2020-05-18

Trys James Corbett dokumentinio filmo serijos, skirtos Bilo Geitso vaidmeniui organizuojant COVID-19 krizę ir PSO užgrobimą (video)


Pirma serija. Kaip Bilas Geitsas monopolizavo globalią sveikatos apsaugą

Kas yra Bilas Geitsas? Programinės įrangos kūrėjas? Verslininkas? Filantropas? Pasaulinis sveikatos ekspertas?

Šis klausimas, kažkada buvęs vien tik akademiniu klausimu, dabar tampa labai aktualiu klausimu tiems, kurie pradeda suprasti, kad neįsivaizduojami Geitso turtai buvo panaudoti siekiant kontroliuoti visas visuomenės sveikatos apsaugos, medicinos tyrimų ir vakcinų kūrimo sritis.

Ir dabar, kai mes susidūrėme su ta pačia problema, apie kurią Geitsas kalbėjo jau daugelį metų, netrukus pastebėjome, kad šis programinės įrangos kūrėjas, neturintis medicininio pasirengimo, ruošiasi panaudoti šį savo tam, kad kontroliuoti milijardų žmonių likimus.





Antra serija. Bilas Geitsas planuoja vakcinuoti pasaulį

2010 metų sausio mėnesį Bilas ir Melinda Geitsai pažadėjo skirti 10 milijardų JAV dolerių skiepams. Tai buvo siekis perorientuoti pasaulio sveikatos apsaugos ekonomiką ir daug didesnės darbotvarkės dalis. Darbotvarkės, kuri galiausiai atneštų didesnį pelną stambioms farmacijos kompanijoms, didesnę Geitso fondo kontrolę pasaulinės sveikatos srityje ir didesnę Bilo Geitso galią  formuoti ateitį milijardams žmonių visoje planetoje.



Trečia serija. Bilas Geitsas ir gyventojų skaičiaus kontrolės sistema

Visuomenės sveikatos sistemos monopolizavimas ir siekis paskiepyti visus planetos gyventojus nebuvo susiję tik su pinigais. Geitso sukaupti milžiniški turtai skirti įsigyti valdžią. Jis kontroliuoja ne tik pasaulines sveikatos įstaigas, kurios gali koordinuoti pasaulinę vakcinacijos programą, ar vyriausybes, kurios sankcionuoja tokią precedento neturinčią kampaniją, bet ir pasaulio gyventojus.







Komentarų nėra:

Rašyti komentarą