2018-12-05

Mano klausimas Vokietijos Bundestago deputatui Armin-Paulus Hampel: ar gali alkoholikas ir idiotas vadovauti ES?


Vakar, gruodžio 4 dieną, kandidato į Lietuvos prezidento postą Dr.Arvydo Juozaičio kvietimu Vilniuje svečiavosi trys Vokietijos parlamento deputatai: Bundestago vidaus reikalų komiteto narys, teisininkas Kristianas Virtas (Christian Wirth), žymus Vokietijos žurnalistas, Bundestago AfD frakcijos užsienio reikalų atstovas Arminas Paulius Hampelis ir Bundestago AfD frakcijos narys, besispecializuojantis ekonomikos ir finansų srityje, dr. Bruno Hollnagelis (Bruno Hollnagel). Jie dalyvavo Vilniuje, Martyno Mažvydo nacionalinėje bibliotekoje įvykusioje tarptautinėje konferencijoje „ES ateitis: suverenių valstybių sąjunga“.

AfD deleguoti parlamento deputatai kalbėjo apie pražūtingą Vokietijai ir visai ES „Globalios migracijos paktą“, ES užsienio politikos klausimus ir ES ekonomikos problemas.


Aš Bundestago deputato Hampel paklausiau:




„Kokios ES perspektyvos, kai Europos Komisijai vadovauja alkoholikas ir idiotas Žanas Klodas Junkeris?“

Savo atsakyme Bundestago narys nurodė, kad vakaruose yra stygius kompetentingų politikų. Turtingųjų vaikai, gavę fundamentalų išsilavinimą, politikos vengia, todėl čia nėra rimtos protų konkurencijos. Deputato nuomone, Žano Klodo Junkerio protinės galimybės neturėtų jam leisti dirbti aukštesniame poste nei vadovauti savivaldybei.

Žano Klodo Junkerio alkoholizmo problema plačiai aptarinėjama tema visame pasaulyje jau keli metai. Aš tam skyriau eilę straipsnių:

Alkoholikas prie Europos Sąjungos vairo

Garsiausias Europos alkoholikas Junkeris nesieks antros EK pirmininko kadencijos

Europos Komisijos pirmininkas Žanas Klodas Junkeris ir vėl girtas

Žanas Klodas Junkeris – chroniškas alkoholikas ir degradantas prie Europos Sąjungos vairo

Nauji alkoholiko Junkerio pokštai (video)
http://lebionka.blogspot.com/2017/12/nauji-alkoholiko-junkerio-poksai-video.html

Alkoholikas Žanas Klodas Junkeris į spaudos konferenciją atėjo su skirtingos spalvos batais!
http://lebionka.blogspot.com/2018/11/alkoholikas-zanas-klodas-junkeris-i.html

Bundestago deputato atsakymas dėl Junkerio alkoholizmo buvo labai diplomatiškas, o kaip kitaip, ką galima pasakyti apie visišką degradantą, kuris atstovauja ES, į spaudos konferenciją ateina girtas, su skirtingų spalvų batais, krečia prieš kameras patvorės alkoholikų pokštus, vos pastovi ant kojų? Žanas Klodas Junkeris – degradavusios ir mirštančios ES simbolis, o patiems sau skelbti mirtinos ligos diagnozę yra labai sunku.

Prieš prasidedant konferencijai ELTA agentūroje buvo surengta konferencijos rengėjų ir dalyvių spaudos konferencija „Globalios migracijos skatinimo pavojai“.






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą