2020-05-05

COVID-19, satanistai ir Skirmanto Malinausko įžvalgos. 2 dalis (video)


Kokiu tikslu skleidžiamos Skirmanto Malinausko video pasakos? Aš manau, kad ekspatarėjo paskirtis mus klaidinti, nukreipti dėmesį nuo valdžioje sėdinčių satanistų, kurie COVID-19 pretekstu Lietuvai kasa finansinę duobę, stumia valstybę į pražūtį, o piliečius į elektroninį konclagerį.

Antroje straipsnio dalyje (straipsnio pradžiatoliau tęsiu pasakojimą apie tikrus satanistus, jų sugalvotą Covid-19 „pandemiją“. Pasakojimą pradėsiu nuo dar kelių labai svarbių satanistų simbolių.

Laisvės statula Niujorke. Šiam masonų-satanistų simboliui buvo skirtas prof.Valentino Katasonovo straipsnio „Sėjanti mirtį visame pasaulyje pradėjo sėti mirtį Amerikoje. Laisvės statula kaip naujojo laiko Babilono paleistuvės simbolis“ vertimas. Savo straipsnį profesorius baigia tokiais žodžiais:

„Amerikos Hekata, įsikūnijusi į Laisvės statulą ir sėjanti mirtį po visą pasaulį. Šiai dienai (balandžio 22 dienai) Niujorke dėl koronaviruso mirusių žmonių skaičius jau viršijo 2001 metų Rugsėjo 11 dienos teroro išpuolio aukų skaičių. Ar tai yra Babilono paleistuvės mirties pranašystė, aprašyta švento Jono Apreiškime? Pirmą kartą statulos istorijoje prieiga prie jos yra uždaryta. Kovo 16 dieną dėl epidemijos Niujorko valdžia uždarė Amerikos Hekatą į karantiną.“




San Gotaro Alpių tunelio atidarymo ceremonija 2016 metais. Didžiausia ES masonų-satanistų bakchanalija įvyko 2016 metais, kuomet buvo atidaromas San Gotaro Alpių tunelis. Čia vyko normalų žmogų pribloškianti satanistų orgija, į kurią buvo sukviesta visa ES valdžia ir satanistinis Europos „elitas“.


Masonai yra satanistai


1916 metais buvo išleista Sergejaus Niluso knyga „Arti jau, prie durų“, kurioje pasakojama apie masonų-satanistų statytą Martinikos saloje Saliamono šventyklą, kurią, kaip ir visą Sen-Pjero miestą, turėjusį 30000 gyventojų, sugriovė žemės drebėjimas 1902 metais.

Nilus rašo: „Kas neprisimena, prieš kelis metus baisią žūtį Martinikos salos? Neprasiskverbiama paslaptimi apgaubtos ir iki šiol visos aplinkybės šios žūties: tuo pasistengė tie, kam tai buvo reikalinga, kad paskelbimas šių aplinkybių nepažadintų krikščionių sąžinės, nepriverstų susimąstyti tikinčiųjų protus, - juk žinoma, kad pasaulinė žydų-masonų sąjunga užgrobė visas pagrindines telegrafų agentūras, pagrindinius laikraščius visų šalių, visų tautų, ir mes sužinome tiktai tai, ką ras sau naudingu, ar kraštutiniu atveju saugiu mūsų gi priešai. O tuo tarpu štai ką sužinome mes privačiai, jau praėjus keliems metams po sukrečiančio įvykio, apie kurį visam pasauliui buvo pranešta jau sekančią dieną. „Nuostabus žemės lopinėlis, - rašo laikraštis „Kolokol“ (Varpas), - rojaus kampelis, neapnuodytas įprastomis pietų blogybėmis – gyvatėmis, skorpionais ir kitais nuodingais gyvūnais, sala Martinika senai jau perėjo į masonijos rankas, panašiai Alžyrui, taip pat nuostabiam. Sen-Pjer mieste, ištrintame nuo žemės paviršiaus užrūstinto Viešpaties, judėjai ir masonai triumfavo. Ten jau vyko statyba naujos „Saliamono šventyklos“. Man teko susitikti su vokiete, - sako autorius, - išgyvenusia 15 metų Martinikoje ir išvykusia iš Sen-Pjero dvi valandos iki katastrofos. Ją išgelbėjo pranašingas sapnas, kurį žinoma, pavadins netikintys atsitiktinumu, nors panašūs regėjimai sapnuose paskatino kelis tūkstančius žmonių skubiai išvykti iš Sen-Pjero, paliekant savo darbus ir turtą. Mano pažįstama, pavyzdžiui, išvyko, nesuspėjusi parduoti savo namo. Ir daugelis pasielgė taip pat. Per pastaruosius pusę metų egzistavimo Sen-Pjero skaičius išvykstančių iš ten krikščionių buvo toks didelis, kad garlaivių kompanijos padvigubino skaičių išvykstančių laivų, ir visi šie laivai buvo perpildyti keleivių. Bėgo žmonės visų klasių ir gerovės lygio, nuo turtingų žemvaldžių iki neturtingų darbininkų. Ne visi bėgliai buvo tikintys krikščionys. Visi jie žinojo, kad daugiau nepamatys Sen-Pjero, kad masonų sostinė, kurioje atvirai egzistavo šetono šventykla, kurioje liuciferio garbinimas arba satanizmas buvo pripažintas kaip leidžiama religija, - pasmerkta pražūčiai. Visus išvykstančius ginė lauk jausmas liūdesio ir siaubo, daugelį gi – regėjimai, vienodumas kurių buvo tiesiog stebėtinas. Mano pažįstama, išvykusi vos ne paskutiniu laivu, sakė man, kad visi išvykę kartu su ja 45 keleiviai nuolatos regėjo pastarosiomis dienomis grėsmingus sapnus, vienodus prie visos smulkmenų įvairovės. Ir kada trečią dieną kelio horizonte Martinikos pusėje pasirodė ugninė pašvaistė, o jūra ėmė banguoti, nors vėjo nebuvo, visi vienu balsu sušuko „Sen-Pjeras dega!..). Tada ant denio įvyko mišios katalikų kunigo, išvykusiems iš Sen-Pjero su šventais indais iš savo šventyklos.“

Apie Satanistų-masonų šventyklos statybą Martinikoje knygoje „XX amžiaus satanistai“ aprašė ir E.A.Šebelska. Pateikiu nedidelę ištrauką iš jos įdomios knygos.

„Prieš pagrindinį centrinio statinio įėjimą, apsuptą dviguba eile lieknų kolonų iš ryškiai geltono marmuro, buvo nedidelis vidinis kiemelis, išgrįstas porceliano emale, vaizduojančia Zodiako ženklus. Ryškiai-raudoname viso kiemo fone jie reljefiškai išsiskyrė juodais atvaizdais. Per vidurį buvo pastatytas didžiulis taurės pavidalo indas, iš blizgančio vario, palaikomas devynių natūralaus dydžio jaučių statulų, nulietų iš tamsios bronzos. Šis gigantiškas indas buvo tiksli kopija garsios „vario jūros“ (nebuchim), stovėjusios iškilmingo aukojimo dienomis. Ją iki kraštų pripildydavo aukojamų gyvulių krauju. Kokiu krauju norėjo pripildyti savo „varinę jūrą“ satanistai, pasislėpę masonijos centre ir gelmėse žydų-talmudinės sektos? Kas žino, kokias siaubingas scenas galėjo pamatyti gražios lieknos kolonos, supančios šį „aukojimo kiemą“, jei Viešpats, savo ranka nesunaikintų statybininkus kartu su statiniu...“

Minėtą Šebelskos knygą aš labai rekomenduoju pasiskaityti ponui Skirmantui Malinauskui, nes šioje knygoje rašoma, kad žemesnių laipsnių masonai net nenutuokia, kad jie įstojo į slaptą satanistų organizaciją, nes apie tai sužinoma tik pasiekus aukštesnius ložės laipsnius. Labai gerai informuoti aukšti policijos pareigūnai pasakoja, kad buvęs Malinausko šefas yra masonas – esamas ar būsimas satanistas. Štai kaip įdomiai nutinka su tais satanistų medžiotojais. Na, bet kompanija rimta, visagalė, mus aprūpinanti ne tik satanistiniais „karantinais“, „antsnūkiais“, velnionišku gyvenimu be medicinos paslaugų, mokyklų, darželių ir t.t., bet ir velnionišku virusu COVID-19.



Tęsiant šią trumpą ekskursiją po šetono pasaulį, manau, negalima nepaminėti svarbiausio šių dienų satanisto Bilo Geitso.

Satanistas, nuo kurio noriu pradėti, yra labai garsus ir įtakingas Rusijos žurnalistas Vladimiras Solovjovas, centriniame kanale RTR vedantis politines laidas „Vakaras su V.Solovjovu“ ir „Sekmadienio vakaras su V.Solovjovu.“ Šis žurnalistas, kuris nuolatos pažymi, kad yra žydas, tapo buvusio Charkovo rabino Eduardo Hodoso, perėjusio į krikščionių tikėjimą, video pasakojimo heroju. Hodos video „Ką daryti?" Dalis 2. „Eina Šventasis karas...“ Eduardo Hodos brifingas ir skrydžio analizė Nr. 34 pasakojama apie satanistą Bilas Geitsą, Pentagone prezentavusį biologinį ginklą.



Video 8:00 min. Solovjovas sako, kad jis ir Bilas Geitsas „tarnauja antikristui“. Sunku pasakyti, kokio laipsnio masonai yra Geitsas ir Solovjovas, tačiau juos abu jungia tiesioginis ryšys su žiniasklaida. Bilas Geitsas laidų neveda, jis perka žiniasklaidą, kad ši jo nusikaltimus žmonijai išdažytų visai kitomis spalvomis. Vien praėjusių metų gruodžio mėnesį Bilas Geitsas paaukojo virš $ 9 milijonų Guardian, virš $ 3 milijonų NBC Universal, virš $ 4,5 milijonų NPR, $1 milijoną Al-Džazirai ir $ 49 milijonus BBC. Kiti, kaip Amazon savininkas Jeff Bezos perka žinių agentūras, keičia jų redakcijų politiką sau lojalia. Bilas Geitsas perka ir Vokietijos centrinius dienraščius Bild, Die Zeit. 2019 metų rugsėjo mėnesį Bilas Geitsas investavo 50 milijonų dolerių į skiepus gaminančią Mainco mieste esančią biotechnologijos įmonę Biotech.

Apie tai, kaip Bilas Geitsas perėjo nuo kompiuterių virusų kūrimo iki vakcinų ir koronaviruso kūrimo, rašoma JAV portale The Milleniumreport.

Portale rašoma, kad įsteigėjas ir buvęs Microsoft valdybos pirmininkas, pagrindinis vykdantysis direktorius, prezidentas ir pagrindinis architektas programinės įrangos Bilas Geitsas buvo atsakingas už priežiūrą Windows (ir MS-DOS), originalios operacinės sistemos, aprūpintos „skyle“ jos apsaugoje, kuri leisdavo prasiskverbti kompiuteriniams virusams ir gauti prieigą į kiekvieną planetos kompiuterį. Dabar jis sukūrė koronavirusą, kuris turi jam tapti durimis į žmonių organizmus per jo kuriamas vakcinas. Geitso virusai gali prasiskverbti į kiekvieną kompiuterį, kuris „apsaugotas“ antivirusais. Windows „saugumui“ reikalingas nuolatinis programinis atnaujinimas, apie kurio paskirtį vartotojai nieko nežino. Šie pakeitimai sureguliuoja operacinę sistemą ir padaro joje daugybę pažeidimų, ir taip sukuria galimybę Microsoft gauti bet kokią informaciją iš kiekvieno kompiuterio.



Bilo Geico vakcinacija ir čipizacija su ženklu 666


Patentas numeriu WO/2020/060606, buvo užregistruotas 2020 metų kovo 26 dieną. Jo pareiškėjas kompanija MICROSOFT TECHNOLOGY LICENSING, LLC, kuriai vadovauja Bilas Geitsas. Balandžio 22 dieną patentas gavo tarptautinį statusą. Jis vadinasi „Kriptovaliutos sistema, panaudojanti kūno aktyvumo duomenis“. Patento reziumė nurodoma, kad „žmogaus kūno aktyvumas asocijuojamas su užduotimi, suteikiama vartotojui, gali būti panaudojama kriptovaliutos sistemos mainingo procesui.“

COVID-19 isterija tęsiasi, o melas apie Geitso ir jo šeimininkų virusą eskaluojamas tam, kad priversti valstybes skolinti žalią satanistų pagamintą makulatūrą, gojus įklampinti į dar didesnes skolas, o po to užgrobti likusi jų turtą, padaryti vergais. Jiems jau nepakanka valdyti pinigus, jie Geitso „666 skiepų“ pagalba nori valdyti mūsų elgesį ir mintis.

P.S. Šiandien Bilo Geitso finasuojama Pasaulio sveikatos organizacija paskelbė nemananti, kad COVID-19 žmogaus rankų kūrinys. Kitais žodžiais, ji nemano, kad jų šeimininkas yra didžiausias pasaulio nusikaltėlis, sukūręs COVID-19, ką rodo daugybė faktų.



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą