeimoms. Mums susidarė įspūdis, kad šioje kategorijoje yra tvirtos šeimos, kurios nori auklėti vaikus“. 2016 metais ši ministerija pranešė, kad homoseksualistams įvaikinti skirtų vaikų „sąraše liko 200 vaikų“.

Iki 2012 metų Norvegijos Vaikų ir lygių teisių ministerijai vadovavo homoseksualistas Audun Lysbakken. Į ministro postą jį pakvietė premjeras Jensas Stoltenbergas (2005-2013 metai), kuris dabar yra NATO generalinis sekretorius. Šiuo metu šis pederastas vadovauja Norvegijos Socialistų partijai.

Kovai su Barnvernet įkurta tarptautinė organizacija „Stop Barnevernet“. Ją įkūrė šioje šalyje nukentėję užsieniečiai. 2016 metų balandžio 16 dieną „Stop Barnevernet“ organizacija organizavo piketus ir mitingus prie Norvegijos atstovybių ir konsulatų 20 pasaulio šalių 65 miestuose. Lozungas buvo „Sustabdykite prekybą vaikais Barnevern“. Juose dalyvavo 50000 žmonių.


Norvegijos valstybės politika yra „genderinė lygybės ideologija“, kuri de-fakto laimina pedofilų teisę „į meilę“. Tai neigiama juridiškai, bet faktiškai ši ideologija pripažįstama. Manoma, kad pedofilijos įteisinimas Norvegijoje tik laiko klausimas.

Tradicinės šeimos šalininkai Norvegijoje yra iškrypėlių įbauginti, nes aukščiausius valstybės postus šioje šalyje užima sodomitai.

2008 metais (būnant premjeru Stoltembergui) Oslo kultūros istorijos muziejuje buvo prezentuojama knyga “Gay kids – Kule barn som også finnes” – „Vaikai-gėjai – ypatingi vaikai, kurie jau egzistuoja“. Šioje knygoje surinktos vaikiškos fotografijos ir prisiminimai Norvegijos politikų ir valstybės veikėjų, kurie laiko save gėjais nuo jaunystės.

2018 metų balandį Oslo teismas nuteisė du metus kalėti 56 metį psichiartrą-pedofilą, kuris daug metų teikė rekomendacijas atimti vaikus iš tėvų. Vaikų ekspertų komisija, kurios veikloje jis dalyvavo, kasmet peržiūrėdavo apie 750 gerovės rekomendacijų.

Žinoma, kad „Barnevernet“ pelnas net didesnis už naftos įmonių.

Didelė „Barnevernet“ tarnybos dalis priklauso finansų institucijoms. Apie tris ketvirtadalius komercinių vaiko teisių apsaugos tarnybos paslaugų teikia penki dideli koncernai – trys Švedijoje ir du Norvegijoje. Šie koncernai yra įvairių fondų nuosavybė ir yra registruoti Liuksemburge, Londone ir Gernsyje (kad nemokėti mokesčių). Pelanas siekė 22–23%. Noftos įmonių pelnas siekė 20%.

Vaikų grobimas, pedofilija ir šio reiškinio šaknys

Neoliberalizmas, kaip sako garsus publicistas Izraelis Šamiras yra „mokymas apie „liberalią demokratiją ir žmogaus teises“, yra „kriptoreligija, sekuliarizuota judaizmo forma, arba neo-judaizmas“. „Šiuolaikinis liberalizmas – tai judaizmas jo specialioje, skirtoje ne-žydams versijoje“. „Vienu iš neoliberalizmo koncepcijos punktų yra „Moterų gynimas ir homoseksualūs santykiai – turima omenyje šeimos likvidacija. - Judaizmas netiki į gojo šeimą. Šeimos likvidavimas padidina darbininko našumą.“

Judaizmas pateisina pedofiliją

Talmude sakoma:„Seksualiniai santykiai su mergaite leidžiami, jei mergaitei yra 3 metai“. (Yebhamoth 11b).

Kada suaugęs vyras turi lytinius santykius su maža mergaite, tai nieko, nes kada mergaitei mažiau, negu trys metai, tai tarytum kažkas įsmeigs pirštą į akį, ašaros ištrykš … bet regėjimas sugrįžta, nes ir nekaltybė sugrįžta pas mažą mergaitę, kuriai mažiau nei trys metai“ (Kethuboth 11b; Talmudas, 617); „Seksualiniai santykiai su mergaite leidžiami jeigu mergaitei yra 3 metai“ (Niddah 44b) (žiūr. anglišką variantą); „Gojų mergaitės nuo 3 metų amžiaus gali būti prievartaujamos“ (Aboda Sarah 37a).

Be to Talmudas tuo pačiu metu numatė „atsarginį išėjimą“ žydų sąžinei nuraminti... per nužudymą išprievartauto vaiko: „…jeigu žydas turėjo santykius su nežyde, ar ji yra trijų metų ir vienos dienos ar suaugusi, ištekėjusi ar ne, ir net jei jis nepilnametis tik 9 metų ir vienos dienos – nes jis turėjo savanoriškus santykius su ja, ją reikia užmušti, kai atveju su gyvuliu, nes per tai žydas atsidūrė keblioje padėtyje“ (Рамбам, Мишне-Тора, Халахот Исур Биа, перек Йуд-Бет, 1495, хетт; Maimonides, op. cit., 'Prohibitions on Sexual Intercourse' 12; 10; Talmudic Encyclopedia, 'Goy').

Be to Talmudas nesmerkia sekso ir su mažais berniukais. Lytiniai santykiai su berniukais iki ir po devynių metų amžiaus.

„Our Rabbis taught: In the case of a male child, a young one is not regarded as on a par with an old one; but a young beast is treated as an old one. What is meant by this? Rab said: Pederasty with a child below nine years of age is not deemed as pederasty with a child above that. Samuel said: Pederasty with a child below three years is not treated as with a child above that. What is the basis of their dispute? — Rab maintains that only he who is able to engage in sexual intercourse, may, as the passive subject of pederasty throw guilt [upon the active offender]; whilst he who is unable to engage in sexual intercourse cannot be a passive subject of pederasty [in that respect]. But Samuel maintains: Scripture writes, [And thou shalt not lie with mankind] as with the lyings of a woman.” (Babylon talmud, Sanhedrin 54b).

Rabinai taip pat sutiko, kad ir moteris gali turėti seksualinius santykius su mažu berniuku ir tai nėra traktuojama kaip lytinis aktas: „A small boy who has intercourse with a grown-up woman makes her [as though she were] injured by a piece of wood“ (Babilono talmudas, Kethuboth 11b) (vert. „Mažas berniukas kuris sueina į ryšį su suaugusia moterimi daro ją [kaip jei ji būtų] sužeista medžio gabalu“).

Ar tai ne seksualinė religinė indulgencija iškrypėliams?






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą