2018-11-04

Merkel svečiai tęsia sodomiją su gyvuliais. Ėringą avį teko užmigdyti


Vokietijos Feldeno (Velden) miestelyje, Landshut apylinkėje, šeštadienį įvyko „jaudinantis incidentas“, negras į išeinamąją angą išprievartavo ėringą avį, ją sužalojo, dėl ko gyvūną ir negimusį ėriuką teko užmigdyti.

Fermeris štai kaip aprašė įvykį. Paprastai apie 20 avių maitino valstiečio žmona, kuri susirgo. Dėl ligos ji negalėjo eiti maitinti avių, todėl tuo 4,45-5,10 užsiėmė jos vyras. Jis atkreipė dėmesį, kad avys buvo ne tvarte, o ganykloje.


Atidžiai apžiūrėjęs avidę su žibintuvėliu fermeris aptiko atsiklaupusį „unikalioje pozoje“ negrą, kuris kaip tik tuo metu atlikinėjo lytinį aktą su avimi. Maždaug 25-metų vyras išsigando ir pabėgo. Jis nusikaltimo vietoje pametė kojine ir ausines. Bėgdamas jis atsitrenkė į elektrinį piemenį.

Nusikaltėlis pabėgo per ganyklą į miestelio pusę ir pasislėpė. Nurodoma, kad apšveitimas gatvėse menkas. Policija prašo galimus liudininkus nedelsiant pranešti.


Apžiūrėjęs avį veterinaras nustatė, kad lytinio akto metu pas avį buvo suplėšyta tiesioji žarna ir gyvulio neįmanoma išgelbėti. Ėringa avis buvo užmigdyta.



Miestelio gyventojai nerimauja, kad iškrypėlis gali puldinėti ne tik gyvūnus, bet ir miestelio gyventojus.


Ankstesni straipsnai apie Merkel svečių sodomiją su gyvuliais:

Merkel juodaodis svečias Fraiburge žagino vokietes, ožkas, avis...

https://lebionka.blogspot.com/2018/10/merkel-juodaodis-svecias-fraiburge.html

Vokietijos policija Fraiburge suėmė juodaodį Merkel svečią iš Eritrėjos, kuris žagino vokietes, avis ir ožkas.

Vokietijos Fraiburgo miesto policija savo biuletenyje pranešė, kad spalio 26 dieną kriminalinės policijos operatyviniai darbuotojai suėmė „28 metų žmogų iš Eritrėjos“ dėl visos eilės nusikaltimų.

Šio nusikaltėlio DNR-pėdsakai aptikti ant 2018.05.11 ant išprievartautos 30-metės vokietės. Jie buvo aptikti ir ant išžagintų gyvūnų Fraiburgo fermoje. Nukentėjo dvi avys ir dvi ožkos, kurias, kaip rašoma policijos biuletenyje, gina gyvūnų apsaugos įstatymas, priimtas 2017 metais.

2018.06.12 šis Merkel svečias buvo užpuolęs 31-metę vokietę jos pasivaikščiojimo metu, bet pro šalį važiavęs dviratininkas ją išgelbėjo.

Dar vieną 20-metę moterį nusikaltėlis užpuolė 2018.07.01 jos buto laiptinėje, grįžtančią iš darbo.

Teisėjo sprendimu nusikaltėlis suimtas ir patalpintas į kalėjimą. Policijos biuletenyje yra smulkiau aprašomos užpuolimų ir išžaginimų aplinkybės.

Angelos Merkel svečiai, kurių šios šalies kanclerė pasikvietė kelis milijonus, vokietes žagina beveik kiekvieną dieną, tačiau į Vokietijos spaudą patenką ir šių laukinių žvėrių įvykdomi gyvūnų išprievartavimų atvejai.

Pabėgėlis siras Berlyno vaikų zoologijos sode 2017 metų pabaigoje išžagino kumeliuką ponį


Vokietijos laikraštis Berliner Morgenpost 2017 metų lapkričio 10 dieną pranešė, kad vaikų Görlitzer parke 23 metų „pabėgėlis“ siras išžagino poni kumeliuką. Šis zoofilijos seansas vaikų akivaizdoje įvyko lapkričio 3 dieną apie 15 valandą.

Amanda F. (vardas pakeistas redakcijos) papasakojo Berliner Morgenpost: „Mano auklė buvo su mūsų sūnumi Görlitzer Parke. Jos matė, kaip vyras žagino ponį“. Auklė irgi papasakojo apie įvykį ir pasakė, kad nebenori jo komentuoti, „nes scena buvo per daug traumuojanti.“

Parko darbuotoja nufotografavo įvykį ir pranešė apsaugos tarnybai, kuri iškvietė policiją. „Pabėgėlis“, pastebėjęs, kad jį stebi, bandė pasislėpti parke. Pagal nuotrauką jis buvo surastas dar iki policijai atvykstant.

Policija 23 metų sirą apkaltino pažeidus gyvūnų apsaugos įstatymą ir „nederamo elgesio seksualinio pobūdžio veiksmais.“

Berliner Morgenpost rašo, kad vaikų zoologijos sodas yra populiarus tarp jaunų šeimų. Jame yra du poni arkliukai, du asiliukai, šešios avys ir ožkos, po dešimt vištų, ančių ir triušių“.

Parko darbuotojos žodžiais, „čia visus metus vyksta pozityvūs renginiai“, ir „gaila, kad mes sulaukėme tokio incidento“.

Pagal Vokietijos baudžiamojo kodekso 183 paragrafą „pabėgėliui“ gresia įkalinimas iki 1 metų arba piniginė bauda, jei gyvūnui buvo suteiktas didelis skausmas.

Manau, kad premjerui S.Skverneliui, organiavusiam „pabėgėlių“ vežimą į Lietuvą, pats laikas užsiimti ponių, avių ir ožkų veisimu, kad geriau vyktų „pabėgėlių“ „integracija“. 

Latvija ir Estija šių metų rugsėjo mėnesį jau atsisakė vežti "pabėgėlius", vienintelė Lietuvos valdžią tęsia šių laukinių žmonių importą. 

Nuorodos:


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą