2021-04-28

Tolerancijos reikalaujama tik iš baltųjų. Prancūzijos generolų ir JAV juodosios rasistės laiškai

 

„Tolerancija“ - tai siono-liberalų sugalvojimas, skirtas europiečių kvailinimui ir ištirpdymui tautų ir rasių „lydymo katile“. Biologine ir medicinos prasme, kaip visi žinome, tolerancija reiškia imuninės sistemos nesugebėjimą priešintis užkratui ir mirtį.

Kai kurios Europos valstybės jau tiek apnuodytos liberalizmo nuodais, kad yra priešmirtinės agonijos būklėje. Viena iš tokių valstybių – Prancūzija.

 

Prancūzijos generolai perspėjo apie pilietinį karą.

Buvęs Prancūzijos užsienio legiono vadas Christianas Piquemalas ir daugiau nei 1 000 kitų buvusių ir veikiančių Prancūzijos kariškių paskelbė kreipimąsi į Prancūzijos visuomenę, kuriame įspėja apie pilietinio karo Prancūzijoje galimybę.

Laiške sakoma:




Pone pirmininke,

Ponios ir ponai Vyriausybės nariai,

Ponios ir ponai Parlamento nariai,


Dabar rimta valanda, Prancūzija yra pavojuje, jai gresia keli mirtini pavojai. Mes, kurie net ir išėję į pensiją liekame Prancūzijos kariais, dabartinėmis aplinkybėmis negalime likti abejingi savo gražios šalies likimui.

Mūsų trispalvės vėliavos - tai ne tik medžiagos gabalas, jos simbolizuoja amžių tradicijas tų, kurie, nepriklausomai nuo odos spalvos ar tikėjimo, tarnavo Prancūzijai ir paaukojo savo gyvybes. Ant šių vėliavų aukso raidėmis užrašyta "Honneur et Patrie". Šiandien mūsų garbė yra pasmerkta mūsų šalį ištikusios dezintegracijos.

- Nuosmukis, kuris, pasitelkdamas tam tikrą antirasizmą, siekia tik vieno tikslo - sukelti mūsų žemėje blogą nuotaiką ir net neapykantą tarp bendruomenių. Šiandien kai kas kalba apie rasizmą, indigenizmą ir dekolonijines teorijas, tačiau šie neapykantos kupini ir fanatiški šalininkai nori rasinio karo. Jie niekina mūsų šalį, jos tradicijas, kultūrą ir nori, kad ji ištirptų, sunaikindami jos praeitį ir istoriją. Taip jie, pasitelkdami statulas, puola buvusią karinę ir pilietinę šlovę, analizuodami šimtmečių senumo žodžius.

- Tai dezintegracija, dėl kurios islamizmas ir priemiesčių ordos atskiria daugelį tautos dalių ir paverčia jas teritorijomis, kuriose galioja mūsų konstitucijai prieštaraujančios dogmos. Tačiau kiekvienas prancūzas, nepriklausomai nuo jo tikėjimo ar netikėjimo, yra savo namuose visur Prancūzijoje; negali ir neturi būti nė vieno miesto ar rajono, kuriame negaliotų Respublikos įstatymai.



- Vėluojama, nes per demonstracijas, kuriose valdžia naudojasi tvarkos palaikymo pajėgomis kaip įgaliotais agentais ir atpirkimo ožiais priešais prancūzus, vilkinčius geltonomis liemenėmis ir išreiškiančius savo neviltį, neapykanta ima viršų prieš brolybę. Tuo tarpu infiltruoti ir kaukėti asmenys plėšia įmones ir kelia grėsmę toms pačioms tvarkos palaikymo pajėgoms. Tačiau pastarieji tik taiko jūsų, valdovų, duotus nurodymus, kartais prieštaringus.

Pavojai didėja, smurtas kasdien auga. Kas prieš dešimt metų galėjo numatyti, kad vieną dieną mokytojui prie jo mokyklos bus nukirsta galva? Dabar mes, Tautos tarnai, visada pasirengę išbandyti savo odą, kaip to reikalavo mūsų karinis statusas, negalime būti pasyvūs tokių veiksmų stebėtojai.

Todėl tie, kurie vadovauja mūsų šaliai, privalo būtinai rasti drąsos, kad šiuos pavojus pašalintų. Tam dažnai pakanka be trūkumų taikyti jau galiojančius įstatymus. Nepamirškite, kad daugumai mūsų bendrapiliečių, kaip ir mums, jau atsibodo jūsų svyravimai ir kaltųjų tylėjimas.

Kaip sakė Belgijos primas kardinolas Mercier: "Kai apdairumas yra visur, drąsa - niekur. "Taigi, ponios ir ponai, užtenka delsti, valanda rimta, darbas milžiniškas; negaiškite laiko ir žinokite, kad esame pasirengę remti politiką, kuri atsižvelgs į tautos apsaugą.

Kita vertus, jei nieko nebus daroma, visuomenėje ir toliau nenumaldomai plėsis palaidumas, kuris galiausiai sukels sprogimą ir mūsų aktyvių bendražygių įsikišimą į pavojingą misiją, kad apsaugotų mūsų civilizacines vertybes ir apsaugotų mūsų tautiečius šalies teritorijoje.

Matome, kad nebegalima delsti, nes kitaip rytoj pilietinis karas užbaigs šį augantį chaosą, o žuvusieji, už kuriuos būsite atsakingi, bus skaičiuojami tūkstančiais.


Šiuo karių-patriotų laišku pasipiktino Prancūzijos siono-liberalioji politinė klasė. Kairiųjų partijos lyderis Jeanas-Lucas Mélenchonas buvusius karius vadina maištininkais. Prancūzijos gynybos ministrė Florence Parly paskelbė, kad išnagrinės galimybę imtis veiksmų prieš visus atvirą laišką pasirašiusius asmenis, kurie atlieka tikrąją karinę tarnybą.

„Man atrodo, kad šiuo atveju labiausiai tikėtinas galimas baudžiamasis persekiojimas už kurstymą pažeisti pareigą ir drausmę, kaip numatyta Karinės justicijos kodekso L322-18 straipsnyje", - aiškina Prancūzijos karinės teisės srityje besispecializuojanti teisininkė Elodie Maumont. Kita vertus, Marine Le Pen išreiškė savo paramą. Ji prašo šį kreipimąsi pasirašiusiųjų paremti ją artėjančioje Prancūzijos prezidento rinkimų kampanijoje. Christian Piquemal vadovavo Prancūzijos PEGIDA judėjimui per 2016 m. Kalė vykusią didelę demonstraciją ir vėliau neteko teisės viešai rodytis su uniforma. Teismas jį išteisino dėl kaltinimų padarius nusikalstamas veikas.

Marine Le Pen, reaguodama į laišką, paragino jį pasirašiusius asmenis prisijungti prie jos, sakydama: „Kviečiu jus prisijungti prie mūsų akcijos ir dalyvauti prasidedančioje kovoje".

"Kaip pilietė ir politikė, aš pritariu jūsų analizei ir dalijuosi jūsų kančia", - pridūrė ji.




Prancūzijos kairieji politikai kritikavo M. Le Pen atsakymą, įskaitant Socialistų partijos politiką Benoît Hamoną, kuris pareiškė: "Tai, ką pasakė M. Le Pen, yra labai svarbu: "Praėjus šešiasdešimčiai metų nuo Alžyro pučo pradžios, 20 generolų aiškiai grasina Respublikai kariniu perversmu".



Dabar siūlau pesikelti į pasaulinę tolerancijos ir demokratijos citadelę JAV

Amerikiečių juodaodei feministei Chanekai Walker-Barnes neapykanta baltiesiems netrukdo likti teologijos docente Mercer Mercy universitete (baptistų mokykla Džordžijos valstijoje). Knygoje "Nusivylusios juodaodės malda" ji rašo:

"Meldžiu, kad padėtumėte man nekęsti baltųjų žmonių - žinote, tokių tipiškų baltųjų žmonių. Rinkėjai, mėgstantys "Fox News" ir palaikantys D. Trumpą, kurie yra "spalvotai akli", bet apie mus rašo menkai pridengtus rasistinius komentarus. Žmonių, kurie mielai kviečia mane vakarienės. Žmonės, kurie priima juodaodžius į savo bažnyčias ir mažąsias grupes, bet mus vadina eretikais, jei manome, kad krikščionybė yra vargšų ir engiamųjų sritis. Žmonės, kurie mandagiai pasako, kad galime išeiti, bet iš kurių parapijose patiriame rasinę mikroagresiją. Viešpatie, jei Tavo valia, užkietink mano širdį. Neleiskite man stengtis įžvelgti geriausius dalykus žmonėse. Neleiskite man tikėtis, kad baltieji žmonės gali būti geresni. Vietoj to padėkite man įsivaizduoti juos baltais chalatais su gobtuvais, stovinčius priešais degančius kryžius. Leiskite man matyti juos kaip beviltiškai neatgailaujančius niekšus fanatikus, kurie piktžodžiavo Šventajai Dvasiai ir turi būti atiduoti piktajam." 

JAV ši rasistė už kovą su baltaisiais net susikrovė turtą. 


Nuorodos:



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą