2018-11-06

Juodaodžiai Vokietijoje: myli avis, bet vokiečių merginas irgi žagina



Pastaruoju metu Merkel svečiai iš juodosios Afrikos pasižymėjo avelių ir ožkų žaginimu, bet nevengė ir Vokietijos merginų.

Lapkričio 3 dieną buvo suareštuotas 23-metis Gambijos pilietis, nelegalas, kuris Štutgarto centre, viešoje vietoje, prie „Naujosios pilies“, apie 17,30 išprievartavo 17-metę vokietę. Pareigūnai suėmė prievartautoją žaginimo metu.




Lapkričio 3 naktį 19-metė ėjo Miuncheno Manzinger parku, kai ją staiga iš krūmų užpuolė juodaodis Merkel svečias. Jis merginai du kartus sudavė į veidą, bandė užčiaupti burną, bet aktyviai besipriešinanti mergina sugebėjo ištrūkti ir ji nedelsiant iškvietė policiją. Policija sulaikė 30-metį Eritrėjos pilietį ir uždarė į areštinę. Užpulta mergina patyrė veido ir kaklo traumas.


Vokietijoje negrams sekasi, jiems čia niekas nieko nenukanda, bet štai Italijoje pabėgėliui egiptiečiui nepasisekė. Italijos Grosetto mieste gruodžio 1 dieną 21-metis egiptietis požeminėje automobilių stovėjimo aikštelėje mėgino išprievartauti 50-metę moterį. Egiptietis du kartus smogė moteriai į veidą ir sulaužė jai žandikaulį, suplėšė moters drabužius. Moteris neliko skolinga, ji nukando galą užpuoliko liežuvio, kai šis bandė ją bučiuoti. Po to auka išsivadavo, o egiptietis buvo sulaikytas.

Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą