2019-04-29

Europos Komisija – nusikaltėliai. Jie išdalino 2 milijonams nelegalių imigrantų debeto korteles už 1,55 milijardus eurų



Vengrijos vyriausybės duomenimis, virš dviejų milijonų migrantų gavo anonimines debeto korteles 1,55 milijardų eurų sumai. Vyriausias Vengrijos premjero patarėjas saugumo klausimams György Bakondi Vengrijos televizijai M1 balandžio 26 d. pasakė: „Virš dviejų milijonų migrantų gavo anonimines debeto korteles. Tokiu būdu buvo išleista 500 milijardų forintų (1,55 milijardų eurų)“.

Bakondi pareiškė, kad kortelės yra neteisėtos, nes Europos piliečiai negali turėti anoniminių banko kortelių, kurių negalima kontroliuoti, ir nebuvo pradėta procedūra valstybinių pirkimų jas išleidžiant.


„Šis sprendimas, kuris neapgalvotas ir yra neteisėtas, kaip ir kitos pastangos iš Europos Sąjungos pusės legalizuoti nelegalią migraciją, tokios kaip viza migrantams ir sukūrimas legalių kanalų imigracijai, sukelia grėsmę su saugumo, medicinos, ekonomikos ir kultūrinėmis pasekmėmis Vengrijos ir Europos piliečiams“, - pasakė patarėjas.

„Vengrija, tačiau, su tuo nesutinka. Vengrijos nuomone, problema neturi būti perkelta į Europą, bet vietoj to turi būti suteikta pagalba, kad problemos galėtų būti išspręstos vietoje“, - pažymėjo Bakondi ir nurodė, kad geras oras sąlygos šiuo metu skatina migraciją Balkanų maršrutu.

Šaltiniai:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą