2023-08-19

“Prezidentės“ Tichanovskajos ir litvinizmo ideologijos pagalba ruošiama dirva Vilniaus atplėšimui?


Lietuvos valdžia - be proto, o dabar ir be atminties. V.Leninui priskiriamas posakis, kad valstybę gali valdyti bet kuri virėja. Įsitikinom, kad jei virėja baigia sorošo ar švabo kursus ir jai įjungiama užpakalinė pavara, tokia virėja nieko valdyti jau nesugeba. Tai įrodė Lietuvos valdžia. Tačiau daug kas iš Lenino pasakytų minčių Lietuvoje pildosi. Tartum į anūką ir į jo grobuonį senelį žiūrėdamas V.Leninas sakė:

Valstybei turėtų vadovauti žmonės, kurių neslegia didelis kapitalas. Valdžioje esantis turtingas žmogus galvos tik apie savo kapitalo išsaugojimą ir gausinimą, o ne apie žmones." (c) V. I. Leninas.


 


Čia išvardinau vos kelis mūsų valdžią į beprotystę ir amneziją atvedusias priežastis. Žinoma, jų buvo ir daugiau.

 Štai kaip, mano nuomone, dabar griaunama Lietuvos valstybė: 

 

  1. 2020 m. rugsėjo 10 d. Lietuvos Seimas niekieno neišrinktą Svetlaną Tichanovskają pripažino Baltarusijos prezidente. Jau trys metus Lietuva šią „prezidentę“ ir jos „vyriausybę“ išlaiko, toliau žaidžia šią iš išorės surežisuotą komediją.

  2. Baltarusiams išduota 60 tūkstančių leidimų gyventi Lietuvoje, 10 tūkstančių vien per pirmąjį šių metų pusmetį.

  3. Lietuvoje giliai įleido šaknis kartu su „prezidente“ Tichanovskaja atvežta litvinizmo įdeologija, griaunanti Lietuvos valstybę.

  4. Prezidentė“ Tichanovskaja sugalvojo spausdinti baltarusiams Lietuvoje reziduojančios Baltarusių valstybės pasus su Lietuvos simbolika.

 

Kurlink visa tai? Aš manau, yra ruošiama dirva Lietuvos Sostinės Vilniaus atplėšimui. Paskyrėme Svetlaną Tichanovkają Baltarusijos prezidente, įkurdinome savo sostinėje Viniuje, o dabar apdalinsime baltarusius pasais su mūsų herbu Vytimi. O po to į Vilnių sugužėjusių baltarusių-litvinų mes, jų pravardžiuojami žmuidzinais, būsime išvyti į Kowno! Žinoma, šie Tichanovskos litvinai, su Vytimi papuoštais pasais, kaip sykis tokia, kaip ant Aušros vartų, nedelsiant pasiprašys Lenkijos pagalbos ir įkurs čia savo autonomiją. Kaip bus toliau? Gali būti, kad su lietuviais Vilniuje bus pasielgta taip, kaip buvo numatyta „Armija Krajova“ archyvuose – jie bus lilviduoti.

 

Nuorodos: 

https://ekspertai.eu/lietuva-baltarusijai-kuria-venesuelos-scenarijuseimas-pripazino-stichanovskaja-prezidente/

https://viesulas22.blogspot.com/2023/08/pagrindiniai-pusmecio-migracijos.html

https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvoje/2/2058273/kasciunas-nerimauja-del-litvinizmo-apraisku-turime-nusibrezti-raudonas-linijas?

https://viesulas22.blogspot.com/2023/07/lendame-be-muilo.html




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą