2019-04-06

Balandžio 8 dieną Milane prasideda ES patriotinių partijų konferencija


Milano višbutyje „Gallia“ balandžio 8 dieną prasideda ES patriotinių partijų pasitarimas, kurio tikslas – gegužės 26 dieną vyksiantys Europos parlamento rinkimai.

Vakar Paryžiuje susitiko Italijos lygos pirmininkas Matteo Salvini ir Prancūzijos „Rassemblement National“ (Nacionalinis sąjūdis, buvęs Nacionalinis frontas). Susitikimas buvo skirtas tam, rašoma „Il Giornale“, „kad pakloti pamatą rinkiminei kompanijai gegužę vyksiantiems europiniams rinkimams“ - aptarti tą patį, „kas bus aptariama balandžio 8 dieną Milane - saugumas, darbas, šeima ir supanti aplinka.“



Salvini ir Le Pen aptarė rinkimų kompaniją, kurios idėja „naujos Europos eros paskelbimas“.

Laukiama, kad konferencijoje susirinks arti 20 patriotinių ir konservatyvių partijų bei judėjimų. Konferencijos lozungas - “Towards a Europe of Reason” (Link protingos Europos). Lygos pirmininkas Salvini laukia, kad daugelis iš dalyvių prisijungs prie šio aljanso rinkimų gegužę išvakarėse, rašoma Austrijos dienraštyje „Krone Zeitung.“

„Austrijos liaudies partija“(FPÖ), vadovaujama vice kanclerio Hainco Kristiano Strache, pareiškė, kad jie taip pat dalyvaus susitikime. Konferencijoje dalyvaus Europos parlamento grupės „Tautų ir nacijų Europa“ (ENF), kuriai priklauso „Lyga“ ir „FPÖ“, o taip pat Europos konservatoriai ir reformistai (ECR) ir „Europa už tiesioginę demokratiją“ (EFDD). Konferencijoje dalyvaus Lenkijos ir Vengrijos valdančiosios partijos „PiS“ ir „Fidez“, Olandijos Gerdo Vilderso vadovaujama „Laisvės“ partija.

„Krone Zeitung“ pažymi, kad nuo vyriausybės suformavimo momento su „Penkių žvaigždžių“ partija praėjusiais metais, Salvini ir jo partija „Lyga“ išgyveno populiarumo augimą tarp Italijos rinkėjų. Prognozuojama, kad po EP rinkimų gegužės mėnesį Salvini ir jo „Lyga“ gali suformuoti vieną iš stambiausių partijų Europos parlamente.


Konferencijos išvakarėse eilinis Angelos Merkel migracinės politikos fiasko

Federalistų politika, kuriai atstovauja alkoholizmu sergantis Europos komisijos pirmininkas Žanas Klodas Junkeris ir buvusi „Štazi“ agentė Angela Merkel, patyrė fiasko.


Vakar prasidėjo nauja migracijos banga Balkanų maršrutu, prie kurios organizavimo prisideda Europos komisija, dalindama nelegaliems migrantams ES mokesčių mokėtojų pinigais padengtas mokėjimo korteles.

Vokietijos NVO žmonių kontrabandininkai iš Libijos pakrantės vakar prie Italijos krantų atplukdė 64 nelegalus afrikiečius. Italija sutiko priimti tik dvi moteris su mažais vaikais, o likusius Merkel svečius pasiūlė vežti tiesiai į Vokietiją, nes kontrabandistų laivas „Alan Kurdi“ (laivas pavadintas paskendusio berniuko vardu, kurio tėvas vyko į Vokietiją remontuoti savo dantis ir pamiršo vaikui nupirkti gelbėjimo liemenę) yra registruotas Vokietijoje, įgula ir kapitonas yra vokiečiai.

Gali būti, kad mūsų subinlaižiai pasisiūlys dalį negrų atsivežti į Lietuvą. Šie, žinoma, priešinsis, juk jie važiavo į Europą, o Lietuvoje Dalia Grybauskaitė per 10 valdymo metų sugebėjo sukurti Afriką. Grįžti į Afriką geresnio gyvenimo ieškotojai nenori.

Nuorodos:






Komentarų nėra:

Rašyti komentarą