2018-11-12

Sorošas, JTO ir ES debeto korteles naudoja nelegalių migrantų ir teroristų finansavimui


Šį mėnesį Balkanų visuomenė paviešino faktus, kad nelegalūs migrantai, susitelkę Bosnijoje ir Hercogovinoje, ginkluojasi šaltaisiais ginklais ir kelią realia grėsmę Europos tautoms, o pinigus ima iš JTO-ES-Sorošo apmokėtų debeto kortelių. Tokių ginkluotų banditų Bosnijoje ir Hercogovinoje, vos už 224 nuo Austrijos sienos, šiuo metu yra 20000. Šita agresorių armija naudoja MasterCard korteles, ant kurių vietoj vardo ir pavardės yra atspausti ES ir UNHCR simboliai ir numeris.

Vengrijos valdančiosios partijos Fidesz ir Krikščionys demokratai (KDNP) kreipėsi į Europos Komisiją, kad ši paaiškintų iš kur pas migrantus apmokėtos debeto kortelės.



Vengrai paprašė, kad EK paaiškintų apie kortelių kilmę, įneštas į jas sumas, kodėl visa tai buvo įslaptinta, ar šiai finansinei operacijai pritarė ES valstybės. Kortelės finansuojamos už ES mokesčių mokėtojų ir JTO lėšas, o taip pat šias kortele apmoka tarptautinis finansinis aferistas ir nusikaltėlis Džordžas Sorošas.

Balkanų valstybių gyventojams ši kortelių istorija kelia pasipiktinimą ir nuostabą, kad ES už mokesčių mokėtojų pinigus finansuoja islamistų invaziją į ES valstybes! Bosnijoje ir Hercogovinoje šiuo metu telkiasi apie 70 tūkstančių nelegalių imigrantų, kurie vis bando prasiveržti toliau į ES. Dauguma iš šių nelegalų su naujais batais, naujais drabužiais, naujausiais smartfonais, kaip minėta aukščiau, turi šaltuosius ginklus. Balkanų gyventojai klausia: „Kiek ilgai mes tai kęsime?“


JAV prezidentas Donaldas Trampas praėjusią savaitę pasakė, kad nelegalių migrantų karavanų organizatoriumi yra Džordžas Sorošas.

Vienas iš musulmonų invazijos į Europą finansavimo šaltinų yra lėšos, kurias ES pagrobė iš Libijos sąskaitų. Pastaruoju metu Belgijos, o vėliau Italijos spaudoje pasirodė informacija apie tai, kur dingo 14 milijardų JAV dolerių iš nužudyto Libijos vadovo Muamaro Kadafo ir šios valstybės sąskaitų Belgijoje.

Pasak Belgijos TV, Belgijos bankuose 2011 metais iš viso buvo 14 milijardų JAV dolerių, susijusių su Libijos sąskaitomis. Pinigai buvo paskirstyti tarp bankų Paribas Fortis, Ing, Kbc ir Euroclear Bank. Iš šių sumų buvo sukurti pinigų srautai, kurie buvo skirti finansuoti teroristines grupuotes, kurios destabilizavo padėtį Libijoje, o taip pat afrikiečius vežantiems kontrabandistams finansuoti.

Belgijos politikų nuomone, „iš Briuselio kažkas davė nurodymą atšaldyti šį turtą ir nukreipti milijardus dolerių į Libiją. Ir šie pinigai pateko į nusikaltėlių ir teroristų kišenes. Iš Jungtinių Tautų Organizacijos ataskaitų ir ekspertų pasisakymų seka, kad ES institucijos nebuvo nuošalyje nuo iš Libijos sąskaitų pinigų dalinimo teroristų ir kontrabandistų organizacijoms.

ES veikėjai dažnai kalba apie „europines vertybes“. Prie tokių „vertybių“ reikėtų priskirti ir pinigų vogimą iš bankų sąskaitų ir teroristų finansavimą.

Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą