2023-08-28

Vokietijoje išprievartautas arkliukas ponis

 

Prabėgo vos 10 dienų, kuomet seksualiai buvo išprievartauti asiliukai vaikų žaidimų aikštelėje "Asilų lizdas" Eisenbergerio gatvėje (Eisenberger Straße). Policija patvirtino, kad vyras lytiškai santykiavo su vienu iš gyvūnų ir bandė tai daryti su kitais dviem. 

Šį kartą nuo kultūros turtintojo, kuriais vokiečių tautą aprūpino frau Merkel ir dabartinė valdžia, nukentėjo arkliukas ponis. 

Vokiečių spauda pažymi, kad dabar net ganyklose auginami gyvūnai jau seniai nebėra saugūs nuo  naujųjų piliečių obskurantistinių polinkių. 

Tapo žinomas itin šiurpus atvejis iš Mascheno žemutinėje Saksonijoje (Harburgo apylinkė), kai nenustatytas migrantas užpuolė didelį ponį. Incidentas įvyko apie pirmą valandą nakties, o veiksmas buvo užfiksuotas medžioklės kamera. Vien iš nuotraukų kiekvienas gali pats įsivaizduoti, koks labai "vokiškas" gali būti nusikaltėlis, o gali ir nebūti.

Vargšas gyvūnas buvo seksualiai išnaudojamas 14 minučių. Tikriausiai buvo naudojamas ir specialiai pastatytas karutis, kad būtų kompensuotas žmogaus ir ponio ūgio skirtumas. Keistas veiksmas buvo atliktas be didelės skubos. Gyvūnas, kuris iš tiesų buvo apibūdintas kaip "laukinis", liko nejudrus. Vėliau nusikaltėlis sugebėjo nepastebėtas dingti ir, kaip teigiama, iki šiol nėra tiksliai identifikuotas.


2017 metų lapkričio 3 dieną, 15 valandą, vaikų akivaizdoje Berlyno Görlitzer parke 23 metų „pabėgėlis“ siras išžagino ponikumeliuką.

Vokietijos policija Fraiburge 2018 m. spalio mėn. 26 d. suėmė juodaodį Merkel svečią iš Eritrėjos, kuris žagino vokietes, avis ir ožkas.  

Nuorodos:

https://unser-mitteleuropa.com/mann-vergewaltigt-esel-im-kinde-abenteuerspielplatz-eselnest/

https://www.pi-news.net/2023/08/niedersachsen-fachkraft-schaendet-14-minuten-ponystute/

https://www.morgenpost.de/berlin/polizeibericht/article212502451/Junger-Mann-vergeht-sich-sexuell-an-Pony-im-Goerlitzer-Park.html

https://www.presseportal.de/blaulicht/pm/amp/110970/4102185?__twitter_impression=true


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą