2023-08-29

Vokietijos kultūros praturtinimas: grupininis neįgalios senolės išprievartavimas Ingolštate


Globalistų organizuota imigracija į Europą, ypač nuo 2015 metų, atnešė bangą Europoje retai sutinkamų išžaginimų. Nuo A.Merkel svečių Vokietijoje kentėjo ne tik mergaitė ir jaunos moterys, bet ir neįgalios senolės, įvairių rūšių naminiai gyvuliai: avys, ožkos, arkliai, asilai, šunys.

Vokiečių portale DR24 rašoma, kad du vyrai išprievartavo 80-metę moterį, kuriai reikalinga slauga, jos bute Ingolštate. Abu įtariamieji, 34 ir 39 metų amžiaus, buvo suimti. Jie laikomi areštinėje.


Kaip pranešė Šiaurės Aukštutinės Bavarijos policijos nuovada, trečiadienio vakarą ambulatorinė slaugytoja norėjo aplankyti senolę, kuriai reikėjo pagalbos ir kuri sirgo demencija, jos bute ir ja pasirūpinti. Tuo metu ji tapo lytinio nusikaltimo liudininke. Pasak policijos, slaugytoja reagavo apdairiai, užrakino buto duris iš lauko pusės ir paskambino pagalbos telefonu 911. Policijai nusikaltimo vietoje pavyko sulaikyti du vyrus. Pranešama, kad 34 ir 39 metų vyrai nesipriešino suėmimui.

Dabartinės tyrimo eigos duomenimis, jie su 80 metų moterimi susitiko prie jos buto ir palydėjo ją namo, kur vėliau, kaip įtariama, ją prievartavo. Policijos teigimu, nusikaltėliai ir auka iš anksto nebuvo pažįstami. 

Vokietijoje uždrausta minėti nusikaltėlių kilmę. Taip jie gali geriau turtinti vokiečių kultūrą.

Nuorodos:

https://lebionka.blogspot.com/2018/02/siaubingas-isprievartavimas-viersene.html (pakeitus VPN)

https://viesulas22.blogspot.com/2023/08/vokietijoje-isprievartautas-arkliukas.html

https://viesulas22.blogspot.com/2023/08/kas-taip-praturtino-lietuvos-kultura.html

https://www.br.de/nachrichten/bayern/ueber-80-jaehrige-pflegebeduerftige-vergewaltigt,ToDtTtD



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą