2019-04-20

„Susivėlusi beždžionė“ tęsia pensininkų apvaginėjimą iš Austrijos, o likusios ruošiasi į kaliūzę


Labai šmaikščiai pensininkų apvaginėtojas-vandalas, pabėgęs į Austriją, buvo Feisbuke pavadintas „susivėlusia beždžione“. Tik ar tai neįžeis beždžionių, pagalvojau. Ne visos beždžionės yra tokios įžūlios, gal tik pavianai, su ilgais snukiais ir raudonais užpakaliais, kaip tie raudonšikniai jazz-ekspertui.

Sena lachudra, mano name gyvenanti, yra vieno iš tų jazz-ekspertų mama. Pasižymėjo ji tuo, kad vogė bendrą elektrą, o vėliau skundė prokurorui savo laiptinės kaimyną, mūsų namą tvarkiusį, neva, padirbinėjant parašus. Melavo, žinoma. Labai jau ji geidė namo gyventojams atstovauti, gauti kažkokį „otkatą“ iš namą administruojančios kompanijos. Nesinorėjo į tą š. rankų tepti, po teismus tąsytis. Nusisuku praeidamas, nusipjaunu pamatęs.


„Obuolys nuo obels netoli tekrenta“, sakiau vienam alkoholizmu susirgusiam jazz-ekspertui, netepk rankų į tą š., neatsiplausi. Nepaklausė, išsitepė lyg pat ausų, įsirašė į jazz-genderius, o vėliau į susivėlusios beždžionės ir košerinio kaco šabesgojus, Lietuvos didvyrių dergėjus, į vandalo pagalbininkus, nusikaltimo įrankių nešiotojus, savo žmoną į tą purvynę įklampino.

Kai pagalvoju apie juos, kažkokia baisi smarvė mintyse susiformuoja, puvinio ir pelėsio vienu metu. Iki kokių moralinių pažemių gali nukristi žmonės, kurie tėvynę už 30 sidabrinių velniui pardavinėja, ant savo Tėvynės dergia. Nieko negali už tai būti žemiau, nebent šetono buveinė.

P.S. Gegužės pradžioje vienam jazz-ekspertui teisėjas skaitys nuosprendį. Už daktaro sumušimą prokuroras pasiūlė jam 30 dienų daboklės ir 1000 eurų baudą. Manau, kad tai juokinga bausmė žmogui, pakėlusiam ranką prieš jį nuo alkoholinės psichozės atvykusį gelbėti gydytoją. Kas gi bus, jei visi išprotėję alkoholikai ims gydytojus mušti.

Tik kodėl šitas degradantas-alkoholikas neteisiamas už kitą nusikaltimą – paminklinės lentos generolui Vėtrai sunaikinimą? Juk jis talkino „susivėlusiai beždžionei“ tą nusikaltimą atlikti: atvežė, kopėčias ir kūjį nešė, kartu su žmona visą šį galimai katzo užsakytą šabašą filmavo. Logiška, kad visi trys nusikaltimo vykdytojai turėtų ir kaliūzėje už šį nusikaltimą pasėdėti, susimokėti baudas visi kartu.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą