2020-05-29

Partijos Nacionalinis susivienijimas pirmininkui prof.Vytautui Radžvilui dėl viruso SARS-CoV-2 tema esančių mokslinių publikacijų ekspertizės inicijavimo


Prašau palaikyti mano prašymą Lietuvos Švietimo ir mokslo ministerijai organizuoti iškilių Lietuvos biomedicinos mokslininkų ekspertizę, kad įvertinti koronaviruso struktūrinę-funkcinę prigimtį ir atsakyti į šiuos klausimus:

Ar yra pakankamai mokslinių įrodymų teigti, kad SARS-CoV-2 sukėlėjas yra natūralus gamtinis mutantas?

Ar yra melas žemiau nurodomi moksliniai straipsniai?


Mano tikslas – pabaigti Lietuvoje neteisėtai įsigalintį klijavimą mokslininkams liberal-fašistinių „sąmokslo teorijų“, „melagienų“ ir pan. etikečių, 15min.lt ir Delfi portalų FB užsakymu organizuotą cenzūrą. Nerimą kelia tai, kad antimoksline propaganda užsiima ir mokslinių įstaigų iškabomis prisidengiantys šarlatanai. Tokio pseudomokslinio šarlatano pavyzdžiu, mano nuomone, galėtų būti VDU docentas Ignas Kalpokas, LRT laidoje tokiomis ideologinėmis etiketėmis „papuošęs“ Seimo narį prof.Algimantą Kirkutį (https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvoje/2/1179993/samokslo-teorijomis-apipinta-covid-19-tema-raginama-nedeveti-kaukiu-pandemija-siejama-su-5g).

Pagarbiai,
partijos „Nacionalinis susivienijimas“ narys,
biomedicinos dr. Algimantas Lebionka




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą