2020-05-21

Vokiečių daktaras: „Mano praktikoje taip pat yra korona-numirėlis: 77-metė moteris, kuri persipjovė sau venas iš baimės dėl viruso“


Dr. med.Thomas Fein yra apylinkės gydytojas (Landarztes) iš Vokietijos. Portale Pi-news buvo paskelbtas jo laiškas, liečiantis COVID-19 jo praktikoje.

Laiške daktaras išreiškia savo požiūrį politikų ir „ekspertų“ eskaluojamą COVID-19 „antrosios bangos“ teoriją. Į tai jis žvelgia „iš apylinkės daktaro pozicijų“.

Daktaras Fein praktiką pradėjo 1986 metais. Visi pacientai Vokietijoje pirmiausiai kreipiasi į žemės (šeimos daktarą), nes „specialistai yra toli“. Tai liečia LOR/ plaučių ligų specialistus. „Tai leidžia man atidžiai stebėti infekcinius susirgimus“, - rašo daktaras.

Per visą 29 savo gydytojo praktiką jis kiekvienais metais stebi padaugėjimą viršutinių kvėpavimo takų susirgimus vadinamus „gripo banga“. Ši banga prasideda paprastai lapkritį/gruodį, turi piką sausį/vasarį, o kovą palaipsniui mažėja ir baigiasi balandžio pabaigoje. Visada, kiekvienais metais.


„Ekspertai man paaiškina, kad yra tai įvairūs virusai, įskaitant gripo, adeno, rhino ir korona-virusus. Man tai taip pat neturi jokios reikšmės, nes virusinės infekcijos yra gydomos simptomiškai. Galima sumažinti karščiavimą, galvos ir kūno skausmą, pacientams nurodoma pasirūpinti savimi ir likti namuose, taip pat neužkrečiant kitų. Tai gali apimti nedarbingumo nustatymą. Man svarbu atskirti virusines ir bakterines infekcijas, kad būtų galima įvertinti antibiotikų terapijos poreikį esant sunkioms bakterinėms infekcijoms.“ - rašo daktaras, ir pažymi: „Sunkiausia buvo 2017/2018 metų banga. Buvo daug komplikacijų, ypač širdies“.

Šiais metais daktaro Fein praktikoje viskas po senovei. Kai kuriems karščiavusiems atlikti COVID-19 testai antikūnams. Jie buvo neigiami. Tai reiškia, kad jiems greičiausiai buvo gripas. Daktaras rašo:

„Aš vis čia dar laukiu pirmo korona bangos. Per 29 metus darbinės veiklos aš niekada nepatyriau antrosios bangos. Kai nutinka vasaros gripas birželį/liepą ji praeina labai lengvai. Antra (ir trečia) banga, kiek man žinoma, iki šiol buvo aprašyta tik „ispaniškam gripui“ 1918-1920 metais. Kadangi tada virusai dar nebuvo žinomi, natūralu, taip pat nežinoma, ar iš tiktųjų tai buvo gripas. Be to, priežastis antros ir trečios bangų nežinoma. Bet tai, kas labai gerai dokumentuojama, yra to meto socialinė ir higieninė padėtis (žr. Humphries / Bystrianyk: „Vakcinacijos iliuzija“, KOPP 2015). Ten aprašomos katastrofiškos higienos sąlygos tais laikais: fekalijų šalinimas už namo ir gatvėse, vaikų darbas, maisto ir švaraus geriamojo vandens trūkumas ir kt. Visa tai galėjo prisidėti prie tuo metu Ispanijos gripo eigos. Tie laikai niekaip nepalyginamas su šiandiena. Šiandien mes turime fiksuotas darbo valandas, švarų geriamąjį vandenį, higieninę kanalizaciją, pakankamai maisto ir galimybę palaikyti tinkamą savo imuninę sistemą per sveiką mitybą ir fizinę veiklą / mankštą.

Mano gerbiamas kolega Sucharit Bhakdi pažymėjo interviu servus-TV, kad antros bangos niekada nebuvo. Iki šiol nei vienas politikas ar „ekspertas“ nepaaiškino, kodėl ji turi ateiti būtent šį kartą.

Aš esu kaimo gydytojas. Aš vienas iš tų, kuriuos gyrė Angela Merkel ir Jensas Španas, nes mes „kovojame pirmose linijose“, kurie yra apsauga prieš COVID-19. Aš nenoriu, kad mane girtų šie politikai. Aš draudžiu šiems politikams mane girti. Jie mano pacientams sukėlė baimę/paniką. Dabar didesnę laiko dalį, kurią aš praleidžiu su savo pacientais, aš negidau jų nuo koronos (tokių pacienų neturiu). Aš juos gydau nuo baimės, juos raminu. Ir aš jiems aiškinu, kad „antra banga“ neateis.

Mano praktikoje taip pat yra korona-numirėlis: 77-metė moteris, kuri persipjovė sau venas iš baimės dėl viruso. Matyt, aš nepajėgiau nuslopinti jos baimės.“

Laiško pabaigoje daktaras Thomas Fein kreipiai į savo kolegas: „Aš turiu vieną prašymą kolegoms: Ateis sekanti „gripo banga“. Šiais metais. Kaip kiekvienais metais. Jei pastebite, kad ji prasideda, gydykite šiuos pacientus kaip įprasta: simptomatiškai, fitoterapiškai, homeopatiškai. Galbūt jūs gydysite juos heparinu, kad išvengtumėte trombozės, jei iki to laiko tai yra „pažangiausias lygis“. Bet prašau, prašau, prašau: nepradėkite testuoti! Padarykite sau ir aplinkiniams šią malonę.“





Komentarų nėra:

Rašyti komentarą