2018-12-02

30 FB arešto dienų


Eilinį kartą mano veidaknygė buvo mėnesiui užblokuota. Pretekstas – pasidalinta karikatūra, kurioje vaizduojamas islamo teroristas darantis asmenukę su LGBT publika.



Per blokavimo periodą, kuris baigiasi šiandien po pietų, paskelbiau apie 60 straipsnių, žinučių, vertimų (www.lebionka.blogspot.com). Auditorija sumažėjo perpus. To ir buvo siekiama. Globalistai kontroliuoja žiniasklaidą ir nenori nieko įsileisti į savo žmonių zombinimo valdas. Nuolatiniai blokavimai prasidėjo, peržiūroms perkopus pusantro milijono. Rimto preteksto blokavimui jie net nebeieško.

Lenkai išsikovojo galimybę skųsti veidaknygės blokavimą. Mes, lietuviai, neturime šios galimybės. Mūsų valdžia plaukia pačio aršiausio globalizmo farvateryje. Lietuvoje neliko demokratijos ir žmogaus teisių. Mus valdo Grybauskaitės-Skvernelio nuo militarizmo psichozės išprotėjusi chunta, kurią nuolatos „puola rusai“. Taip jiems patogiau naikinti lietuvių tautą. Jau išnaikintas, ar išvarytas iš namų, kas trečias lietuvis.

Dabar jie naikina šeimą, atiminėja vaikus, plynai kerta Lietuvos miškus, naikina mokyklą, mokslą, kultūrą, marina badu senelius ir vaikelius, veža į Lietuvą islamistus ir veltėdžius „pabėgėlius“, kad jų pagalba mus terorizuoti, daryti vergais.

Europos tautos jau kyla prieš globalizmo savivalę, skurdinimą, demokratijos griovimą, baltosios rasės genocidą, europiečio pavertimą beteisiu vergu.

Aš už demokratiją ir prieš globalizmą, nes tai didžiausias Europos ir Lietuvos priešas. 

Būtent transnacionaliniai bankai ir korporacijos yra didžiausias žmonijos priešas, FB vienas iš jų. Arba žmonija sunaikins šitą planetarinio masto blogį, arba šis blogis sunaikins demokratiją ir žmogaus teises, mus pavers vergais. 

Buskime ir kelkimės!




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą